JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
111381
View
1348
Reply

~Gomo KELATE Gomo #PremierLeague2019~

[Copy link]

Author: xpdckelate       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2008 11:52 AM | Show all posts

Balas #124 xpdckelate\ catat

man.city daa......
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2008 11:54 AM | Show all posts

Kelantan mahu buktikan

Oleh ZAIDI AWANG HAMAT
sukan@kosmo.com.my



AKSI persahabatan antara Kelantan dengan skuad Harimau Muda baru-baru ini.

--------------------------------------------------------------------------------


KELANTAN berazam untuk memberikan saingan terbaik dalam Liga Super setelah diberi peluang oleh Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) untuk beraksi dalam liga utama itu musim depan.

Setiausaha Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa), Nordin Awang berkata, untuk merealisasikan hajat tersebut Kelantan kini dalam proses membentuk sebuah pasukan yang mantap dan berdaya saing.

Katanya, peluang yang diberikan itu mesti digunakan sebaik mungkin sekurang-kurangnya untuk membalas kepercayaan yang diberikan oleh FAM kepada pasukan Kelantan.

"Pada masa yang sama kita mahukan peminat setia Kelantan dihidangkan dengan permainan bola sepak yang bermutu tinggi," katanya semalam.

Menurutnya, pihaknya telah pun menerima surat pengesahan rasmi daripada badan induk bola sepak negara berhubung perkara itu semalam.

Kelantan yang menduduki tangga ketiga Liga Perdana musim lalu diberi peluang beraksi dalam Liga Super setelah pasukan PDRM menarik diri daripada pertandingan itu musim depan.

Sementara itu Kelantan seakan memberikan amaran awal kepada lawan dalam saingan Liga Super nanti dengan kejayaan memenangi semua perlawanan persahabatan yang diadakan sepanjang minggu lalu di sekitar Lembah Kelang.

Mereka menewaskan PKNS 2-0, Negeri Sembilan 3-2 , Melaka 1-0 dan esok mereka bakal bertemu pasukan UPB My-Team dalam perlawanan terakhir sebelum kembali ke Kota Bharu untuk meneruskan latihan.

"Biar pun hanya perlawanan persahabatan, namun ia memberi gambaran tentang kekuatan sebenar Kelantan musim depan walaupun tanpa beberapa pemain kebangsaan," katanya.

Tambahnya lagi, walau pun kunjungan Kelantan ke Lembah Kelang itu tanpa kehadiran penyerang Indera Putra Mahyuddin, Daudsu Jamaluddin dan Nor Farhan Mohamad, Kelantan tetap mampu mempamerkan sengat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2008 11:59 AM | Show all posts
gomo kelate gomo

ganeh mu.......
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2008 03:37 PM | Show all posts

Reply #126 jofizo's post

hull city la...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2008 09:51 PM | Show all posts
Harap kemaaf lewat sikit update result2 frendly games......

1. PKNS (menang 1-0)
2. NS (3-2 menang)
3. Melaka (1-0 menang)
4. MYteam (1-4 kalah :@ )
Tolak pemain2 kebangsaan (3) yang telah dicuba dalam perlawanan persahabatan. Setakat ni Khalid..telah menyumbat 2 gol . Permainan Khalid nampak rajin sikit daripada main dengan Selangor dulu. Rajin sebab kes baru ataupun sebab dah insaf ko diri ...yang itu aku tak tahu tetapi last games dengan Myteam ramai set2 kelantan kita yang kutuk permainan pasukan kita. Aku rasa kelate bagi chance aje  kat Myteam (team Khairi merangkap orang kuat FAM... sebagai membalas jasa menaikkan kelate ke liga super secara automatik).
Malam minggu lalu team Kelatan ada buat jamuan serta berkaroeke yang khabarnya turut serta jugak artis2 anak kelantantermasuklah Nora dan Sabri Yunus. Aku tak joinlah sebab malas nak merendah ke Ulu tu. Buatlah apa yang patut untuk meningkatkan semangat berpasukan tetapi aku rasa tak kena sebab Kelantan sekarang ni dilanda banjir!...
Selain terlibat dengan perlawanan 4 penjuru di K trengganu , kelantan jugak akan menggadakan frendly lawan dengan Selangor. Yang ni baru sedap sikit kalau nak tengokpun.
Aku cuma nak komplen sikit , bila tengok perangai pegawai2 pasukan kelantan yang sekarang ni kelihatan agak hagah sikit!...Pemain2 semuanya ok dan aku rasa sesuai dah dengan kutukan para peminat Kelantan terhadap persembahan pasukan Kelantan yang ditibai oleh Myteam tu....  !...Itu baru sessi pemanas badan dan aku harap lagu2 manapun janganlah Kelantan kena dengan Selangor selepas ni. Sure panas telinga dengan mat selangor 1 office!.... !!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2008 10:16 AM | Show all posts
Aku perbetulkan keputusan perlawanan semalam..Kelantan kena 5-3 dengan mayteam. Aku blah awal sebab menyampah tengok !.... ...Penyumbat gol kelate...Faizol (1), Khalid 1 (freekick 2 butir dah freekick khalid)..1 Badri Radzi@Piya(penalti).....Banyak lagi masa untuk upgrade games!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2008 03:42 PM | Show all posts
hmmm..... takkan kecewa kot.......
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2008 09:38 PM | Show all posts
releksla kelate....
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2008 06:11 PM | Show all posts
Bukan kecewa bz ..biasalah hujung tahun... ...
Result kejohanan 4 penjuru pra musim kat Ganu rasanya semua dah tahu....Kelantan kalah dengan NS dan Ganu :@ ...cuma menang dengan KL plus.
Harapan untuk menyaksikan perlawanan persahabatan lawe selangor rasanya berkubur... ...tetapi bagi peminat kelate diblah utara nun....pada 24hb. betermpat di stadium negeri kangar ..kelate akan bertemu dengan Perlis.
Result pra musim ni bukannya penting sangat tetapi janganlah melampau sangat kena mace dengan myteam....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2008 04:31 PM | Show all posts
Halim Napi rejoined kelate fc   

apa apa pong , kelate jore piala emas raja2 buat kesekian kalinyer lagi
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2008 04:34 PM | Show all posts

Reply #135 epitome's post

piala mas raja2 neh level brapo neh...?? sedor2 dah masuk final....

klate = citeh

jgn perform mcm citeh doh la weiii....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2008 04:41 PM | Show all posts

Reply #136 tanabe2287's post

piala emas raja2 neh paling tinggi kasta nya... RAJA tuu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2008 10:55 PM | Show all posts
kelate=man city..fuhh kelate paling kaya kt malaysia tu boleh beli robinho pasni

[ Last edited by  nazraku at 31-12-2008 10:58 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2009 09:37 PM | Show all posts
lagu mano kiro kelate lwn kl plus??tangguh sapa bilo??tahun depe ko??
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2009 11:28 PM | Show all posts
kelate mene nga upb myteam 4-2 sapo sumbat aku pon taktau, tok kenal sgt player
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 08:35 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 09:12 AM | Show all posts

Reply #139 xpdckelate's post

KL Plus ceria dapat tiga mata percuma

JAWATANKUASA Pertandingan Tempatan Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) memutuskan untuk menghadiahkan tiga mata dengan kemenangan 3-0 kepada KL Plus bagi perlawanan Liga Super menentang Kelantan di Stadium Sultan Mohd Ke-IV pada 3 Januari lalu.

Perlawanan berkenaan dibatalkan gara-gara keadaan padang yang kurang memuaskan dan tindakan menghadiahkan kemenangan kepada KL Plus diambil berdasarkan laporan yang diterima FAM.

Kami membuat keputusan itu berdasarkan laporan pengadil dan pegawai perlawanan terbabit. Kami mendapati terdapat kesalahan atas dasar teknikal.

Apapun, Persatuan Bola Sepak Kelantan masih boleh membuat rayuan kepada Jawatankuasa Pertandingan Tempatan dalam tempoh 14 hari, bermula hari ini (semalam),
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 09:50 AM | Show all posts
petang ni semua dijemput untuk berdemonstrasi di Wisma FAM kul 3 petang... maklumat lanjut.. tanya orcad
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 10:14 AM | Show all posts
Originally posted by thylord at 9-1-2009 09:50 AM
petang ni semua dijemput untuk berdemonstrasi di Wisma FAM kul 3 petang... maklumat lanjut.. tanya orcad



weeiii....weiiii...weiii...

FAM dah bagi masuk free2 jek liga super dah kira baik....x bersyukur...

karang kn FAM wat kputusan bagi balik 3 mata...pastu humban klate ke liga perdana...amace..??
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2009 10:59 AM | Show all posts
go kelate go.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2009 12:49 PM | Show all posts
awok2 demo mme sedap...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2009 01:50 PM | Show all posts
2 wins n 1 kalah ( akibat kebodohan FAM) ..  bakal jore neh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2009 02:09 PM | Show all posts
promosi jap

kpd semua kengkawan dan fan f1 jugak motorsport, buleh mula meloyarburuk dan sembang f1 dan motorsport lain di Subbod MOTORSPORT baru di link dibawah

sila pergi ke sini -> http://eforum4.cari.com.my/forumdisplay.php?fid=61&page=1

"mari kita reramai sembang motorsport"

timakacih
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2009 03:40 PM | Show all posts
PDRM kena titik 4-2 kt stadium mcm bendang padi
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2009 03:52 PM | Show all posts
KAFA akan menganjur Gala dinner nite pada 15hb.Feb di Le Marque Palace of Golden Horses . Antara yang dijangkakan akan hadir adalah PM sebagai tetamu kehormat . Para tetamu juga akan dihiburkan oleh Nora, Jamal Abdillah dan seorang penyanyi jemputan Indo. Tiket untuk majlis ni membuatkan aku terkejut...RM500 bagi individu dan biasalah bagi koperat ribu2.....Jangan ditanya kenapa majlis ni tidak dibuat di KB.... ...
Strategi yang baik bagi menambahkan sumber kewangan selain mengharapkan kutipan tiket serta tajaan?...Cuma aku terkilan sikit bagaimana dengan peminat2 setia kelate yang taraf kapchai? set2 nilah yang sanggup mengharungi hujan buat memberi sokongan dan memperjuangkan maruah pasukan Kijang!
Apapun taniah buat pengurusan KAFA kerana membuat pendekatan baru !

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053161s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list