Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
71704
View
597
Reply

petrol fuel consumption (FC) keter korang..1liter = ?? lai..lai laa..

[Copy link]

Author: takumi86       Show all posts   Read mode

Post time 19-4-2007 09:32 AM | Show all posts
Ko jawab bulan lepas punya jemputan


Originally posted by Fast-N-Furious at 19-4-2007 08:43 AM

ntah.. semua yo.. yo.. orr.. jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2007 10:08 AM | Show all posts
saper lak nak main yoo yoo ni??.. :lol
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 10:18 AM | Show all posts
Originally posted by takumi86 at 19-4-2007 10:08 AM
saper lak nak main yoo yoo ni??.. :lol

Too Phat featuring Widuri
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 10:34 AM | Show all posts
Main table tennis lah. yoyo ni utk budak2


Originally posted by takumi86 at 19-4-2007 10:08 AM
saper lak nak main yoo yoo ni??.. :lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2007 10:48 AM | Show all posts

Reply #104 assaffah's post

aku suggest main skuasy, boleh jadi pemain nombor satu duniaa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 10:56 AM | Show all posts

Reply #105 takumi86's post

tak ble selagi itu nicole tak turun pangkat...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 12:42 PM | Show all posts
keta aku kalau town campur highway...full tank RM110.00 dapat lerrr 420km aje.....kalau highway 100% contoh dari KL ke JB dan kawasan yang sewaktu dengannya dapat le 520km full tank...but kalau nak buat pengiraan yg simple tak tepat..sebab dia ade pengiraan yang lain untuk menentukan FC ni....kita bukan hanya bahagi jumlah liter yg diisi dengan jumlah meter odometer tu....nanti aku cari formula yang sebenarnya....sebab malas nak fikir tentang FC ni...kalau kita dah upgrade keta ke performance tentu kita tak dapat FC yang kita nak....but normally utk keta standard macam keta aku ni FC utk satu km lebih kurang 12-13sen sekm....bergantung kepada keadaan kenderaan.....kalau throttle body jarang cuci mau tinggi lagi FC dia.....tapi pernah aku isi full tank dari KL gi Kuala Perlis lepas tu gi Kangar lepas tu gi Alor star baru isi ....ahhh itu rekod lerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 12:42 PM | Show all posts
Originally posted by d34n at 19-4-2007 10:56 AM
tak ble selagi itu nicole tak turun pangkat...

kalau haku joint, baik join tennis.. lagi masyukkk...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 12:44 PM | Show all posts
Yes, mari kita ramai2 main tennis

Originally posted by Fast-N-Furious at 19-4-2007 12:42 PM

kalau haku joint, baik join tennis.. lagi masyukkk...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 12:47 PM | Show all posts
Originally posted by assaffah at 19-4-2007 12:44 PM
Yes, mari kita ramai2 main tennis

blesh smash langau tak main tennis nieh??
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2007 12:48 PM | Show all posts
Aku tak nak kotorkan raket aku dengan najisnya

Originally posted by Fast-N-Furious at 19-4-2007 12:47 PM

blesh smash langau tak main tennis nieh??
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 01:59 AM | Show all posts
hehe.. ni keta cered ora carb 1.0 buruk aku plak..

kalo town = 1 litre = 12-14km
kalo highway = 1 litre = 20km ( speed 100-110km/j )
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 07:49 AM | Show all posts
Jimat tu

Originally posted by miehensem at 21-4-2007 01:59 AM
hehe.. ni keta cered ora carb 1.0 buruk aku plak..

kalo town = 1 litre = 12-14km
kalo highway = 1 litre = 20km ( speed 100-110km/j )
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 09:13 AM | Show all posts

Reply #110 Fast-N-Furious's post

baik haku main golf...
nak aku hayun langau tu guna driver no brape.. takpun guna putter je dah kiok kot...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 10:11 AM | Show all posts
Mainan orang kaya tu

Originally posted by ryo_takahashi1 at 21-4-2007 09:13 AM
baik haku main golf...
nak aku hayun langau tu guna driver no brape.. takpun guna putter je dah kiok kot...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 11:13 AM | Show all posts

Reply #114 ryo_takahashi1's post

isskkhhhh ngko ni sepah.... kena tukar mind set ngko nih...
golf tak semestinya mainan urang kaya mcm mapiau tu....
tapi sejenis sukan yg bule buat duit ala2 "harimau kayu" tu...
tak silap aku ada national golfer yg asalnya dari kedi jer...

psssttt... jom layan driving range jap... 100biji jadi ler... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 12:21 PM | Show all posts
Masalahnya kena keluar modal yg agak banyak utk main

Set golf second hand atau yg cikai rm500 (tu permulaan bila dah main kena tukar yg elok sikit Rm3,000 ke atas)
Bola?
Bayaran keahlian kelab rm1,000 ke rm50,000 (boleh dapat ke rm1,000)
Bulanan lagi kena bayar gak. Berapa?

Baik main badminton tepi rumah aje


Originally posted by ryo_takahashi1 at 21-4-2007 11:13 AM
isskkhhhh ngko ni sepah.... kena tukar mind set ngko nih...
golf tak semestinya mainan urang kaya mcm mapiau tu....
tapi sejenis sukan yg bule buat duit ala2 "harimau kayu" tu...
...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2007 12:44 PM | Show all posts
Originally posted by ryo_takahashi1 at 21-4-2007 11:13 AM
psssttt... jom layan driving range jap... 100biji jadi ler... heheh
  ...


jommmm jomm heboohh..
baper nak bayor kalau aku nak pukui 100 bijiknihhh?..lpsmaingolfmainbowlinglaknakk??
ajak laah awek ko si apjaa tu sekalik, boleh aku menyaksikan kemesraan korang tuhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 12:50 PM | Show all posts

Reply #118 takumi86's post

100 biji tengok area la...
range dari RM8 sampai RM15....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 12:53 PM | Show all posts
Ko biasa main kat mana?
Setakat driving range aje ke?


Originally posted by ryo_takahashi1 at 21-4-2007 12:50 PM
100 biji tengok area la...
range dari RM8 sampai RM15....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098859s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list