Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
80232
View
313
Reply

Pusar atas kepala ade barape?

[Copy link]

Author: rurouni_khairul       Show all posts   Read mode

Post time 19-3-2007 12:39 AM | Show all posts
orang tua2 cakap pusar ada dua elok bela kambing atau lembu.. pasri membiak banyak and sihat.. hehe ye ker? hahaha
Reply

Use magic Report

BeruangKutub This user has been deleted
Post time 19-3-2007 01:05 AM | Show all posts
Originally posted by pinguin at 19-3-2007 12:39 AM
orang tua2 cakap pusar ada dua elok bela kambing atau lembu.. pasri membiak banyak and sihat.. hehe ye ker? hahaha


nak kena cakap kt adik aku ni!!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 02:46 PM | Show all posts
ada 1 pusar kat tgh2 kepala...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 03:22 PM | Show all posts

Reply #51 pinguin's post

Yelah... bapak i pun cakap gitu... tapi apa relevant nye, hah? Anak bujang i ada 2 pusar... nakal pun boleh tahan gak
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2007 06:27 PM | Show all posts
i pun ada dua pusar kat kepala.. tapi I tak minat nak bela lembu atau kambing.. huhu bela ikan boleh la.hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 03:33 AM | Show all posts
I ADE 2 PUSAR LA..SATU KAT DAHI ATAS SATU KAT BELAKANG..TP SKRG NMPK CAM 1 JEK..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 02:26 PM | Show all posts
2 jea...   
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2007 04:52 PM | Show all posts
ade satu pusar jer
adik laki ade dua pusar, satu kat dahi atas pahtu satu lagi kat tgh2 kepala
orgnye memang noti dan degil, tapi dia suke berdikari, asal cuti sem jer mesti carik keja, nak kumpul duit katanye nak beli keta... huhuhu (xtaulah nie ade kaitan ker x ngan pusar tue)
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2007 01:05 AM | Show all posts
Originally posted by rurouni_khairul at 11-3-2007 18:28
Aku ade tiga...semua bertumpu kat centre kepala aku...penah skali ade sorang apek jual sayur dukung aku mase kecik...die tgk pusar aku dan die terkejut sebab die tak penah nampak budak ade pusar  ...

vote yg ader 3 pusar kat atas tuh 1 jek..mesti ko yg vote tuh kan..hehe
baru aku nak kater ader ke org yg ader 3 pusar..ko dah ngaku dulu..hehe..tringin plak nak tgk kepala ko neh

[ Last edited by  abby_R at 25-3-2007 01:08 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2007 01:33 AM | Show all posts
Originally posted by abby_R at 25-3-2007 01:05 AM

vote yg ader 3 pusar kat atas tuh 1 jek..mesti ko yg vote tuh kan..hehe
baru aku nak kater ader ke org yg ader 3 pusar..ko dah ngaku dulu..hehe..tringin plak nak tgk kepala ko neh


Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2007 10:10 AM | Show all posts
kalo botak camne nak kira? lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2007 04:29 PM | Show all posts
ooooooo.... baru aku igt... pusar dua pun ade 2 katogeri, 1 atas dan belakang, satu lagi kiri dan kanan, yang aku besa tgk yg kiri dan kanan je...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2007 02:06 PM | Show all posts
Originally posted by abby_R at 25-3-2007 01:05 AM

vote yg ader 3 pusar kat atas tuh 1 jek..mesti ko yg vote tuh kan..hehe
baru aku nak kater ader ke org yg ader 3 pusar..ko dah ngaku dulu..hehe..tringin plak nak tgk kepala ko neh


Tuh laa...nampaknye aku sorang ajer 'anamoly' dalam forum nie...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2007 07:16 PM | Show all posts
post le gambar kepala ko dlm nehh..nanti aku jek mod bagi pinat kat ko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2007 06:07 PM | Show all posts

Reply #64 abby_R's post

Masalah skrg tgh panjang rambut...susah sket nak nampak melainkan ko tgk sendiri laa..

Insyaallah, kalau aku G.I aku akan tunjuk, memang nampak sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2007 10:07 AM | Show all posts
Originally posted by rurouni_khairul at 28-3-2007 06:07 PM
Masalah skrg tgh panjang rambut...susah sket nak nampak melainkan ko tgk sendiri laa..

Insyaallah, kalau aku G.I aku akan tunjuk, memang nampak sangat...

cuba ko botakkan kepala engko ala ala castello gitu...nampak mungkin pusar kepala engko yagn berpusar pusar kot??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2007 04:33 PM | Show all posts

Reply #66 GRINDSAKHTANIC's post

Alamak GRIND, aku sayang lak rambut aku skrg nie...

Tapi takper, mak aku leh bagi testimoni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2007 09:09 PM | Show all posts
Originally posted by rurouni_khairul at 29-3-2007 04:33 PM
Alamak GRIND, aku sayang lak rambut aku skrg nie...

Tapi takper, mak aku leh bagi testimoni...

asal ko tak amik asid ammonia dah laa....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2007 09:34 PM | Show all posts
Eh! nampaknya ade sorang lagi anamoly yang ade 3 pusar le..siapekah orangnye?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 12:58 AM | Show all posts
Dulu cikgu sekolah rendah aku (Singh), dia pernah tgk kepala aku nak kira pusar...yg aku ingat lebih dr. 3 laaa...3 atau lebih...hehehe..boleh ke banyak2 tu? kepala aku terpilih pun sebab aku budak paling ngetop kat sekolah...dulu ahhh...skang ni nak ingat benda yg baru 2/3 saat pikir pun sembab gile...! adusss...
Neway...bila kita membesar..pusar tu boleh ilang ke? sebabnya..aku tak nampak pun lagi pusar2 tu..yg pastinya..org selalu gak kutuk sebab mcm botak2 kat atas kepala aku....depa tak tau tu disebabkan pusar aku yg byk...
namun- character wise..aku mmg. degil sket compared to adik-badik lain..lbh. pandai dr. depa (hahah), malas gak, berani pun bole, independent pun ye gak...nakal pun ada gak..tapi nakal2 aku, jgn. sesekali langgar hukum Tuhan...

so, ada sapa nak analyse berdasarkan info aku ni?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2007 02:22 AM | Show all posts
Originally posted by nurkasih74 at 31-3-2007 12:58 AM
Dulu cikgu sekolah rendah aku (Singh), dia pernah tgk kepala aku nak kira pusar...yg aku ingat lebih dr. 3 laaa...3 atau lebih...hehehe..boleh ke banyak2 tu? kepala aku terpilih pun sebab aku bud ...

kalau aku time tuh la kan...aku cabut serban singh tuh......berpusar pusaar jambul dia terkeluar....waakkakaka...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 11:10 PM | Show all posts
kejadian pusar ni masih lagi satu misteri....aku nak carik kat wikipedia tapi tak tau bhs english dier...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2007 11:18 PM | Show all posts
hi..
ada satu jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2007 10:22 AM | Show all posts
Originally posted by rurouni_khairul at 11-3-07 06:01 PM
Elo semua, aku nak tanye la korang ade berape pusar atas kepala korang? Yang biase aku dengar samada satu atau dua pusar ajer...tapi camner lak kalau ade orang tuh lebih dari dua...cam aku ade ti ...



pusar tu ape ek?
cam ner nak tau ......??
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2007 10:24 AM | Show all posts
Originally posted by fly_in_d_sky at 3-4-2007 10:22 AM



pusar tu ape ek?
cam ner nak tau ......??

sebnang jer nak tau.amik baldi,isi air...lepas tuh putar air tuh dengan tangan.engko akan nampak pusar berpusing pusing...lagik best kalau buat di dalam sinki...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054768s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list