Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
70760
View
208
Reply

Sudut Kolej Profesional MARA

[Copy link]

Author: rurouni_khairul       Show all posts   Read mode

Post time 9-7-2008 03:38 PM | Show all posts

Reply #177 emiko's post

hostel lame x de meja kusi study ke??
kalu kat beranang mmg ada meja ngan kerusi  study untuk setiap sorang.
sy pun x pnh pg kpm lain.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 07:18 AM | Show all posts

Reply #181 tejarieza's post

KPM beranang best lah.....akak baru hantar anak ke sana.  Nampak selesa dan anak pun seronok.  Masalahnya ja tentang internet tak berapa aktif. Nape ye....
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2008 01:46 PM | Show all posts

Reply #182 cey's post

ok la kalu akak kte best, anak akak pun seronok. pasal internet tu sy x brape pasti la kak.. tp kawan pnh wat yg maxis tu ok je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 11:10 AM | Show all posts

Reply #178 AyieBoyZ's post

ayie jom jumpa2 kat kafe..PM me your number k..blanje i air kat kedai abg bad jage tu ye

oh..mentor madam umi ke..tak pernah belajar dgn dier tp my frens ada la blajar ngan madam sem ni (kan sy extend..so tak dpt blaja bersame2 deme la kan ohok2)

haha rileks la..baru sem 1..sem 2 sok kasik masuk la sume kelab n persatuan yg ada..masa pemilihan atlet nnt pi la masuk kot2 ada rezeki nak berjalan ke kpm lain..
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 11:15 AM | Show all posts

Reply #181 tejarieza's post

xde..kitorang kene curik meja kat kelas kot kalo nak letak meja dlm bilik
tapi tu masa 7 org sebilik la kan..semester ni 8 org dah sebilik..coz teroverload pulak students katenye n kolej tak wajibkan certain semesters nye students duduk luar..kire bertuah lagi lah dak2 ni tayah blanje banyak2 sewa rumah transport bagai..kuar duit makan je..8 org sebilik kire oke la..nak banding ngan asrama penuh yg lelama tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 11:40 AM | Show all posts
skrg boleh apply lg tak?
tinggal ketapilah..
cousin nie..x dpt ipta..so cam minat lak nak suruh dia apply kpm nie..
kos dia tak semahal ipts kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2008 03:30 PM | Show all posts

Reply #186 anyah's post

Percuma ja.  Cuma ada pendaftaran lebih kurang RM700.  Tak tau masih boleh apply ke tak, try call KPM lah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2008 05:40 PM | Show all posts
apply la untuk sesi januari 2009 punye..biasanye sesi januari ni mudah sket nak dapat sbb tak ramai apply...pendaftaran sy dulu rm250 je..campur duit buku sume dalam rm600-700 aje..pastu nnt leh dapat elaun lagi tetiap bulan, leh simpan utk bayo yuran sem seterusnye plak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2008 12:15 PM | Show all posts

Reply #184 emiko's post

dtg r kpm.. hahah.. leh gak jmpe..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2008 02:09 AM | Show all posts

Reply #189 AyieBoyZ's post

wahai dik ayie..i mmg ada kat kpm pon skang..
let me guess..ur ID number either 030 or 032 tu kan?
lupe lak which one kekeke
sesilap dah pernah terserempak kot..anda sekelas ngan carol n melody or not?
kalau x dah leh eliminate satu kelas..2 more to go
hmm..n mu ada pi ikut rombongan ke taylor's college tak?
ade member saspek that's u   kalau bukan sori la ye hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2008 02:23 PM | Show all posts

Reply #190 emiko's post

fuhh... ahlil nujummmmmm.......
tuh la ayie... Id 032..   detail nye.. curi kt ane nih??
dan sy la yg pegi kolej taylor tuh.. hehe...
sy juge skelas ngan carol & melody.. hahaha

so, pnggil jerk klu tjumpe.. nnti leh r blanje...
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 09:56 PM | Show all posts

Reply #191 AyieBoyZ's post

hek eleh..tu yg tertampal list mentor mentee kat blok akademik tu pekebende
nak amek no IC anda pon i bolei
hoo so thats really u..banyak bertanye dgr citenye ye..

eceh..kalau anda sekelas ngan carol & melody..kite pernah terserempak dah ler..
kat ks2-1..kitorg tunggu kelas korg abes
takpe2..lenkali kalau terdengar ada org seru "ayie" tu..panggil kamu la tu..
dan bile hari tu tiba, beringatla utk membawa duit spare sehengget doploh sen utk banjer i
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2008 02:34 PM | Show all posts

Reply #192 emiko's post

haha.. abes r sume maklumat da ku0.. hehe..
xyah r pnggil ayie.. tu pnggilan kt umah jerk.. pnggil name btui r..

emm, mane ade byk tanye.. sape ngumpat nih??

xyah tggu ari isnin, msj je bile2.. anytime.. anywhere..   
nnti ayie pm no ek?

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2008 08:24 PM | Show all posts

Balas #69 rurouni_khairul\ catat

innalillah..saye bdk kpm branang batch 2002-2005 aku kenal atuk ni...tp xrapat sgt dia senior aku..
aku br tau ade thread ni..terkejut gak dgn berita ni..al fatihah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2008 11:36 PM | Show all posts

Reply #194 croody's post

Al-Fatihah pada arwah....croody kenal arwah la yerk? Ok orgnye...die kawan dgn adik RK....kite same2 doa moga ruh arwah ditempatkan di kalangan hambanye yang beriman, Amin.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2009 01:50 PM | Show all posts
nk naikkn balik
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2012 08:39 PM | Show all posts
Reply 185# emiko


    emiko u masuk ambilan bila yer?? july or jan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2012 11:03 PM | Show all posts
mmbe aku masuk kpm melaka...astu dh grad..skrg tgk prepare nk g obersee smbung dgree...gila best...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2013 10:12 PM | Show all posts
Bakal pip di kpm indera mahkota. Mohon tunjuk ajar
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2013 12:06 AM | Show all posts
Amshafik posted on 24-5-2013 10:12 PM
Bakal pip di kpm indera mahkota. Mohon tunjuk ajar

Rajin2  belajar. PIP 6 bulan jek.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081741s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list