Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8174
View
18
Reply

WWE-Mr. Mahon dah mati???

 Close [Copy link]

Author: MetalFire       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2007 03:04 PM | Show all posts |Read mode
Part 1


WILKES-BARRE, Pa.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2007 03:04 PM | Show all posts

Part 2

Were doing our best to respect the McMahon family and the fans of WWE,
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2007 11:47 PM | Show all posts
aik .. td bru tgk wwe raw kat #80 ..
mr madman appreciation nite ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2007 11:49 PM | Show all posts

Reply #3 Ax's post

aku pun tgk jap wpun aku tak layan WWE ni actually...aku tgk part si blonde girl tuh dipaksa oleh mcmahon ni jadi anjing...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2007 09:10 AM | Show all posts
hi
Gimik jer kan..???
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2007 09:55 AM | Show all posts
disebabkan ayat ni... "Check back with WWE.com as we continue to follow developments in the most shocking incident in sports-entertainment history."  so aku bajet ni gimik jer. lainla kalau kuar from reuters or AFP.. :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2007 01:32 PM | Show all posts
It's officially gimik ... tp pelik arr sampai kuar paper...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2007 01:54 PM | Show all posts
nmpak sangatlah bohong gimik saja.bodoh betoi sapayang caya, kalau tgk kat RAW pon dah memang rancang sbb tiba2 ada Vince Appreciation Night pastu  masa Vince nak masuk dlm Limo mcm teragak2,  it is just another fake wrestling storyline.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2007 01:59 PM | Show all posts
lps ni mesti buat storyline sapa yg bunuh Vince, masa Vince nak p kat Limo ada wrestler ramai2 ada sorang tu Muhammad Hassan kalau tak silap, mungkin dia yg kena tuduh bunuh Vince.

[ Last edited by  ChildrenOfBodom at 13-6-2007 02:05 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2007 03:29 PM | Show all posts
kalo gimik ni mesti gimik terbaik WWE pernah direka
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2007 12:22 AM | Show all posts
tak silap aku muhammad hassan dah kena buang
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2007 09:10 AM | Show all posts
Originally posted by speedo at 16-6-2007 12:22 AM
tak silap aku muhammad hassan dah kena buang


kene buang sbb osama punye kes
hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2007 11:33 AM | Show all posts
woi ade lagi peminat
WWE ni...
aku dah lame tak layan...
last aku tgk The Rock
pastu aku dah tinggalkan zaman
kegemilangan resling
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2007 11:58 AM | Show all posts
agak2 korang la..
kat malaysia ni sape yg layak..
menyertai resling?????
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2007 12:02 PM | Show all posts
kalo osman kering ok tak..
hahahahaha macam cicak kobeng pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 11:14 AM | Show all posts
osman kering boleh jadi manager lah...
heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2010 05:53 PM | Show all posts
Fake semuanya..yg betul cam owen hart je yg mati live..


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2011 10:17 AM | Show all posts
the rock?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2014 11:45 AM | Show all posts
just another gimmick....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101727s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list