Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
111729
View
1196
Reply

Running - (RUNNING EVENTS SCHEDULE)

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:21 PM | Show all posts

Reply #140 digweed's post

larian awana genting tu saya lari few years ago
12km  -- mula lari kat jalan raya
turun bukit --
then masuk dalam forest dia
allllll  up up up - penat gila  
memang best -

memang best larian ni -
tak ada last year -
kena find out nanti --
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:25 PM | Show all posts
bukan macam tu la dex....

start dari bawah lari sampai theme park...ok?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:27 PM | Show all posts

Reply #142 digweed's post

ishhhhh  tak tahu la memang penat tu --
kalau awana genting tu memang dari awana resort tu
turun bawah 2km
then lari naik 10km -

tapi kalau kita nak suka2 lari dari bawah naik ke theme park
tu - wah-- memang mencabar sekali  --
gue rasa macam dah patah kaki   bila IMAGINE it --
tu belum buat lagi -

kalau kita fit   okay -
kalau masih dalam training - tak leh lagi -
cuz akan hurt knees  easily
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:29 PM | Show all posts

Reply #141 dexa's post

yang macam ko cakap tu tahun lepas derang ada buat la dex...something like awana challenge trail blazer ke ntah apa ntah lupa plak....masa tu tak minat sangat lari ni...lagipun takde kawan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:31 PM | Show all posts

Reply #144 digweed's post

ohhhhh yang tu la!!
gosh  sebab saya tak buat satu larian pun
langsung tak tahu

YES - yang tu la  yang saya masuk dulu -
drive about 6.15am to genting -
race tu start about 7am --
sejuk macam kambing kat atas tu
tapi bila kita lari -- memang panas badan tu -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:38 PM | Show all posts
ada kot tahun ni dalam september...yang tu pon menarik gak....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:40 PM | Show all posts

Reply #146 digweed's post

nanti kita akan sit down
and list  all events
then pick events yang kita nak

thats usually saya buat   re: race --

there'll still time --
maybe next sunday kita try buat cam tu
over the roti canai
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:49 PM | Show all posts

Reply #143 dexa's post

camne la ko nak jadi ultra runner dex..itu baru naik genting...belum lagi aku bagi cadangan lari round the world....macam dean karnazes...

ni site dia:

http://www.ultramarathonman.com/flash/

www.endurance50.com/


btw,lupa plak nak cakap thanx for the roti canai,telur 1/2 masak dua biji,dan juga air suam-suam kuku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:54 PM | Show all posts

Reply #148 digweed's post

ohhhh hari tu tak cakap thanks ye
but then  it is just a small thing
the companion and friendships are more important -

idola saya paula ratcliffe -- memang a fantastic marathon runner
and triathlete dia ni --

thanks for that site!! --
dean karnzes eh - ada baca tentang dia dulu
kat runner's world -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 11:04 PM | Show all posts
:jeling:  apesal aku ada bau2 roti canai nih...

tak baik mkn roti canai sebelum berlari.. ekekek...  event korg terdekat ape ek? aku tuh jek yg angsi tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 11:04 PM | Show all posts

Reply #149 dexa's post

sorry la dex...lupa sangat...

dean tu mmg idola la...someday aku harap bole buat mcm tu...maybe around the world by running....travelling+running...hehehe....yup ada keluar dlm runners world itu hari...

ratcliffe...hmmm tak familiar la dex....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 11:08 PM | Show all posts

Reply #150 h@i's post

event paling dekat towerthon bulan feb...then kl international marathon bulan mac...join le sekali hai....
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 11:11 PM | Show all posts

Reply #152 digweed's post

tgklah dulu.. kot2 aku ada masa aku join...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 11:12 PM | Show all posts

Reply #150 h@i's post

kitorang belasah roti canai LEPAS lari la!!
baru leh makan kari - kalau tak nanti sakit perut lak
dah la roti canai tu berminyak - makan tak selalu
tak apa  -  
jangan setiap pagi belasah 3 roti canai dah ler ;)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2007 09:58 AM | Show all posts
RM300,000 tunggu pemenang Maraton Antarabangsa AmBank KLIM
Oleh Mohd Fadzrie Hazis

HADIAH wang tunai berjumlah RM300,000 termasuk RM100,000 yang dikhususkan untuk pelumba tempatan menjadi rebutan pada larian Maraton Antarabangsa AmBank-Kuala Lumpur (AmBank KLIM) ke-16 yang akan berlangsung di Dataran Merdeka pada 18 Mac ini.

Datuk Bandar Kuala Lumpur, Datuk Abdul Hakim Borhan berkata, penganjur mensasarkan 10,000 peserta termasuk 1,000 dari luar negara untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan kali ini.

Antara peserta dari luar negara yang sudah mengesahkan penyertaan adalah dari Kenya, China, Belarus dan Kazakhstan.

Sebanyak 17 kategori diadakan kali ini berbanding 11 sebelum ini. Penganjur juga memperkenalkan satu kategori baru iaitu Kids Run yang membabitkan murid sekolah berumur tujuh hingga 12 tahun,
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2007 04:02 PM | Show all posts

Reply #155 dexa's post

dex tak de pun web pasal swimathon ni..
ako nk kepastian ni.. mana tau tarikh tutup dah dekat kn...

nk konpem ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2007 06:43 PM | Show all posts

Reply #156 jojoba_beads's post

eh tak ada ka??
nanti saya cuba usahakan - rasanya dah baca dulu --

check kat triathlon punya thread -
rasanya ada kat sana ---
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-3-2007 06:39 PM | Show all posts
Maraton KL sasar 10,000 peserta

MARATON Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIM) yang bakal berlangsung 18 Mac ini di Dataran Merdeka dijangka disertai 10,000 peserta dari dalam dan luar negara.

Setiausaha Persatuan Olahraga Amatur Wilayah Persekutuan (FTAAA) S Vegiyathuman berkata sehingga ini, sebanyak 6,500 penyertaan telah diterima dan 570 adalah dari luar negara.

Berdasarkan permohonan setakat ini, FTAAA yakin penyertaan boleh mencecah 10,000 orang,
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2007 10:53 AM | Show all posts
dex...
lama tak dengar berita?apa cerita....?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-3-2007 03:15 PM | Show all posts

Reply #159 digweed's post

digweed -  
u yang sebok ye ...
jangan lupa jemput masa
kenduri nanti tau -

saya cam dulu juga
petang balik class - lari

lari tak 18th ni??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078162s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list