JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
2955
View
6
Reply

painting & drawing as hobby :)

[Copy link]

Author: awaz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2007 11:16 PM | Show all posts |Read mode
hi...ade tak kat sini sape2 yg hobby nye painting/drawing? erm...cuz y...saye nie baru bjinak2 nak painting & drawing....(byknye pade painting) so kat sini kalau boleh nak share ngan u all sume la... erm...kat mane ek nak cari tools...paint...brush...ala kirenye segala mak nenek la yg diperlukan utk painting ni...thanx in advance kalau ade yg sudi reply
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2007 12:04 PM | Show all posts

Reply #1 awaz's post

Kalau nak tanya pasal painting tools cuba pegi kat forum sebelah, forum art. Kat sana diorang dah bukak pun thread senarai kedai-kedai art.
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 01:38 AM | Show all posts
camner nak beli kain canvas sahaja sebesar dinding?
kat mana nak dapat?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 09:38 AM | Show all posts
Intan pun cari gak canvas... kt msia kurang nampak ar.. mayb certain2 shops yg ada jual kot...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2007 10:33 AM | Show all posts
hehe hobi ni dah lama saya tinggalkan...suka pakai watercolor sbb nampak lembut je esp kalau pemandangan atau bunga....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2014 11:10 PM | Show all posts
ha?...
topik painting & drawing as hobby?
tp sebenarnye nak tanye kat mana bleh beli barang2 art?...
topik thread ni luas daa...nape x buat tajuk thread "kat mana bleh beli barang2 art?"...

Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2018 09:13 AM | Show all posts
That's so hard to find a proper hobby which really would be able to help you to rewind and relieve stress. Luckily, I did, we are playing poker with friends each weekend and that's a great way to relax for me. Sad that we can't make it a few times a week but even though, I can play online and browse websites like https://clubpokerqq.com/ for some interesting articles which also is great.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list