Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
62491
View
639
Reply

cara parking kereta korang paling terror@selalu buat

[Copy link]

Author: hitamputih       Show all posts   Read mode

Post time 10-1-2007 10:22 AM | Show all posts
Originally posted by freekey at 10-1-2007 09:58 AM

Mana boleh!! :geram:

Kedudukan kereta aku camni... siapa berani curi??



haku bleh curik.. saper soh parking reverse.. padan muker.. kalau takde urang tu lain citer lar..

ko baru berkecimpung bawak kete kan.. so jangan ingat takde urang brani nak curik.. haku salah sorang daripadanyer.. heheheh..

[ Last edited by  Fast-N-Furious at 10-1-2007 10:24 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 11:19 AM | Show all posts

Reply #41 Fast-N-Furious's post

kalau ko terror ko draw laa cam freekey buat ni..
camne tektik hebat ko mau cilok tu??..

aku rasa tak leh buat tanpa menarik hanb brake or
dlm erti kata lain jacky chan film nyer teknik.. muahahahaa.. :lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 11:20 AM | Show all posts

Reply #39 freekey's post

hok aloh... sesusah je ko bubuh la nama ko beso-beso kat situ.. tapi pong ko upah la guard jaga parking tu untuk ko.. sape amik ko suh guard tu campak longkang orang tu... sure parking ko tu selamat... :ah: :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 01:21 PM | Show all posts
paling salu reverse parking, cepat dan mudah... second, side parking...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 02:08 PM | Show all posts

Reply #37 Fast-N-Furious's post

kalu camnih kena la ready duit 50sen... heheheheh:nerd:
Reply

Use magic Report

ateq This user has been deleted
Post time 10-1-2007 02:20 PM | Show all posts
reverse parking le...senang sikit
kalo side parking...huhu.....payah sikit la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 02:22 PM | Show all posts
Originally posted by takumi86 at 10-1-2007 11:19 AM
kalau ko terror ko draw laa cam freekey buat ni..
camne tektik hebat ko mau cilok tu??..

aku rasa tak leh buat tanpa menarik hanb brake or
dlm erti kata lain jacky chan film nyer teknik.. m ...

ler.. nak cilok amender nyer.. takyah hand brake bagai..kan budak freekey tu nak masuk parking reverse, masa dier amik position nak reverse tu, masuk ler terus.. imagine jer.. nak haku lukis gak ker??

jap.. nanti haku lukis..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 02:50 PM | Show all posts
yaa... lukisan dah siap utk tatapan anda..



[ Last edited by  Fast-N-Furious at 10-1-2007 02:51 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 02:57 PM | Show all posts

Reply #48 Fast-N-Furious's post

canggih la lukisan ko.. cemana ko buat nih.. meh la kasi skolah akat aku sket.. :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:13 PM | Show all posts

Reply #49 d34n's post

dia pakai powerpoint je tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:24 PM | Show all posts

Reply #50 volvomania's post

lorrrr.. ye ke... tak tau la pulak aku... :nyorok:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:32 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 10-1-2007 02:50 PM
yaa... lukisan dah siap utk tatapan anda..


weh wehh wehhh!!! :geram:

kan haku dah kata.. aku bukan buat reverse parking mcm org lain... :no:

bila aku dah bg signal td tu.. aku akan pusingkan kereta aku ke kanan so that nnt kereta aku jadi melintang jalan tu.. selari dgn tempat parking!!!

so.. no way ko leh cilok parking aku kalau ko kat belakang!!

btw.. canggih arr fast ko wat.. ajo ler pleaseeeeeee.. :pray: :love:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:33 PM | Show all posts
Originally posted by volvomania at 10-1-2007 03:13 PM
dia pakai powerpoint je tu...

yelah tue..

aku masih igt lagi Acong dulu pun pernah wat gambarajah mcm ni.. kellas giler..

dia kata dia guna Paint jek.. tp aku tak percaya!! :no:

mana nak dpt template gambo kereta tu smua.. :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:36 PM | Show all posts
Originally posted by volvomania at 10-1-2007 03:13 PM
dia pakai powerpoint je tu...

yelah tu..

aku masih igt lagi.. Acong dulu pun pernah lukiskan gambarajah yg lebih kurang sama cmm ni.. Dia ckp dia guna PAINT je.. Tp aku tak percaya.. :no:

Mana ler nak dpt template gambo keta tu semua.. :hmm: Aku suspek Fast, Acong & konco2nya mesti ada satu aplikasi khas lukis gambarajah ni.. :setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:50 PM | Show all posts
Ini kes yang sebenar...



So, fast.. camner ko nak cilok parking aku?? :pmuka:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:54 PM | Show all posts
Originally posted by Fast-N-Furious at 10-1-2007 02:50 PM
yaa... lukisan dah siap utk tatapan anda..




sambungan....

akhirnya freeky yg tengah geram meninggalkan tempat tu (trik).... dlm masa dua jam pabila fast pulang, keta kelabunya dah jd gini......

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 03:54 PM | Show all posts
aku setuju ngan apa yg fast cakap, mmg senang je nak curik. tapi aku lak mmg jenis takkan curik parking org. so bila org curik parking aku aku hangin la skit. ada la satu hari tu, aku gi spital klang nak ambik wife aku. takde parking, so aku benti la tepi keta2 yg parking tu. pastu ada la satu keta nak keluar, aku pun pegi la ke depan skit nak kasik keta tu keluar, and aku kasi signal nak masuk. time aku tgh reverse nak masuk parking, ada la pulak satu accord dari belakang. aku perasan dah dia nak curik, so aku reverse lelaju, langgar pun langgarlah aku tak kira. tapi sudahnya aku brek jugak. aku keluar confront mamat  tu and tanya apesal ambik parking aku. (asalnya aku nak tinju je mamat tu, tapi tengok badan besar, tatoo lak penuh satu lengan, cam takleh makan kalau bertumbuk, aku confront je lah) selamba je dia jawab, "sapa2 pun boleh parking maa." . aku balas balik, "tapi ni parking staff hospital, and saya staff sini" (bukan parking staff pun, aku reka kat mamat tu je). pastu dia tatau nak jawab apa terus je blah. ok fine. bengkek punya pasal, aku parking kat belakang keta dia, then aku pi sembahyang kat surau. lama jugak lah aku pi surau tu, siap tido lagik. masa aku balik kat keta tu, mamat tu dah tunggu nak keluar (aku rasa dah lama dia tunggu kot, sbb dia dah panggil guard). aku senyum je and kata kat dia "oooh nak keluar ye." aku masuk keta aku, nyala rokok, bukak radio and buat bodo. lama gak dia tunggu aku alih keta. padan muko. aku tak toreh tayar tu pun kira untung dah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 04:08 PM | Show all posts
Originally posted by liquidx at 10-1-2007 03:54 PM
aku setuju ngan apa yg fast cakap, mmg senang je nak curik. tapi aku lak mmg jenis takkan curik parking org. so bila org curik parking aku aku hangin la skit. ada la satu hari tu, aku gi spital k ...

Wahhh.. boleh tahan ego ko eh mat??
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 04:36 PM | Show all posts
Originally posted by freekey at 10-1-2007 03:50 PM
Ini kes yang sebenar...



So, fast.. camner ko nak cilok parking aku?? :pmuka:


hek eleh.. ko ingat, dalam masa 1 saat tu sempat ke nak tukar ke gear reverse dalam kedudukan macam tu, cuba try real life tengok ko sempat ker tidak. Perlu diingatkan haku rapat dengan kete ko. kedudukan yg ko buat tu, utk ko masuk ke position 45 degree dah paling cikai pong satu saat, tukar gear reverse 1 saat, nak pandang belakang lagi nak tekan minyak lagi, paling busuk pong dalam 4 saat baru ko bleh buat dalam position tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2007 04:40 PM | Show all posts

Reply #55 freekey's post

ko jangan buat cenggitu.. kang keta ko kemek lagi, penat la ko nak bersoaljawab ngan abang ko... :pmuka:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085960s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list