Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
70281
View
208
Reply

Sudut Kolej Profesional MARA

[Copy link]

Author: rurouni_khairul       Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2007 09:14 PM | Show all posts
Originally posted by emiko at 20-4-2007 11:07 AM
@cassio
a'ah DECom juz ada kat IM je..

uhmm dier mmg lmbt kot..akak dulu dkt sgt dah dgn tarikh daftar masuk baru dpt surat..so mayb dlm tgh/ujung bulan 6 baru dier kasiktau kot kalau cassio  ...


boleh pilih nk duk hostel or luar...skrang nie hostel nk kluarkan plajar suh duk luar sebab tk cukup tempat kot...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 10:03 AM | Show all posts
dlu xde student dok luar tp skrg ni aish....kene plak sewa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-4-2007 05:15 PM | Show all posts
So, ape citer terkini kat KPM masing2?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 01:57 PM | Show all posts
ari ni dapat surat tawaran KPMIM...
yg cassio mintak DECom tu...

sayang betul...tak dapat pi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 08:38 PM | Show all posts

Reply #40 Deadgurlzz's post

ohoho kire senior DIA gak lah ni roommates sy pon majoriti dak2 DIA neh hehe..
dak laki ade hok panggil kitorg "set2 DIA" sbb majoriti kenalan budak DIA hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 08:39 PM | Show all posts

Reply #41 nmi's post

pulak dah..kat tempat kitorg siap ada 2 blok kosong hostel utk student pompuan..utk student laki tak sure la..tapi semmgnye hostel baru skarang ni pun tingkat2 atas byk kosong lagi..tu yg org kate kalau kat KPMIM ni susah nak mintak dok luar >_<~
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 08:41 PM | Show all posts

Reply #43 rurouni_khairul's post

emm..final exam dah nak menjelmakan diri?
start 8 mei hingga 20 mei sumthing kalau tak silap..
yg sy tau kos & sem sy abes 18 mei hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 08:43 PM | Show all posts

Reply #44 cassiopeia's post

laa awat pulak..bukan next month ke baru daftar unisel? bakpe tak tunggu je 2 bulan lagi buat DECom yang? org dah get ready nak sambut dier ni next sem huhu..seriyes tak byk sgt blanja blaja kat KPMIM tu..duit transport tayah, sewa tayah, bil2 tayah..duit makan ngan duit buku aje

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2007 09:18 PM | Show all posts

Reply #48 emiko's post

err...next week dafter unisel...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2007 09:51 PM | Show all posts
Originally posted by emiko at 27/4/07 08:38 PM
ohoho kire senior DIA gak lah ni roommates sy pon majoriti dak2 DIA neh hehe..
dak laki ade hok panggil kitorg "set2 DIA" sbb majoriti kenalan budak DIA hehe.




tp i kejap jek amek PIP n then DIA 1 sem jek...then after final exam tu dh dpt offer gi U.....tu yg cabut....tp kene byr blk r elaun yg dorang bg tu...maula dkt rm1k lebey...


cik naemah de lagi ke?dlu time i die nk pindah ke kpmsi...skrg xtau plak cite cmne....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2007 10:14 PM | Show all posts

Reply #49 cassiopeia's post

lahai ^^; xpelah..blaja kat mane2 pun sama je ne..asal ade usaha nak berjaye ^_^
gd luck kat unisel k
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2007 10:17 PM | Show all posts
Originally posted by Deadgurlzz at 29-4-2007 21:51




tp i kejap jek amek PIP n then DIA 1 sem jek...then after final exam tu dh dpt offer gi U.....tu yg cabut....tp kene byr blk r elaun yg dorang bg tu...maula dkt rm1k lebey...
...



PIP x byk sgt kan elaun dier..cam rm160+ gitu sebulan kan..uish campur sem 1 tu dekat 2k gak kene bayo balik tu

oh cik naimah? ade je kat KPMIM..dorg kate dier transfer balik ke sini lepas transfer ke SI ke guane ntah..sy pon tatau sgt cite..
tp yg pasti masa sy masuk mmg dier dah ade lah ^_^
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2007 10:23 PM | Show all posts
Originally posted by emiko at 29/4/07 10:17 PM



PIP x byk sgt kan elaun dier..cam rm160+ gitu sebulan kan..uish campur sem 1 tu dekat 2k gak kene bayo balik tu

oh cik naimah? ade je kat KPMIM..dorg kate dier transfer balik ke sini ...



fuh..'best' giler dpt lecturer mcm cik naemah tu...waakkakaka!! ari2 wat pop kuiz ....so asek terkantoi jelah i...teruk btol....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2007 10:27 PM | Show all posts

Reply #53 Deadgurlzz's post

dier dulu ngajo ke? rasanye skang tak ngaja dah..dier jadik err ape tu owang panggil..HEP kalo x silap skarang.. org kuat no 2 pas ayahanda
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2007 10:30 PM | Show all posts

Reply #51 emiko's post

thx kak..
walopun xdpt jadik student kat sini..
dpt masuk thread ni rasa cam jadik student dia lak..
nak trus lepak sini..leh?  :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2007 10:43 PM | Show all posts

Reply #55 cassiopeia's post

ekekeke..y not
forum ni terbuka buat semua mah
nway insyaAllah balik cuti ni leh la kot tepek gambar2 scenery KPMIM ni..
dah nak abes 1 sem baru nak bwk kamera
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-4-2007 10:54 AM | Show all posts
Originally posted by emiko at 27-4-2007 08:41 PM
emm..final exam dah nak menjelmakan diri?
start 8 mei hingga 20 mei sumthing kalau tak silap..
yg sy tau kos & sem sy abes 18 mei hohoho


Hmm..gud luck for your final...periksa KPM nie ikut sukatan mane eh?
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2007 12:28 PM | Show all posts
Originally posted by rurouni_khairul at 24-4-2007 05:15 PM
So, ape citer terkini kat KPM masing2?


kpm dh nk final...minggu dpn...
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2007 12:29 PM | Show all posts
Originally posted by emiko at 27-4-2007 08:39 PM
pulak dah..kat tempat kitorg siap ada 2 blok kosong hostel utk student pompuan..utk student laki tak sure la..tapi semmgnye hostel baru skarang ni pun tingkat2 atas byk kosong lagi..tu yg org kat ...


ramai kena kluar..kesian kt dk2 yg duk jauh...kenalah sewa...
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2007 02:14 PM | Show all posts
skang ni mmg musim final exam kot....mmu lak lg semggu lebey :kant:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090994s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list