JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
113708
View
1349
Reply

~Gomo KELATE Gomo #PremierLeague2019~

[Copy link]

Author: xpdckelate       Show all posts   Read mode

Post time 1-12-2007 01:13 PM | Show all posts
Male ni Kelate vs Ganu kat stadium sultan mohd ..masuk pre ! ..Kalu kalah jugak male ni ni tak tahulah nak royat begapo lagi..result akan update lepas games tu ..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2007 10:32 AM | Show all posts
Keputusan semale Kelantan 0-0 Trengganu , ramai ore gi tengok semale tetapi permainan tiada peningkatan langsung tetapi tak apo ada masa lagi sebelum liga stat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2007 06:15 PM | Show all posts
Next frendly Kelantan vs Perlis kat Kangar 5hb. kalu tak silap aku..Cikgu Jan nak balik kampung!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 12:23 AM | Show all posts
Keputusan perlawanan persahabatan dengan Perlis 1- 4 Kelantan. Kemenangan pertama selepas 5 perlawanan persahabatan. Lepas ni Kelate lwn Ganu pulok di Ganu.
Result akan aku updatekan!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2007 11:49 PM | Show all posts

Reply #44 sbimax's post

hebak jugok kelate musing nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2007 09:43 AM | Show all posts
Semalam Kelantan lawan Ganu di Ganu ..perlawanan persahabatan secara timbal balik. 1st game seri 0-0 dan selepas mengalahkan Perlis (4-1) perlawanan persahabatan di Kangar kini giliran Kelantan pula yang kena 1-4.
Kalu tengok prestasi perlawanan persahabatan ni Kelate musim ni sukarlah untuk menaruh harapan tinggi walaupun ada Cikgu Jan dengan impot yang taharp average. Harap Cikgu Jan boleh membaiki yang mana patut memanglah tak ada potensi juara tetapi harap jange jadi makanan ore sudahlah!...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2007 04:15 PM | Show all posts
Originally posted by sbimax at 11-12-2007 09:43 AM
Semalam Kelantan lawan Ganu di Ganu ..perlawanan persahabatan secara timbal balik. 1st game seri 0-0 dan selepas mengalahkan Perlis (4-1) perlawanan persahabatan di Kangar kini giliran Kelantan p ...


kalu alex ferguson atau jose mourinho sekalipun latih skuad kelate,dengan pemain yang ada sekarang belum tentu boleh menang,kecuali john terry,kaka,gattuso,petr cech main ngan kelate,hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2007 10:19 PM | Show all posts
Kita tengoklah 1st games lawan PKNS ni...masa frendly kena tibai 3-2 harap2 game real ni bolehlah menang sebab main kat KB..kalu alah ..:@
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2007 02:39 PM | Show all posts
Bola male esok lawe PKNS tangguh sebab  banjir..... ..Jadi 1st game kelantan adalah lawe Felda United kat cheras .
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 02:38 PM | Show all posts
Dengar khabarnya..kelab penyokong kelantan telah menyediakan sebiji bas bagi mengangkut para penyokong yang ingin menyaksikan Kelate lwn Felda kat cheras secara percuma. Makan dan tiket tanggung sendiri!
Kalu aku dapat maklumat lanjut..aku postinglah kat sini !Ok...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2007 11:23 AM | Show all posts
Ayuh anak-anak Kelantan yang berada di Lembah Klang, kita bersama-sama turun ke Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur pada hari jumaat ini 28 hb 12 2007 jam 8.30 malam bagi memberi sokongan kepada kepada skuad bola sepak negeri kita...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 04:54 AM | Show all posts
Hmmm....kelate nasib baik tidak dimalukan oleh felda malam ni...seri 1-1.  faktor yang menyebabkan kelatan tak menang adalah 1 golie...cari golie lainlah ataupun baik main tak payah golie. 2 pemain import yang dikategorikan buat perabis pitih...andrew yang rambut kaler merah dan stopa penyerang yang pintu gol terbukapun tak boleh sumbat!..1 gol  yang dia sumbat tupun barangkali nasib aje!...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 10:24 AM | Show all posts

Reply #52 sbimax's post

nate sunggoh... nge felda pong dero jah:@
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2007 02:29 PM | Show all posts
Haha..gapo crito abe? Beh ko main liga prdano ning?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2007 05:37 PM | Show all posts
Originally posted by tanabe2287 at 30-12-2007 02:29 PM
Haha..gapo crito abe? Beh ko main liga prdano ning?

Beh la, main EPL beh lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2007 09:34 PM | Show all posts








































Slik klik di bawah untuk melihat gambar-gambar lain...

SLIDESHOW

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2007 09:36 PM | Show all posts




Jersi Away Kelate :victory:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:27 PM | Show all posts


KELANTAN MEMBURU KEMENANGAN PERTAMA

Kunjungan pasukan terbawah liga setakat ini, Melaka ke Kota Bharu sememangnya mencari tiga mata penuh. Tetapi pasukan Kelantan juga turut mengimpikan kemenangan sulung ditempat sendiri setelah berupaya mengikat keputusan seri 1-1 dengan Felda United FC Jumaat lalu. Rekod pertemuan musim lalu pada persaingan Piala Malaysia memihak kepada mereka dimana kita tewas 0-2 di Kota Bharu manakala hanya mampu seri 2-2 di Stadium Hang Jebat, Paya Rumput. Tetapi itu cerita lama dan Kelantan bakal membuka lembaran baru di gelanggang keramat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:05 PM | Show all posts
Male ni aku harap kelantan boleh menang..kalu dok buat malu jah ko set2 kelab!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:08 PM | Show all posts
faderin kadir dah tak main melaka..main kat kuala muda loo ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055646s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list