Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21123
View
147
Reply

Luang Prabang, Laos

[Copy link]

Author: bowind       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2010 11:31 PM | Show all posts
up sket...tak de info terkini pasal Laos ka...saper baru balik dari sana, story lah lagik
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2010 03:32 PM | Show all posts
ada info tentang vientiean tak
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2010 04:06 PM | Show all posts
baru jer dok fikir2 nak gi Vientien & Luang Prabang....
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2011 12:27 AM | Show all posts
Insyallah next year nak kesana so kena buat le homework sikit. Pernah sampai border je dr thailand.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2012 09:28 AM | Show all posts
Reply 44# adaraish

err dah p ke belum ini? kalau dah, sharelah citer kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2012 11:28 AM | Show all posts
Reply 45# melur_30


    Belum pi lagi , dok merancang dan tunggu AA punya promo.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2012 07:25 AM | Show all posts
Reply 46# adaraish

sendiri atau ambil TA?saya pun baru survey2 info ke Luang Prabang ini..ada rezeki mahu juga ke sana
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2012 11:02 AM | Show all posts
bump!
naikkan balik thread ni sbb nov pi thai-laos
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2012 11:05 AM | Show all posts
Reply 48# hirai_saza

saza, ada rezeki I'Allah kita akan bertembung di sana
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2012 11:09 AM | Show all posts
Reply 49# melur_30
bertembung?
ko dah plan ngan tasya kerr?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2012 11:14 AM | Show all posts
tasyha tak dapat join so kesana berdua aje dgn kawan yang lain..cuma aku mula dari hanoi berakhir di chiang mai..so, kita jumpa di tengah2 hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2012 11:17 AM | Show all posts
Reply 51# melur_30
ooo...ko tak masuk laos laa
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2012 11:27 AM | Show all posts
Reply 52# hirai_saza

laos? masuk...plan aku lebih kurang macam ne, hanoi - luang prabang - vientiane - chiang mai..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2012 04:19 PM | Show all posts
aku upkan  balik thread nih... satu kapal ngan cik gayah ...
tgh survey otel2 kat Vientiane...  ermm ...  basically  tmpt2  dia semua walkign distance jer
x da sapa lagik pernah g sana ek ?  otel mana yg best
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 09:06 AM | Show all posts
Reply 54# outcast

dah nak booking hotel ke cheqq?hehehe
korang jadi x ke luang prabang?
   
http://www.tripadvisor.com.my/Hotels-g293950-Vientiane-Hotels.html
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 09:31 AM | Show all posts
Post Last Edit by outcast at 30-3-2012 09:52

Reply 55# melur_30


    blom lagik... kot awai sangat nanti ..
aku dok riki2 dulu ... tuh aa mcm menarik  je luang prabang.. kene tanya cik gayah .. kot2 leh squeeze
tp laing prabang pun menarik kan ??



p/s : semalam aku mimpi g jepun... apa maknanya tuh ??
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 10:03 AM | Show all posts
Reply 56# outcast

hahaha..ingatkan dah nak booking, giler awai tu hehehe...
buat masa ne tak pikir lagi pasai hotel baru cari info mengenai public transport kat sana..
ada rezeki, bertembung lagilah kita kat mana2 ye..kalau tak kat LP, maybe kat vientiane hehehe

*apalaghi, rembat tix la beb ahaha..tapi jepun tu, aduhh rabak poket 3-4 taun
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 10:53 AM | Show all posts
Reply 57# melur_30


    x aa ... saje survey  ..  hahah sebab aku tgh malas nk buat  keje ..
luang prabang tuh  mcm island kan ... sehari kat vieantiane pun dah ckp  rasanya ...



* huhuhuh tau x per...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 03:50 PM | Show all posts
Post Last Edit by melur_30 at 30-3-2012 15:51

Reply 58# outcast

luang prabang ne lebih kurang macam hoi an jugalah...letak kat tepi sungai...vientiane, macam takde apa pun kat sana..kitaorg pun mungkin semalam ajelah kat situ sebelum terbang balik...

http://www.laosvoyage.com/map/luang_prabang_heritage_town_map.htm
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2012 03:58 PM | Show all posts
haha... .bagus2 kene tanya cik gayah   nih. ..
tapi kene tambah bajet aa skit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089142s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list