Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
84106
View
115
Reply

CRAFT CLASSES AVAILABLE FOR SKAC

[Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Post time 23-2-2010 12:47 PM | Show all posts
80# alaa

alaa.. buat masa ni sekitar perak, kedah dan perlis aje... sory ye nanti kalau sampai nanti, saya bagi tau...
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2010 12:51 PM | Show all posts
Post Last Edit by noriz45 at 23-2-2010 12:52

ADA KELAS MANIK PADA 6 MAC 2010 (SABTU) DI IPOH ADA KEKOSONGAN LAGI.... CEPAT-CEPAT SEBELUM PENUH...

Bengkel Asas Jahitan Manik & Labuci
Masa: 11.00am - 5.00pm
Yuran: RM150 (deposit RM50 diperlukan utk pengesahan)
Belajar 25 paten/teknik jahitan
Kit bahan-bahan jahitan & nota, makanan disediakan.

Pada tarikh -tarikh lain yang tak dinyatakan boleh request sekiranya cukup bilangan peserta ( min  5 org), kelas akan dibuka.
Jika berminat sila hubungi:
012-5007786
Email: impiana75@hotmail.com
Blog: http:///www.senitangan.portalniaga.com
** boleh bawa baju untuk free consultan berkaitan corak dan warna manik yang sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2010 03:32 PM | Show all posts
Post Last Edit by naiz at 4-3-2010 15:33

kelas langsir, sulam riben dan sulam benang pd 13/14hb march 2010. di Aloq staq.

   



Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2010 05:02 PM | Show all posts
ADA KELAS MANIK PADA 17 MAC 2010 (RABU) DI JALAN LANGGAR ALOR SETAR DAN 27 MAC 2010 DI AMPANG, IPOH ADA KEKOSONGAN LAGI.... CEPAT-CEPAT SEBELUM PENUH...

Bengkel Jahitan Manik & Labuci
Masa: 10.00am - 5.00pm
Yuran: RM100 (deposit RM30 diperlukan utk pengesahan)
Belajar 20 paten/teknik jahitan
Kit bahan-bahan jahitan & nota, makanan disediakan.

Pada tarikh -tarikh lain yang tak dinyatakan boleh request sekiranya cukup bilangan peserta ( min  5 org), kelas akan dibuka.
Jika berminat sila hubungi:
012-5007786
Email: impiana75@hotmail.com
Blog: http:///www.senitangan.portalniaga.com
** boleh bawa baju untuk free consultan berkaitan corak dan warna manik yang sesuai.
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2010 11:21 AM | Show all posts
salam

ada tak kelas untuk jahit smocking dan pakaian kanak2?
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2010 09:50 AM | Show all posts
salam

ada tak kelas untuk jahit smocking dan pakaian kanak2?
hijaupurnama Post at 15-3-2010 11:21


hijau kt mana? klu kt kl cuba g kt zilakasim.com...dia ada ajar buat smocking..sy pun nk g bljr dgn dia tp x tau bila bole g kl
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2010 08:54 AM | Show all posts
KELAS FOLK ART DI IPOH..........BERMINAT BOLEH PM SAYA
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2010 05:09 PM | Show all posts
KELAS JAHITAN MANIK....

SETIAP HUJUNG MINGGU....

SECARA BERKUMPULAN / PERSEORANGAN....

TEMPAT : BANDAR PUTRA BERTAM, KEPALA BATAS....

BARANG DISEDIAKAN.....

RM150 - SEORANG... SEKIRANYA BERKUMPULAN 5 0RANG SAHAJA - RM100 SEORANG...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2010 04:29 PM | Show all posts
http://kelaslangsir.blogspot.com/
Kelas jahitan langsir akan di adakan di cheras, putrajaya, kedah, penang dan juga Johor.
pada yang berminat boleh mendaftar. layari blog di atas untuk keterangan lanjut.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 07:36 PM | Show all posts
ada lg tak kelas menjahit ni..?
saya berminat,dok area damansara
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2010 11:38 AM | Show all posts
sape tau kelas utk crochet & knitting...please let me noe...hu~

tenks in advance
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2010 04:14 PM | Show all posts
sape yg tau kelas folkart kat selangor selain dr amcorp mall?
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2010 07:54 AM | Show all posts
Reply 92# gdah


    salam gdah....ada 3 sifu yg buat classes, infact the 3 of them ada buat buku bersama
1)kakTon- blog  http://olivefolkart.blogspot.com/   (area USJ)

2) kakNora- blog http://norastouch.blogspot.com/   (area Damansara)

3)Aniza-  http://decorative.typepad.com/aniza/       (area bukit rimau/kemuning)

boleh check out more info kat their blogs
I hope that will help.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2010 11:03 AM | Show all posts
thanks for the info
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2011 06:49 PM | Show all posts
mana nak belajar wat sulam reben nie...terbekenan lak...anyone kalu leh share...
i stay kat usj
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 02:53 PM | Show all posts
Reply 91# farasabrina8

kalu ada area rawang pm sye yek
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2011 02:54 PM | Show all posts
sape tau kelas utk crochet & knitting...please let me noe...hu~

tenks in advance
farasabrina8 Post at 9-9-2010 11:38



    kalu ada area rawang pm sye yek
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2011 11:26 PM | Show all posts
kelas jahitan langsir untuk februari n march dah di senarai di blog.
pada yg berminat boleh singgah sini.... http://kelaslangsir.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2011 11:11 AM | Show all posts
Kelas bunga dip, bunga stokin & bunga crystal..
kalau ada yg berminat, boleh jenguk sini...
http://raicraft.blogspot.com/

thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2011 05:06 PM | Show all posts
Bengkel Jahit Manik Dan Labuci di Simpang Empat Alor Setar Kedah pada cuti sekolah
Tarikh : bulan Mac - tarikh belum ditentukan lagi.
Tempat : Simpang Empat Alor Setar Kedah.
Silibus : Asas dan pertengahan (peyote dan crumble)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096334s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list