Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
69287
View
534
Reply

Field Hockey -

[Copy link]

Author: dexa       Show all posts   Read mode

Post time 13-12-2013 07:58 PM | Show all posts
msia main mcm errrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2013 08:05 PM | Show all posts
karambunai posted on 13-12-2013 07:58 PM
msia main mcm errrr

tu la.. x men mcm biasa... kurang menyerang.. byk bertahan + umpire cam bias kt france je..
sadis
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2013 01:46 PM | Show all posts
Lawan Holland untuk penentuan tempat 3/4 ..

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2013 04:08 PM | Show all posts
cmf_death posted on 13-12-2013 08:05 PM
tu la.. x men mcm biasa... kurang menyerang.. byk bertahan + umpire cam bias kt france je..
sadis ...

ye nampak bias kepada france... tp mmg lemau msia main smlm.. non penalty corner

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2013 04:26 PM | Show all posts
yeah.. rekod dunia tercipta

hoki wanita kita mng 36-0 ke atas kemboja kt sukan sea...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:31 PM | Show all posts
Tahniah buat skuad hoki remaja...dapat tempat ke empat
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2014 11:12 AM | Show all posts
kenapa revington letak jawatan?
ada sesape punya info dalaman ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2014 11:40 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2014 10:57 AM | Show all posts
syabas malaysia, dapat naib johan semalam.
Komen aku selepas melihat dua perlawanan live malaysia vs australia di stadium.

1. Pasukan australia tinggi-tinggi. memang tak dinafikan yang skill pemain adalah penting. tapi bila melibatkan saiz.. australia mempunyai kelebihan. 2 tapak larian oleh fitri shaari dan faiz helmi... 1 tapak je pemain australia dapat kejar. memang mudah pemain australian nak kejar pemain malaysia yang on the run dan tengah membawa bola.

2. Pemain australia cepat untuk halang/kejar pemain malaysia yang sedang pegang bola. sehinggakan dalam kawasan 25 malaysia pun ada 3-4 orang pemain australia yang datang ke pemain malaysia. berbeza dengan pemain malaysia yang lambat(???) untuk pergi ke pemain australia yang membawa bola.
Melawan asutralia, pemain malaysia tak dapat banyak ruang untuk bermain secara passing di bawah kerana pemain australia cepat mengejar dan menutup ruang. Mungkin faktor saiz juga menjadi punca.

3. Satu perbezaan yang paling ketara ada sewaktu menyerang. Bila Australia menyerang... 4-5 orang datang sekali gus dan diorang dapat passing bola dengan pantas tanpa perlu banyak menggelcek bola secara individu. Berbeza dgn pemain malaysia yang cuba untuk menewaskan 1-2 orang pemain dan baru nak passing ke kawan.
Mungkin kelebihan kepada pemain malaysia kerana mempunyai kemahiran yang tinggi dalam menggelecek, cumanya timingnya tak tepat. Pemain australia tahu, bila masa nak menggelecek dan bila masa nak passing bola kepada kawan. Pemain malaysia banyak nak menggelcek dahulu dan passing kemudian...tindakan terakhir.
Di sini malaysia perlu banyak belajar dari australia.

4. Kalau gelecek+passing secara pantas dan intuisi yang tinggi di mana kedudukan kawan berada sudah ada dalam pemain malaysia. Kita pasti akan menjadi lebih baik.

Apa-apa pun tahniah malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2014 08:29 AM | Show all posts
tahniah malaysia. masuk semi kalahkan NZ
NZ tak sehebat dan sepantas OZ. Malaysia memang layak untuk kalahkan mereka semalam
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2014 12:22 PM | Show all posts
mlm ni Malaysia VS Kanada... 7mlm
ayuh Malaysiaku..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2014 10:46 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 11:20 AM | Show all posts
05
-
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,

Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

pangilan manja - kaka bel
sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                           SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                                                    

                                                            SELEPAS di sapu krim tembamn
                                         

                 Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel ( kaka bel ). Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )



mod nixar @ ashna suka lagi arif tentang ketembaman bhg sulit kaka bel .
untuk lebih info, PM direct to nixar @ ashna      
[ref up 05 imagebum
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 11:21 AM | Show all posts
05
-
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,

Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

pangilan manja - kaka bel
sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                           SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                                                    

                                                            SELEPAS di sapu krim tembamn
                                         

                 Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel ( kaka bel ). Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )



mod nixar @ ashna suka lagi arif tentang ketembaman bhg sulit kaka bel .
untuk lebih info, PM direct to nixar @ ashna      
[ref up 05 imagebum
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 11:21 AM | Show all posts
05
-
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,

Berita menarik kepada wanita-wanita yang ingin
  menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
  Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelaapa dara di mana

  ex- moderator DARSITA menjadi model nya.Sekarang,
  DARSITA aktif berforum dengan nick super mod isabel

pangilan manja - kaka bel
sebelum ini DARSITA guna nick super mod naen.
  ~ ~   hubungi super mod isabel untuk tempahan krim tembam ~ ~

                                                           SEBELUM di sapu krim tembamn

                                          
.                                                                    

                                                            SELEPAS di sapu krim tembamn
                                         

                 Lihat lama2 pada bhgian sulit super mod isabel ( kaka bel ). Level tembam nya
                                mengkagumkan selepas  6 bulan
di sapu krim keelapa dara

                   boleh juga tempah krim tembam dari mod  perang_sivil
                  perang_sivil, isabel,naen, xpdckelate,dan DARSITA adalah
                  individu yg sama  (  high profile model semestinya punyai banyak ID    )



mod nixar @ ashna suka lagi arif tentang ketembaman bhg sulit kaka bel .
untuk lebih info, PM direct to nixar @ ashna      
[ref up 05 imagebum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076713s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list