Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4290
View
9
Reply

painting & drawing as hobby :)

[Copy link]

Author: awaz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2007 11:16 PM | Show all posts |Read mode
hi...ade tak kat sini sape2 yg hobby nye painting/drawing? erm...cuz y...saye nie baru bjinak2 nak painting & drawing....(byknye pade painting) so kat sini kalau boleh nak share ngan u all sume la... erm...kat mane ek nak cari tools...paint...brush...ala kirenye segala mak nenek la yg diperlukan utk painting ni...thanx in advance kalau ade yg sudi reply
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 12:04 PM | Show all posts

Reply #1 awaz's post

Kalau nak tanya pasal painting tools cuba pegi kat forum sebelah, forum art. Kat sana diorang dah bukak pun thread senarai kedai-kedai art.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 01:38 AM | Show all posts
camner nak beli kain canvas sahaja sebesar dinding?
kat mana nak dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 09:38 AM | Show all posts
Intan pun cari gak canvas... kt msia kurang nampak ar.. mayb certain2 shops yg ada jual kot...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 10:33 AM | Show all posts
hehe hobi ni dah lama saya tinggalkan...suka pakai watercolor sbb nampak lembut je esp kalau pemandangan atau bunga....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2014 11:10 PM | Show all posts
ha?...
topik painting & drawing as hobby?
tp sebenarnye nak tanye kat mana bleh beli barang2 art?...
topik thread ni luas daa...nape x buat tajuk thread "kat mana bleh beli barang2 art?"...

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 30-4-2014 11:10 PM
ha?...
topik painting & drawing as hobby?
tp sebenarnye nak tanye kat mana bleh beli barang2 art?. ...

stickerrific kat pj live art , smida kat gurney penang and art gallery kat the curve tingkat atas sekali dekat dgn smile dentist
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:26 PM | Show all posts
boleh cuba tengok sini https://bazaraya.my/hobbies/arts-crafts mungki n dapat jumpa apa yang dicari
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 01:04 AM | Show all posts
Edited by WestBoundLove at 29-3-2019 01:06 AM

I love drawing as a hobby, too, and my son loves it so much he always draws on our household appliances which gets annoying but I still support his art. And it's a good thing I have husband to help repair them.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2019 10:49 AM | Show all posts
Saya hobi pun drawing, tapi dengang computer.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list