Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
36376
View
273
Reply

ALL ABOUT MUET

[Copy link]

Author: honey_dew_melon       Show all posts   Read mode

beckslipout This user has been deleted
Post time 10-5-2007 06:11 PM | Show all posts

Reply #60 forfavor's post

xnak arrrr... malas giler nk amik...
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2007 06:30 PM | Show all posts

Reply #61 beckslipout's post

hahaha...tau takpe...bebdk amek sbb graduation requirement je erk...lg 1,ape motif sebenor MUET erk...??
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2007 09:35 PM | Show all posts
aku baru je anta borang muet ngan bayor rm60 tu..insyaallah amik xm muet bulan 10 neh
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2007 10:32 PM | Show all posts
wakakkakak gudluck aaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2007 10:50 PM | Show all posts

Reply #59 beckslipout's post

bkn time nk grad nnt kene anta result muet ke???
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2007 10:51 PM | Show all posts

Reply #62 forfavor's post

nk tgk tahap english kite kot....
Reply

Use magic Report

beckslipout This user has been deleted
Post time 11-5-2007 01:20 AM | Show all posts

Reply #65 lin_okinawa's post

mmg la kene anta.. tp result da ilang...

kene g majlis peperiksaan buat result baru..

malas giler
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 08:25 AM | Show all posts

Reply #67 beckslipout's post

xpe...yg penting xyah re-sit exam tu erk...??

sbb aku tau,ko mmg mls nk re-sit...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 08:28 AM | Show all posts

Reply #66 lin_okinawa's post

hmmm....ade kemungkinan...btw,public universities require us to get at least band 3 kn kalo nk grad...??
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2007 09:02 PM | Show all posts
muet sng je.. hehe. tp essay writing tu mase aku buat mcm cukup2 jela mase sbb aku pun dah lama tak blaja english.. tp aku rase english placement test kat uia jauh lebih susah.. trust me.. hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2007 09:08 PM | Show all posts

Reply #63 Joe Hahn's post

sama la... aku pun amik bulan 10.. agaknya lepas raya kot..
huahua..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 12:12 AM | Show all posts
aku nak tanya skit,
kalau aku nk apply U tahun dpn untuk ijazah,
sempat ke amik MUET pertengahan tahun punyer?

time bile kene tunjuk result muet ni? time daftar UPU ke?

sori kalau tersalah board..
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 12:36 AM | Show all posts
Originally posted by timeoutzone at 19-10-2007 12:12 AM
aku nak tanya skit,
kalau aku nk apply U tahun dpn untuk ijazah,
sempat ke amik MUET pertengahan tahun punyer?

time bile kene tunjuk result muet ni? time daftar UPU ke?

sori kalau tersal ...


Emow Emow Emow...
hehehhe aku pun dalam dilema yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 02:07 AM | Show all posts
Originally posted by timeoutzone at 19-10-2007 12:12 AM
aku nak tanya skit,
kalau aku nk apply U tahun dpn untuk ijazah,
sempat ke amik MUET pertengahan tahun punyer?

time bile kene tunjuk result muet ni? time daftar UPU ke?

sori kalau tersal ...


apply u thn dpn maksudnyer untuk intake july thn depan ker???
tak tau ler pulak sempat ker tak, sbb intake july kena aply rasanyer bulan dua atau tiga gitu kan tapi kalau amik muet pertengahan tahun result muet keluar dlm bulan mei/jun. So cam ner?
Yg penting cuma kena ader result muet jer lepas band 3 ker tak tu lain cerita (ni time den lah).
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 05:48 PM | Show all posts

Reply #74 hunt_fear's post

a'a, untuk intake july...

muet tu perlu time daftar UPU ke..
or time masuk U..?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 06:42 PM | Show all posts

Reply #75 timeoutzone's post

untuk apply kena ader result muet, sbb dlm borang online tu dia ade suh isi result muet siap dengan no angka giliran semua tu.
Tak ambil muet lagi ker?
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 07:02 PM | Show all posts
nak amik la ni..
takut kalu ade prob, leh amik bulai may punyer
wat backup
Reply

Use magic Report

Post time 19-10-2007 10:28 PM | Show all posts
owh gitu n gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2007 02:30 PM | Show all posts
aku dioffer degree semata2 kerana dah ambik muet...hahah

sedangkan melambak lagik coursemate aku yang result 3.8-3.9 tapi tak dapat..sebab tak ambik muet..wakaka..

ambik 2x lagik tu..saje nak test power..bukan power sgt pun..haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2007 03:45 AM | Show all posts
win pon rasa cam nak amek sekali lagi je muet..
tapi win takut lak result win akan jadi lagi teruk dari sebelumnya...
tak puas ati result win...benci2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081234s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list