Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134756
View
919
Reply

Vote For The Most Handsome, Gorgeous & Sexy Latin Actor ~ Photo Gallery ~

[Copy link]

Author: rosabella    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-10-2009 11:04 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2009 07:54 AM | Show all posts
899# rosabella


aiiyooo smart gila willy
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2009 11:20 AM | Show all posts
902# eddlisa_uyuk

betul tu... mana pegi marissa?? hehehe...tak nak tengok ke gambar abg willy yg smart gila tu?? calling..calling marissa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2009 06:46 AM | Show all posts
902# eddlisa_uyuk  

betul tu... mana pegi marissa?? hehehe...tak nak tengok ke gambar abg willy yg smart gila tu?? calling..calling marissa!!!
nana_aries Post at 30-10-2009 11:20 AM

marissa tak masuk lagi arrr nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2009 08:48 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-1-2010 11:08 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 03:59 PM | Show all posts
906# rosabella

hensemnyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 08:12 AM | Show all posts
lisa cari geng2 latin telenovelaa......cam sumer dah ilang....huuuaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2010 10:46 AM | Show all posts
Post Last Edit by nana_aries at 13-1-2010 11:08

908# eddlisa_uyuk


alahai lisa...nak wat camne...dahlah kat astro dah takde citer latin...channel yg ada tak dpt lak nak tgk sbb masa tak sesuai...kira cam dah takde geng arr nak citer2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 01:25 AM | Show all posts
Post Last Edit by nana_aries at 13-1-2010 11:08

908# eddlisa_uyuk


alahai lisa...nak wat camne...dahlah kat astro dah takde citer latin...channel yg ada tak dpt lak nak tgk sbb masa tak sesuai ...
nana_aries Post at 13-1-2010 10:46 AM

aaaayaaaaa.....betul!!! i really miss suasana cam dulu2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 11:15 AM | Show all posts
906# rosabella  

hensemnyaaa...
nana_aries Post at 12-1-2010 15:59


hensem ka???

tang mana tu??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2010 11:20 AM | Show all posts
aaaayaaaaa.....betul!!! i really miss suasana cam dulu2
eddlisa_uyuk Post at 14-1-2010 01:25


akak pon dah lama tak aktif... lama tak tepek menepek.... sgt2 bz ngan keje opis... ada new projek... so kena kasi more komitmen...:kant:
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 01:01 PM | Show all posts
911# rosabella


hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 01:02 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2010 01:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-1-2010 10:04 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2010 05:25 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 12:37 PM | Show all posts
citer2 cenggini tayang tyme keje.. gimana mau nonton??? haihhhh.. zaman dulu2 je laaa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hang pa pi Lembaga Minyak Sawit Malaysia ( MPOB ) kat Butterworth, hang pa mesti jumpa dengan sorang mamat ni dia, meja dia kat kaunter, sumpah muka dia serupa edika yusof ( sebiji )...aku tak tahu nama dia, tetapi masa aku pi renew lesen Pekebun Kecil kelapa sawit ayah aku, aku selalu nampak dia, muka macam anak mami penang, handsome giler...:
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2017 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hang pa pi Lembaga Minyak Sawit Malaysia ( MPOB ) kat Butterworth, hang pa mesti jumpa dengan sorang mamat ni dia, meja dia kat kaunter, sumpah muka dia serupa edika yusof ( sebiji )...aku tak tahu nama dia, tetapi masa aku pi renew lesen Pekebun Kecil kelapa sawit ayah aku, aku selalu nampak dia, muka macam anak mami penang, handsome giler...:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088031s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list