Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
72648
View
2891
Reply

TERATAK SEMBANG ---- sapa yang korban raya haji ni?

 Close [Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2007 10:56 AM | Show all posts

Reply #79 gucci's post

memang sedap gucci kalau campur dengan gula kabung asli ni...sehingga menjilat jari...tak sedar mak mentua lalu kat belakang
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:10 AM | Show all posts
assalamualaikum.........
apa khabar semua
boleh join sama
sukalah tengok rumah gucci tu.........cantik dan nyaman sekali
kampung saya pun lebih kurang camtu gak.........
tapi takdek kolam ikan.........
cuma abah saya bela ayam kampung....
kalau anak cucu seramai 40 orang balik tumbanglah ayam dalam 10 ekor
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2007 11:18 AM | Show all posts
Originally posted by ayu80 at 16-5-2007 11:10 AM
assalamualaikum.........
apa khabar semua
boleh join sama
sukalah tengok rumah gucci tu.........cantik dan nyaman sekali
kampung saya pun lebih kurang camtu gak.........
tapi takdek kolam i ...


waalaikumussalam...jemput lah ayu...jangan segan2...hehehe..kolam ikan tu dulu ada ikan jelawat...pastu abang ipar tarok ikan keli afrika...skang ni dah tak tau dah....hahaha

amboi...10 ekor tu..kalau ayam tu potong 6 atau 8 kiranya sorang makan 2 ketul lah ye...masak lemak cili api campur nangka muda....woooo...berpeluh makan!!!  lepas tu semua orang akan  **tuttt**
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:18 AM | Show all posts

Reply #82 ayu80's post

waalaikumsalam ayu..
sila..sila kedatangan ayu dialu alukan...
gucci ...ni ayu datang dah masak ke pengat durian tu.?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2007 11:21 AM | Show all posts
belum masak lagi....periuk besar tu lambat sket masak....hehehe...mujur ada pak abu tolong kacau...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:32 AM | Show all posts
korang ni..
pandai jerk nyusun ayat...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:33 AM | Show all posts
fara
jgn luper pm me skali yer..
nak jugak ku tengok camne daging terpisah dgn kuku..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:37 AM | Show all posts

Reply #86 tehbunga's post

teh..gambar avatar tu anak2 teh ke...comel2 lah budak2 tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2007 11:47 AM | Show all posts
anak teh tengah beraksi apa tu? sorang cekak pinggang..sorang macam taekawando ada..silat pun ada...yang kecik tu tak perasan plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:51 AM | Show all posts
assalamualaikum! saya masih baru boleh joint ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 11:58 AM | Show all posts
kat luar tu hujan..... jom mandi hujan.....
seronoknya mandi hujan!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 12:25 PM | Show all posts

Reply #90 dyancraft's post

waalaikumsalam dyan.. welcome..welcome.. kat sini macam2 ada ..jangan malu2 tau..
sat lagi gucci hidang pengat durian..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 12:28 PM | Show all posts

Reply #91 sakuragirl's post

best ye ..teringat masa kecik dulu.. kalau hujan mesti nak mandi hujan walaupun mak marah... masa tu sanggup kena cubit asalkan dapat main air hujan..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 12:36 PM | Show all posts

Reply #92 jellypuff's post

cepatnya dah ada durian Gucci dah masak. kat kampung kita baru nak bunga

mod,kakumi ada baca kat thread tukar hadiah raya-ni last yr nye?

kita buat lagi this yr nak?cam interesting  and sonok je dapat hadiah raya ni.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 01:01 PM | Show all posts
Salam semua, amboi ramainya.  Lama kak iman tak berjumpa dengan adik-adik semua.  Apa khabar.  Tadi masa lalu kat sini nampak orang ramai dan riuh bercerita.   Rasa nak singgah rupa ada majlis sembang-sembang.  Kak iman bawa pisang ni, boleh kita goreng sambil sembang-sembang.

Wah nyamanlah kawasan rumah mak dan abah gucci ni.

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 01:57 PM | Show all posts
hello...
.
.
.
.
.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 02:24 PM | Show all posts
waalaikumsalam kak iman
wah petang
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 02:43 PM | Show all posts
cuaca pun dah elok nampaknya....

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 02:52 PM | Show all posts
ni hah....
dah siap saya gorengkan cekodok pisang yang kak Iman bawak tadi...
jom kita makan sama-sama...panas lagi ni...

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2007 03:59 PM | Show all posts

Reply #99 pinatbate's post

rezeki,rezeki,jom semua kita makan sama2. panas lagi  mesti sedap ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080115s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list