Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
79356
View
312
Reply

Pusar atas kepala ade barape?

[Copy link]

Author: rurouni_khairul       Show all posts   Read mode

Post time 11-3-2007 07:46 PM | Show all posts
err..cemana nk tgok pusar tu? :stp:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-3-2007 08:40 PM | Show all posts

Reply #26 millennium girl's post

Suh kawan atau sedare awak checkan...kalau nak tgk sendiri memang susah...pusar nie macam putaran rambut yang ade kat kepala.
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2007 08:49 PM | Show all posts
aku ade satu jer...

sebelah kanan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2007 09:39 PM | Show all posts
aku ade pusar kt ketiak ..... ape maksudnye ??? heheh kiding jek
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2007 09:48 PM | Show all posts

fish

tu tandanye ko nak meninggggggallll.......................... kan bumi... nak jadi angkasawan.... hahahhhahhah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-3-2007 09:53 PM | Show all posts
Originally posted by fish_o7 at 11-3-2007 09:39 PM
aku ade pusar kt ketiak ..... ape maksudnye ??? heheh kiding jek


Pusar kat ketiak? itu tandenya 'Talak Ong laaa!!'
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2007 10:22 PM | Show all posts
ohhh lupa nak citer... anak pertama aku ni pusar kiri... cerdik mcm aku nyata kan kat thread depan2 ni, yg no 2 pusar kanan... mcm slow skit, yg ketiga pusar tgh... emmm nmpknye ok la jugak kepandaiannye....
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2007 10:32 PM | Show all posts
aku tak ada pusar..botak..tapi ada pusat tau...bukan seperti kyle xy..tak de pusat..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2007 10:35 PM | Show all posts
Originally posted by rurouni_khairul at 11-3-2007 06:01 PM
Elo semua, aku nak tanye la korang ade berape pusar atas kepala korang? Yang biase aku dengar samada satu atau dua pusar ajer...tapi camner lak kalau ade orang tuh lebih dari dua...cam aku ade ti ...



Masa aku kecik2 dulu , atuk aku cakap org yg ada banyak pusar atas kepala nih nanti kawin , bini banyak.
tu jelah...

x penah lak dengar dikaitkan dengan mitos/hantu/paranormal ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2007 01:19 PM | Show all posts
aku nak pi check sat gi arrrr.....mesti aku ada 4 pusar ni........
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2007 02:17 PM | Show all posts
aku ade 2 pusar. belah kiri 2 belah kanan 1. org kate org yg ade 2 pusar nih degil.. nakal. aku baik je.. tp naughty sket sket je. hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2007 04:19 PM | Show all posts
Aku setuju sgt2 sapa2 yg ada pusar 2 tu nakal!!!
Anak sedara aku.. Ya Allah.. letih betul!
Kalau x fikir dia tu budak...dh lama aku lempang...
Nakal x igt doniaaaaaaaaa

Bf aku pon 2 pusar gak!
Degil sgt2!....
hehehehe... :tq:...ampunnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-3-2007 04:31 PM | Show all posts

Reply #37 biynio's post

Hmm..aku rase dah bole buat satu collective conclusion yg org ade 2 pusar nie memang nakal dan degil laa...
Reply

Use magic Report

aturcara This user has been deleted
Post time 12-3-2007 07:46 PM | Show all posts
anak kita yang lelaki ade pusar 2...dulu arwah mak kata..bakal kawin dua katanye...kite senyum jela hehe,....
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2007 08:23 PM | Show all posts
pusar...??? aku ada 5 buah pusar...boleh buat macam macam style.....style rambut belah tengah,belah tepi,belah sedikit tepi.....belah belakang.......belah empat pun boleh.....takde belah pun aku boleh buat.....sisir jer rambut ke belakang...wakakakak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2007 10:54 PM | Show all posts
sape ade byk pusar bese selalu pening pening..... ye lah kepala dier byk pusing juga ada ....hehehe

skrang ni tgk pusar korang  kt maner arah pusar korang ader ikut arah jam atau lawan arah jam.......

sbb .... aku penah terbaca

klau pusar lawan jam .......aktif dan lebih cenderung kepada physical development ....misalnyer agak kebolehan dl sports

klau pusar ikut jam ....agak pasive tp lebih cendrung pd mental development..... logic,arithmetic,music etc

aku tk sure sgt ...mungkin ni terbalik kot ...ntah lah .....byk sgt pusaran...fening aku ....
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2007 12:01 AM | Show all posts
Originally posted by aturcara at 12-3-2007 07:46 PM
anak kita yang lelaki ade pusar 2...dulu arwah mak kata..bakal kawin dua katanye...kite senyum jela hehe,....


awak tau tak sbb kenaper org tua2 ckp kalau ader dua pusar kawin dua?
maksudnya org yg ader 2 pusar ni kuat seks..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2007 12:05 AM | Show all posts

Reply #13 inazurah's post

maknanya kalau drug addict semua ader 2 pusar ker?tak semestinya...
dadah tidak mengenal mangsa...nenek tua pun boleh jd penagih
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2007 12:12 AM | Show all posts
korang leh post gambar pusar korang x..? aku nak tgk lah.. wa ka ka ka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2007 01:04 AM | Show all posts

Reply #44 Rempit_25's post

Alamak! pusar aku nampak bile aku potong G.I laa..skrg tgh panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2007 09:01 AM | Show all posts
aku pernah dgr org tua2 kata kalau sape ada 2 pusar kat kepala tu bagus ternak kambing...sejuk kot...kambing pun cepat membiak..tak tau la betul ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2007 11:44 AM | Show all posts
a'ah ada dgr org tua2 ckp camtu... org ada pusar 2 ni serasi ternak binatang bertanduk..

pastu ligat la orangnya... kalau bebudak berpusar 2 tuh, jenuhlah makpak nya nak melayan
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2007 08:51 PM | Show all posts
aku naik juling tengok pusar nih....berpusar pusar kepala otak aku.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2007 08:37 PM | Show all posts
hahhahha... aku bukan kata ade pusar 2 tu penagih, cuma aku tak sokong la kata org tua2 tu yg pusar dua tu baik akhlaknye dan sejuk idupnye...
lagi satu aku tak sokong gak kata berapa byk pusar org tu akan kawin byk tu... bapak aku pusarnye sure 1 tapi kawin 3!!!!!!!!!!!!!!!!.... oit so ape kene mengena....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2007 04:38 PM | Show all posts

Reply #49 inazurah's post

Pada aku soal pusar dengan kahwin berapa nie takde kena mengena..ia lebih kepada soal perwatakan sebab kedudukannya dia atas kepala dan dekat dgn otak..ye ke aku nie?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064581s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list