Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
72417
View
2891
Reply

TERATAK SEMBANG ---- sapa yang korban raya haji ni?

 Close [Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-5-2007 02:36 PM | Show all posts |Read mode
ok...gucci dah bukak majlis baru.  kita ramah mesra kat sini plak since majlis 1 dah heavy sangat.:cak:  

tajuk kat atas tu nanti kalau mod lain rasa tak sesuai boleh ubah...skang ni sebab kak noor kata dia cuti its time to party!!!!:pompom: :music:

[ Last edited by  jellypuff at 12-11-2007 04:06 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 03:02 PM | Show all posts
ni jelly belanja cake ...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 03:13 PM | Show all posts

Reply #2 jellypuff's post

hehehe..moh kita makan kek kat rumah gucci

haa...masuk kot gate tu ye...


parking kat bawah je..naik tangga tu


jemput le duduk kat gazebo dulu...nanti ada le sapa2 yang hidang tu...


nyaman kan ujdara hari ni...kat bawah tu kolam ikan abah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 03:14 PM | Show all posts

Reply #2 jellypuff's post

takde sapa2 yang sudi menghirup udara nyaman kat rumah gucci ke....

[ Last edited by  gucci at 11-5-2007 03:20 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 03:23 PM | Show all posts
meh kawan2 kita rehat kat gazebo sambil makan cake.....nyaman nye...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 03:26 PM | Show all posts

Reply #4 gucci's post

jelly ada ni..mana pergi semua orang ni...?:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 03:37 PM | Show all posts
Hai, saya baru nak keluar keta ni, tengah nak betul betulkan tudung ngan pakai gincu he he he. Tunggu ya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 03:42 PM | Show all posts

Reply #7 laila_zi's post

jemput..jemput...jangan segan2 laila...buat macam gazebo sendiri...hehehe...kek tu kak jelly buat tadi....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 03:55 PM | Show all posts

Reply #7 laila_zi's post

laila..pakai gincu tu jangan merah sangat..nanti nampak bibir laila je..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 04:10 PM | Show all posts
ni rumah gucci ker...indah dan nyaman rasanya di sini. rasa cam xmau balik pulak, blh tumpang tido gucci
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 04:28 PM | Show all posts
lawoo...nyer...nyamannyer... borak sakan nampaknyer...
terima ksih yer gucci...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 04:40 PM | Show all posts
adoiii gucci sorry lambat tersesat tadi (sambil membetulkan skirt yang dah berpusing ke belakang)


wah nyamannya udara,.......
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 04:43 PM | Show all posts

Reply #11 naiz's post

hai naiz...mehlah sembang kat sini... udaranya nyaman sekali..siap ada jamuan makan lagi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 04:51 PM | Show all posts
Originally posted by calenderbiru at 11-5-2007 04:10 PM
ni rumah gucci ker...indah dan nyaman rasanya di sini. rasa cam xmau balik pulak, blh tumpang tido gucci



haah..rumah mak n abah gucci kat kg.

tak payah balik..tido je kat sini..nanti gucci bawa keluar tilam dan bantal kekabu tu...malam2 lagi best boleh nampak bintang dan angin sepoi2 bahasa....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 04:54 PM | Show all posts
Originally posted by naiz at 11-5-2007 04:28 PM
lawoo...nyer...nyamannyer... borak sakan nampaknyer...
terima ksih yer gucci...


kalau dah penat berborak boleh le kita pegi memancing kat kolam ikan tu...atau kita mandi kat telaga kat bawah tu...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 04:59 PM | Show all posts
Originally posted by Hamyhaireen at 11-5-2007 04:40 PM
adoiii gucci sorry lambat tersesat tadi (sambil membetulkan skirt yang dah berpusing ke belakang)


wah nyamannya udara,.......



sesat???  tak tengok map ke??? isk isk isk...sampai terpusing sket tu..jalan kaki ke apa....

takpe...kek ada tinggal sket lagi tu...mak tengah buat lemang tu kat belakang....moh ke teratak kita sembang dulu
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:22 PM | Show all posts
Mana pi  tuan rumah ni?Ke Kakumi yg sesat,Gate dok tebukak,oghang takdak!
Assalamualaikum  3X
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:23 PM | Show all posts
gucci... jangan lupa ajak kawan2 yang menjengah kat pintu pagar tu ... tak kan nak tengok je..ajaklah join sama baru bestkan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 05:26 PM | Show all posts
Originally posted by umisma at 11-5-2007 05:22 PM
Mana pi  tuan rumah ni?Ke Kakumi yg sesat,Gate dok tebukak,oghang takdak!
Assalamualaikum  3X


waalaikumussalam...jemput lah naik....

tadi pi tengok orang buat lemang kat belakang rumah kejap....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:26 PM | Show all posts
Originally posted by umisma at 11-5-2007 05:22 PM
Mana pi  tuan rumah ni?Ke Kakumi yg sesat,Gate dok tebukak,oghang takdak!
Assalamualaikum  3X


waalaikumsalam kak umi..jemput masuk....sila2..jangan malu2 tau..


mana gucci ni dia biarkan gate terbukak .......gucci oh gucci..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094620s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list