JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
111380
View
1348
Reply

~Gomo KELATE Gomo #PremierLeague2019~

[Copy link]

Author: xpdckelate       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 23-10-2007 01:49 AM | Show all posts
Selamat Hari Raya
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2007 01:24 PM | Show all posts

sudahkah anda menyertai nya? UEFA CUP FF BOLATALK LEAGUE baik utk kesihatan

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-10-2007 01:31 AM | Show all posts
.....................

[ Last edited by  xpdckelate at 26-10-2007 01:51 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2007 06:48 PM | Show all posts
Annuar Musa terajui bola sepak Kelantan

KOTA BHARU

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-10-2007 06:49 PM | Show all posts


Norizan Bakar Ketua Jurulatih Baru Kelantan

KOTA BAHARU, 29 Okt (Bernama) -- Bekas jurulatih kebangsaan, Norizan Bakar bakal memikul tanggungjawab meningkatkan semula mutu bola sepak Kelantan apabila dilantik sebagai ketua jurulatih pasukan bola sepak negeri.

Presiden Persatuan Bolasepak Amatur Kelantan (Kafa), Datuk Seri Annuar Musa berkata pengalaman Norizan, 46, diperlukan untuk menaikkan kembali nama Kelantan di arena bola sepak negara.

"Kami rasa beliau paling layak berdasarkan pengalaman bukan sahaja di peringkat kebangsaan malah di peringkat antarabangsa," katanya ketika mengumumkan barisan anggota jawatankuasa baru Kafa di sini, hari ini.

Annuar berharap dengan kelebihan yang ada pada Norizan itu dapat membantu pasukan bola sepak Kelantan untuk mencapai sasaran layak bergelar juara pada Liga Perdana akan datang.

Pada majlis itu juga, Annuar memperkenalkan logo baru pasukan Kelantan, iaitu dengan pemilihan gambar kijang yang lebih dinamik.

Beliau berkata Kafa juga melantik Tengku Temenggong Kelantan, Tengku Muhammad Fakhry Petra Ismail Petra, sebagai penaung pasukan bola sepak Kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2007 01:00 PM | Show all posts

Reply #30 orcadlayout's post

welkem2 cikgu jan.. tgk sampai mana dia blh tahan nnt..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2007 06:17 PM | Show all posts

Reply #31 thylord's post

hopefully sampai hajat utk bawa kelate ke liga super
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2007 06:18 PM | Show all posts

Reply #30 orcadlayout's post

abg botak pun abg botak la,janji gomo kelate gomo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-11-2007 06:19 PM | Show all posts

Reply #29 orcadlayout's post

dia dah berjanji xkan ade masalah kewangan musim ni,harap2 betul bagai yg dikata...

pemain pun akan lebih bersemangat kerana tidak perlu risau masalah kewangan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 07:50 AM | Show all posts
Perlawanan Pra Musim Skuad Bola Kelantan 2007/2008

17 November 2007 (Sabtu)
Selangor PKNS lwn Kelantan
Tempat: Padang PKNS, Kelana Jaya
Waktu :8.30 mlm


19 November 2007 (Isnin)
Kuala Lumpur lwn Kelantan
Tempat: Stadium PBKL, Cheras, Kuala Lumpur
Waktu : 8.30 mlm


21 November 2007 (Rabu)
KL PLUS lwn Kelantan
Tempat: Stadium UPM, Serdang, Selangor
Waktu : 8.30 mlm


[ Last edited by  orcadlayout at 17-11-2007 11:16 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 07:51 AM | Show all posts
Pakat mari rama2 la set kito...

[ Last edited by  orcadlayout at 12-11-2007 07:53 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2007 01:49 PM | Show all posts
gud luck guys..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2007 02:57 PM | Show all posts
semoga berjayo sokmo2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2007 06:36 PM | Show all posts
Keputusan Frendly Kelate kat lembah Kelang
================================
1. PKNS (3) vs Kelate (2)
2. KL     (4) Vs Kelate (0)
3. KL Plus (2) Kelate (0)

Kalah semuanya !...

Next Kelate Vs Ganu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-11-2007 07:07 PM | Show all posts

Reply #39 sbimax's post

harap2 hujan x berpanjangan
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2007 01:13 PM | Show all posts
Male ni Kelate vs Ganu kat stadium sultan mohd ..masuk pre ! ..Kalu kalah jugak male ni ni tak tahulah nak royat begapo lagi..result akan update lepas games tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2007 10:32 AM | Show all posts
Keputusan semale Kelantan 0-0 Trengganu , ramai ore gi tengok semale tetapi permainan tiada peningkatan langsung tetapi tak apo ada masa lagi sebelum liga stat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2007 06:15 PM | Show all posts
Next frendly Kelantan vs Perlis kat Kangar 5hb. kalu tak silap aku..Cikgu Jan nak balik kampung!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 12:23 AM | Show all posts
Keputusan perlawanan persahabatan dengan Perlis 1- 4 Kelantan. Kemenangan pertama selepas 5 perlawanan persahabatan. Lepas ni Kelate lwn Ganu pulok di Ganu.
Result akan aku updatekan!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 11:49 PM | Show all posts

Reply #44 sbimax's post

hebak jugok kelate musing nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2007 09:43 AM | Show all posts
Semalam Kelantan lawan Ganu di Ganu ..perlawanan persahabatan secara timbal balik. 1st game seri 0-0 dan selepas mengalahkan Perlis (4-1) perlawanan persahabatan di Kangar kini giliran Kelantan pula yang kena 1-4.
Kalu tengok prestasi perlawanan persahabatan ni Kelate musim ni sukarlah untuk menaruh harapan tinggi walaupun ada Cikgu Jan dengan impot yang taharp average. Harap Cikgu Jan boleh membaiki yang mana patut memanglah tak ada potensi juara tetapi harap jange jadi makanan ore sudahlah!...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2007 04:15 PM | Show all posts
Originally posted by sbimax at 11-12-2007 09:43 AM
Semalam Kelantan lawan Ganu di Ganu ..perlawanan persahabatan secara timbal balik. 1st game seri 0-0 dan selepas mengalahkan Perlis (4-1) perlawanan persahabatan di Kangar kini giliran Kelantan p ...


kalu alex ferguson atau jose mourinho sekalipun latih skuad kelate,dengan pemain yang ada sekarang belum tentu boleh menang,kecuali john terry,kaka,gattuso,petr cech main ngan kelate,hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2007 10:19 PM | Show all posts
Kita tengoklah 1st games lawan PKNS ni...masa frendly kena tibai 3-2 harap2 game real ni bolehlah menang sebab main kat KB..kalu alah ..:@
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2007 02:39 PM | Show all posts
Bola male esok lawe PKNS tangguh sebab  banjir..... ..Jadi 1st game kelantan adalah lawe Felda United kat cheras .
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 02:38 PM | Show all posts
Dengar khabarnya..kelab penyokong kelantan telah menyediakan sebiji bas bagi mengangkut para penyokong yang ingin menyaksikan Kelate lwn Felda kat cheras secara percuma. Makan dan tiket tanggung sendiri!
Kalu aku dapat maklumat lanjut..aku postinglah kat sini !Ok...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049157s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list