Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
83872
View
773
Reply

Golf

[Copy link]

Author: MissLibra       Show all posts   Read mode

Post time 25-6-2006 01:09 AM | Show all posts
kat mane ade kelab golf murahnyer nak main area kl ek?
Reply

Use magic Report

anizamy This user has been deleted
Post time 26-6-2006 06:24 PM | Show all posts
em.. aku pun kire baru ghak dalm dunia golf nie.. belum sampai setahun pun. baru baru nie aku beli driver wilson staff PD5 driver. fuhhh best gile aku rasa driver tu. handicap. emm skang nie aku pun tak tau berapa handicap aku. tapi ok la.. dulu masa memula nak main jenuh kene paksa. sekarang hee hee.. dah jatuh cinta plak ngan game nie. kalo tak main dlm smeinggu mneggeletar tangan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2006 01:14 AM | Show all posts
Originally posted by Ahihuh at 21-4-2006 01:34 AM

Ada sambutan ke atas cadangan ini?


baguihh idea nih.......bulan 8 nih aku balik mesia....bleh la main skali....tapi sape nak organise ek.....kalau bleh kelab yang cokia cokia sudah la ek....kopak duit aku nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2006 03:38 AM | Show all posts
ko kat mane bravo?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2006 08:26 PM | Show all posts
Originally posted by mr_bertz at 2-7-2006 03:38 AM
ko kat mane bravo?


kat france , ape ape hal pm aku a ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2006 07:12 PM | Show all posts
alllooooooooooooooooooooooooo sume golfer..............

bola satu kepada bola dua.........over
Reply

Use magic Report

wasfi This user has been deleted
Post time 25-7-2006 02:19 PM | Show all posts
Hi saya orang baru,

Aku rasa pernah main ngan Azril Nazli Alias kay UPM long time ago.
Kagum dengan kesungguhan you menerangkan pasal golf.
This is difficult game.
Berapa handicap dah?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2006 06:12 PM | Show all posts
Wahh ada golfer lah sini...
Gua dah lama jugak main golf sejak dari kecik lagi.byk ikut aruah atok gua main kat camp askar bentong.Main sampai lah form 5.Gua dah sampai handicap 10 masa tuh.Habis sekolah ,masalah sosial melanda tinggallah terus golf.
Now dah mula balik main sejak 2 tahun sudah.Masih susah cari swing balik.atas greean pun takdak feel.
Gua join APAG , boleh main byk tempat.Now dah expired gua join lak AGS.Lagi murah dari APAG cuma RM399 setahun.
Sekarang boleh lah main handicap 20.Badan pun dah naik and stamina kurang.Front 9 main cantik masuk back 9 hancur.
Sapa2 nak main sekali,PM lah gua.
Gua selalu main kat Monterez (dkt ngan ofis),Seri Selangor and Weekend main kat Nilai Spring.Kat IOI putrajya (dkt ngan rumah) pun selalu main gak tapi now dia punya green hancur not worth for money lahh.
Jom lah set kita "menyabit".Dapat 2 flight pun cantiqqq...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2006 02:53 AM | Show all posts
huhuhuhuh...

tunggu tunggu...

sikit jam lagik aku balik...

huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2006 02:34 AM | Show all posts
oits mane semua golfer?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2006 06:30 PM | Show all posts
Ada...maybe busy gi menyabit kot...he heh e....
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2006 12:21 AM | Show all posts
aku xponah sentuh golf
bola die ponah ar
hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2006 11:48 PM | Show all posts

Ryder Cup

Eropah menang lagi! Apa hal dengan US ni?
Anybody understand how they wrote the score? 2 up, 3 down, 3 & 4....what do they mean?:hmm:

[ Last edited by  hamizao at 27-9-2006 11:52 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 10:54 AM | Show all posts
Yesss...Europe menang lagi....3 kali berturut.

Dia Matchplay utk Fourball,foursome and singles.Kira fightt lubang ke lubang.

fourball- Best ball antara score partner di kira point...halve = seri/draw dan menang= 1 up

foursome - Kira Alternate shot.lepas aku pukul kau lak pukul dgn bola yg sama.paling susah acara nie...

kalau score 4 & 3 = kira aku menang 4 up (4 lubang) dgn baki 3 lubang lagi nak habis... kira team dpt 1 point

kalau sampai lubang 18 masih all square...team dpt 1/2 point.

Cam tuh lahh lebih korang....he he he....
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 03:38 PM | Show all posts
jom main golf lepas raye...

tapii berape inggit satu flight?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 07:52 PM | Show all posts
yg ryder cup arituh aku pon lgsg tatau ape diorg kire
hahahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2006 10:49 PM | Show all posts
Originally posted by Salzburg_aus at 9-10-2006 10:54 AM
Yesss...Europe menang lagi....3 kali berturut.

Dia Matchplay utk Fourball,foursome and singles.Kira fightt lubang ke lubang.

fourball- Best ball antara score partner di kira point...halve = s ...


Aduhai.....sikit punya kiraan ! I thought cricket is hard enough............:geram::geram:

Thanks Salzburg.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2006 09:19 AM | Show all posts
Lepas Raya nie boleh lah arrange satu flite....Aku dah lama sungguh x main semenjak puasa nie...Gian lahh jugak... he he he...

hamizao-Ok no prob.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2006 12:36 PM | Show all posts
Originally posted by Salzburg_aus at 11-10-2006 01:19 AM
Lepas Raya nie boleh lah arrange satu flite....Aku dah lama sungguh x main semenjak puasa nie...Gian lahh jugak... he he he...

hamizao-Ok no prob.


aku balik hujung bulan nih...so dlm nov tu buleh la aku join ek...

tapi aku ni takde duit....baper fees?..

at least kalau nak main, berape sen yg nak kene ade utk makan etc?...
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2006 02:13 PM | Show all posts
Hami kalau main selalunya  dgn hubby. La ni dia selalu sibok je.... Nampak gaya pergi driving range yang kat Shah Alam je dulu...:malu:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082513s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list