Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
93788
View
763
Reply

Kenapa Orang Melayu Kurang Prihatin ttg Takaful dan Medical Card

[Copy link]

Author: ibm632    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-3-2018 04:18 PM | Show all posts
TAHUKAH ANDA?

Anda tak mandi pun takde masalah nak mohon Takaful. Kami tak kisah rupa atau bau anda

Yang kami kisah ialah kebajikan dan masa depan anda! So, mohonlah Takaful sekarang. Set appointment untuk jumpa. Bukan sekadar minta quotation saja

Takde air bukan masalah besar
Takde duit berterusan yang perlu anda elakkan!
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 03:48 PM | Show all posts
Tahukah anda, jika anda mempunyai polisi Takaful Perubatan mahupun polisi nyawa, anda layak untuk mendapat PELEPASAN CUKAI sebanyak 9,000.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-12-2018 08:39 PM | Show all posts
tahun 2018 dah nak berlalu ... untuk pelepas Cukai Pedapatan  2018  nanti kita perlu buat payment contribution Takaful ? Insuran tahun ni jugak (2018)

berpesan pesan untuk kebaikan ....
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat tahun baru buat forumers board Takaful. Moga tahun ini makin ramai yang dikurniakan kesedaran untuk mencipta #Tabungkeluarga agar ada backup plan jika dilanda musibah. Jika bajet yang amat ketat, saya sarankan ciptalah #Tabungsendiri agar orang yang kita sayangi boleh meneruskan hidup dengan Aman dan damai tanpa dibebani masalah kewangan. Moga tahun baru ini dilimpahi rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Amin.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.642918s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list