Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
72387
View
2891
Reply

TERATAK SEMBANG ---- sapa yang korban raya haji ni?

 Close [Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Post time 11-5-2007 05:27 PM | Show all posts
wahhh dah ada rumah baru laaa.... dah nak balik baru tau ada rumah baru... patut le bila refresh x boleh boleh...

dah nak balik, esok nak gi family day... yahoooooo...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 05:30 PM | Show all posts
Originally posted by jellypuff at 11-5-2007 05:26 PM


waalaikumsalam kak umi..jemput masuk....sila2..jangan malu2 tau..


mana gucci ni dia biarkan gate terbukak .......gucci oh gucci..



ada ni...hehehe....gate tu saje je bukak sebab tadi nampak ramai yang dok intai2 kat sini tapi tak masuk...tak sudi ke..atau malu...

gucci baru je nak buat jemput pisang...ternampak pulak ada hamba bernickname jemput_pisang dok intai2....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:35 PM | Show all posts
assalamualaikum.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:36 PM | Show all posts

Reply #22 gucci's post

tulah..jelly nampak jugak ramai yg dok intai2 tapi tak nak masuk...apa nak di segankan..bukan tak biasakan...
kita kat sini nak dok sembang2 kosong sambil makan jemput2 pisang......
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:37 PM | Show all posts

Reply #23 sakuragirl's post

waalaikumsalam sakura.... marilah kita sembang2 ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:37 PM | Show all posts
kat mana sakura ni:
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:40 PM | Show all posts

Reply #26 sakuragirl's post

sakura kat teratak sembang...kat sini kita sembang2 bersantai waktu petang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:42 PM | Show all posts
waaaaaaaaaaaaaaaa...umah baru ka...?
nyaman nye nampak teratak baru ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 05:54 PM | Show all posts

Reply #27 jellypuff's post

sakura baru je kat sini...... selamat berkenalan pada semua..... terutama pada tuantanah....
kat mana ye kg gucci ni....mmg nyaman dan sejuk mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2007 07:35 PM | Show all posts
rumah baru,
wah rumah tu memang nyaman,
redup sbb banyak pokok
ikan pun banyak kat kolam,
tinggal nak tangkap masak aje...
ehehe cam promote rumah pulak...

well
selamat pagi semua...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 11:09 PM | Show all posts
Waalaikumussalam sakura...

sudi2 lah bertandang selalu kat teratak sembang ni....

hehehe...sakura kat rumah mak n abah gucci skang ni...kat N9.

malam ni langit terang...nampak bintang2 kat atas...skali skala nampak macam taik bintang jerr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 11:11 PM | Show all posts
Hi blossom...seronok nye pegi family day...anak dah sihat ye...

amamiya...memang nyaman sungguh waktu malam macam ni...tak payah pasang kipas tu..tutup lampu still terang dan angin bertiup lembot....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-5-2007 11:15 PM | Show all posts

Reply #30 faraway's post

Faraway,

memang redup kat sini waktu petang...dulu kawasan rumah ni bukit dan penuh pokok getah...since mak n abah buat rumah kat atas bukit ni dah ramai orang yang buat rumah...so adalah 2-3 family dalam kejiranan ni...taklah sunyi macam dulu...

Ingat masa rumah ni baru siap, nak raya, kitorang main mercun...bila halakan mercun ke kebun getah mercun meletup kuat...tetiba dengar bunyi bising, bingit telinga...rupa2nya monyet semua lari lintang pukang dgn hiruk pikuk menjerit sebab takut..depa ingat kena tembak malam2 buta tu kot...wakaka  seronok jugak takutkan monyet2 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2007 08:48 AM | Show all posts
assalamualaikum.. oooo puan rumah.. kak noor dah sampai kat pagar ni.. lorr.. ingat kan ada kompang pak pung pak pung.. mana jelli, kata bawak kek pondan.. eh, fondant.. dah habis ke??

kak noor dtg ni, dgn hajat juga.. bawak hajat si bengka.. eh, bianca.. dia la ni sibuk sgt2.. banyak proposal nak kena buat.. so, tak sempat lah dia nak menyinggah sekali.. maybe sesekali dia dtg lah hirup udara segar tepi sungai gucci tu nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2007 08:54 AM | Show all posts
Assalamualaikummm..................
tumpang bertandang....
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2007 09:17 PM | Show all posts
Assalamualaikum!Nyaman sangat la Rumah Gucci ni,sampai semua org dah tido ke?Kalau ada mod tengah rilek kat dlm tu ,nak tumpang tanya skit.Kita takde thread utk quilting ke kat forum ni?

[ Last edited by  umisma at 12-5-2007 09:19 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2007 09:16 AM | Show all posts
Assalamualaikum tuan rumah... mekasih la jemput datang.  nih untuk tuan umah.. lomang eh ado lai ko? teman suke bebenor makan lemang nih.. hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2007 09:48 AM | Show all posts
assalamualaikum tad..and good morning...   tad dah b/fast ke?... hari ni tad kerja ye..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2007 09:51 AM | Show all posts

Reply #36 umisma's post

kak umi..rasanye belum ada lagi ...kakumi boleh bukak thread baru kalau kak umi nak..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2007 09:55 AM | Show all posts
                           Selamat Hari Ibu      untuk ibu-ibu warga SKAC...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079429s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list