Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
111739
View
1196
Reply

Running - (RUNNING EVENTS SCHEDULE)

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Post time 8-1-2007 08:57 PM | Show all posts
isk korg nih mana satu nak buka tread.. nih adehh... sakit pingang blakang larr pulak balik dr manjat guunung nih... rabu baru start training
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 08:59 PM | Show all posts

Reply #120 digweed's post

positive tak lari 30km tu
boleh join  aje   dig!
kalau nak lari dengan depa -
tapi saya takut injury kalau force larian
bila baru mula training --

so - possibly long run this weekend -
kalau nak join  boleh la

tanya hai kalau dia nak sama
or nesta --  hari tu dia macam interested gak
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 08:59 PM | Show all posts
gunung mana plak ko panjat ni hai....?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:01 PM | Show all posts
dex,
sorry tak paham le...
kalau nak masuk bole lagi ke...?
i really want to join tapi dah closed...
ko ada kaki ke kat sana...
jom la join dex...


ahad ni nak buat long run kat ne?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:03 PM | Show all posts
:love:  gunung datuk.. ekekek... trek dlm ujan.. mulanya aku nak training sabtu tuh kat g.datuk, ahad kat angsi... sekali ada org suruh bawak g manjat..trpaksa lerr bawak.. treking dlm ujan..ekeke.. eh kena bukak tread lain rasanya nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:05 PM | Show all posts

Reply #124 digweed's post

pacesetters tu boleh join  kalau nak lari
dengan depa --  tak ada salahnya
tapi saya tak nak sebab depa buat 30km run -

so  saya fikir nak lari long run kat KLCC aje --

nak tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:06 PM | Show all posts

Reply #125 h@i's post

gunung tu kat mana????

hai  - find out about eco challenge boleh??
yang kat taman negara tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:08 PM | Show all posts
gunung tuh kat n9... dokek jo ngan kg den... nanti aku try usha eco challange tuh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:09 PM | Show all posts

Reply #128 h@i's post

ooOOoo   hai orang negeri 9 rupanya...
mesti suka makan masak lemak cili padi --

thanks for wanna look into that eco challenge
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:26 PM | Show all posts

Reply #126 dexa's post

tak payah register ke dex?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:37 PM | Show all posts

Reply #130 digweed's post

sorry silap tadi tulis --

maksud saya untuk PACESETTERS tu
kalau nak ikut depa lari  saja 30km
no need to register
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:40 PM | Show all posts
emmm...cam tu ok gak tu...ko tak lari sama ke dex...?ko tak lari,aku tak lari aaa...

eh derang tak kesah ke kalao kita just run,minum air derang...derang tak marah ke...?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:44 PM | Show all posts

Reply #132 digweed's post

depa tak marah --
ni kan  runners --
all runners are friends!!
kena ingat tu --

cuma bila competition aje  
runners tu jadi enemy kita (kalau same category la )

depa wud love to see fellow runners
yang interested in  take good care of health and stuff -

saya tak lari dig -- 30km   saya tak bersedia --
saya tak nak injury buat masa masa ni --
tu yang penting -

so  saya buat long run sunday morning
kalau nak join  ha - kita leh buat kat sports complex
or kat KLCC   -  wud be fun  -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 09:48 PM | Show all posts

Reply #133 dexa's post

so ahad ni nak lari kat mana dex?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 09:54 PM | Show all posts

Reply #134 digweed's post

either KLCC park
or sport complex kg pandan -

nanti boleh confirm kan -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:03 PM | Show all posts
before that nak tau le...

KLCC satu pusingan berapa km?
KG pandan pusing satu track berapa km?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:06 PM | Show all posts

Reply #136 digweed's post

KLCC - one lap 1.3km
so boleh buat dalam 6 min

kg pandan 400 m  satu lap
so dalam 1 min a bit roughly kalau pace jog tu)

tapi saya akan lari kat padang bola dia
atas rumput --  a bit less than 400m for 1 lap  -
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:08 PM | Show all posts
klcc ada hill tak dex?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2007 10:09 PM | Show all posts

Reply #138 digweed's post

ada satu part tu  hilly  tapi  tak berapa sangat --
kalau betul nak hilly -
kita lari kat bukit gasing
tu kat PJ
yang tu train for towerthon memang berkesan
hill dia   gila!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2007 10:15 PM | Show all posts
aku ikut ko la dex...tak kesah le mana-mana...janji aku bole run...jangan tak jadi sudah....


dex.
aku ada this wild idea...apa kata kita run naik genting....mencabar gila tu....hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.113997s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list