JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
889697
View
1955
Reply

Kisah-kisah pembunuhan & tragedi yang menggemparkan Malaysia

  [Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
edmundo replied at 16-3-2010 05:21 PM
Korang perasan tak...

Kes2 sprt yg gemencheh dgn kt terengganu yg pmbunuh2 ni bunuh bpak, atuk, n ...

Cina pun x kurang tp sbb kita melayu so tau citer melayu je la..bukak paper cina mcm2 citer serupa jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 22-3-2010 02:37 PM
Post Last Edit by Syd at 22-3-2010 14:40

OKT pun dah mati, rupanya dia ada kad waras. Dua2 akak kenal. Terbayang muka si Nurul tu smpi hari ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
tweety_cute replied at 9-4-2010 12:04 PM
syd,
ada satu kes kat johor, budak lelaki kena liwat then dubur dia kena rodok dek ranting kayu. &  ...

Ada ingat ni..ye la apa khabar budak tu? Jadi OKU ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
tapibukanaku replied at 28-6-2010 03:51 PM
tau sikit2 psl kes ni..coz my sis pernah 1 kelas dgn OKT masa kat ukm..erm, mmg ler membunuh tuh ...

Mati dah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 29-6-2010 09:34 AM
Kemalangan Helikopter yg pernah terjadi di Damansara K.Lumpur semasa kerja kerja pemasangan Menara p ...

Ye ada ingat masa tu, ngeri dowh..bahaya kerja ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
reeny replied at 1-7-2010 02:12 PM
Entah la aku pun tak tau..
  kejadian my nephew berlaku kat Negeri Sembilan..

Kes apa ye klu x keberatan share ler
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tapibukanaku replied at 2-7-2010 04:22 PM
Post Last Edit by tapibukanaku at 2-7-2010 16:26

kalau nak tau keputusan kes bunuh nih silalah me ...

Tq for sharing klu free nanti baca
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 5-8-2010 04:54 PM
Kes bekas ADUN BN, pembantu dikategori bunuh, bunuh diri

August 03, 2010

Skandal dia ke apa ni..smpi berbunuh2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 13-8-2010 03:02 PM
Reply 819# sizuka82

rasanya kisah juliana nehh

X perasan plak kes juliana ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
edmundo replied at 15-8-2010 02:45 PM
Kesian yg kes kt sg petani ni..

kesimpulannya, jgn keluar rumah mlm2....

Budak2 zaman ni dah x takut hantu kopek..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
want2bhappy replied at 29-11-2010 03:59 PM
a'ah igt.. ini mak tiri dia lar.... sian budak tu.. 14 thn la kalau tk igt.. tk igt budak ni dah ...

Ngerinya..apa jadi kat mak tiri tu sekarang? Ala bapak mana2 pun lemau dgr ckp bini mcm jiran aku tu meluat nak mati dgn diaorang laki bini.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
disketkosong replied at 3-12-2010 10:32 AM
sape ingat few years back pasal pembunuhan sorg student politeknik ungku omar kat ipoh...yang terlib ...

Best jadi anak somebody buat apa pun lepas tangan siap boleh lari g overseas
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cikus replied at 4-7-2011 04:26 PM
tragedi tahun bile tah yang berlaku di flat di JB, tangki air pecah/jatuh ke bawah tu tak de ke? ai  ...

Bunuh diri tu kan frust dgn bapaknya..ni mcm kes anak watie elite..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
beldandy replied at 1-10-2011 11:10 AM
syd, pasal kes tu CI dah buat documentary. Bel ada tgk.
Laki dia lepas sbb mmg tak blh buktikan ...

Ye la dok wonder yg membunuh dan terlepas ni camne hidup diaorang lepas tu? Mental tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
LeyyaHanna replied at 19-10-2011 12:46 PM
samapi sekarang pembunuh dia tak dijumpai lansung kan..silap-silap..berselisih bahu dengan kita. ...

Ntah2 sedara mara or kenalan kita..yulks cant imagine..cant brain..xde nightmare ke diaorang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ciklahcute replied at 28-10-2011 08:26 PM
sori TT..nk perbetul..
mustakizah ni..isteri kedua VIP tu...bkn pompuan simpanan
www.rusliesophian ...

Isteri kedua? So saper yg ada intent nak bunuh tu?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 30-10-2011 12:58 PM
Reply 1012# edmundo

Mcm mana senang2 tukar identiti?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 19-2-2012 04:39 PM
Reply 1102# Noyen



Apa jadi kat budak ni sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
reeny replied at 24-2-2012 05:18 PM
Syd...hukuman inspektor Saderi tu dh dijalankan ker? atau dia masih dlm penjara lagi?

Dah mati la.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
vase_pecah replied at 25-2-2012 04:32 PM
ya allah....ngerinye bila baca artikel nih...anak sekecik 3yrs tu di baling2...sedihnye...v ...

Tgh cute umur mcm gitu buat main2 best..geram..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fida75 replied at 28-2-2012 02:05 PM
Post Last Edit by fida75 at 1-3-2012 14:30

yg kes bunuh anak2 & isteri kat pasir gudang tu.. dia  ...

Bini dah mati bolehlah ckp ntah apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hot.choc replied at 18-3-2012 12:58 PM
Post Last Edit by hot.choc at 18-3-2012 13:03



Elok jgn tanya benda lama dah. Klu x dia terguris kang suami dia pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Emrymama replied at 26-3-2012 08:34 PM
ada satu yg berlaku kt kg aku...ingatkn nk jadik pembaca jer...tp memandangkn xde kes yang baru so a ...

Hidup aman damai ke smpi skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
coco_chanel replied at 6-11-2013 11:13 PM
Haaa...aku baru nak tanya...adakah ni pasal yang maid tak puas ati tu...ko pun dah jawab soalan ati  ...

Ala bukan xtau maid mmg semua xleh caya.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
zati2010 replied at 8-11-2013 11:34 PM
Nak tanya perkembangan kes bunuh eksekutif tv9. Suspek adalah suaminya sendiri.

Bersalah, hukum gantung sampai mati.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044987s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list