Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
86655
View
439
Reply

Batam, Indonesia..

[Copy link]

Author: musafir_665       Show all posts   Read mode

Post time 11-11-2007 12:20 AM | Show all posts
thanks pada yg caya aku


cranko, murahnye teksi tuh!! sedara ko kot

yg siput tuh ko makan kat kedai mane? murah semacam jek. aku 2 kali makan kat soping komplex cam mahal jek

nih buat aku nak pi lagi nih. tak puas mengurut lagi   yg mustika tuh kat dalam batam centre point shoping complex ke? aku ada nampak 1 spa kat situ tp dia taruk gambar kuku kaki. takkan kuku pun nak massage kot

pakej untuk lelaki slalunya camana? nak mandi susu gak bleh? susu manusia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 09:37 AM | Show all posts

Reply #100 ira_229's post

Tiara Mustika ni belongs to Mustika Ratu..
Yang I tau dorang ada 2 location in Batam itself.. di Nagoya & di Batam Center.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 09:38 AM | Show all posts
aiikkk..page ilang lakssss
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 09:39 AM | Show all posts
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 09:39 AM | Show all posts
apsal masih tengelam nieeeee???
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 09:50 AM | Show all posts
timbullllllllahhhh page weiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 11:31 AM | Show all posts
adehhhhhhhhh..
di mana dia page thread ini..
page thread ini sudah di makan server!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2007 05:31 PM | Show all posts
nanti ayah eenaz pergi batam ader projek kat saner offshore...my mum akan temankan sekali...my mum akan option awal....nak teman ayah saya kat saner....best dgr citer ...you all...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 09:30 AM | Show all posts

Reply #99 cranko21's post

okeh..bebile kite nak gi ..nanti kite inform awak

crank...kalo spa tuh..nanti kene bukak2 towel cam cipan tak?  ...tak penah ke spa nih..tp cam ngengada teringin
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 09:47 AM | Show all posts
Originally posted by cipanbakar at 11-11-2007 12:20 AM
thanks pada yg caya aku


cranko, murahnye teksi tuh!! sedara ko kot

yg siput tuh ko makan kat kedai mane? murah semacam jek. aku 2 kali makan kat soping komplex cam mahal ...



tak lah.. kan mmg aku kata aku ada contact taxi.. kan aku ada gak pm ko cipan??
kalau ko contact driver2 pte ni .. dorang tau lah mana nak ajak ko gi spa untuk lelaki..
mandi susu apa pun boleh.. susu monyet pun kalau ko nak aku rasa dorang leh perahkan

siput tu gi kat Bengkong area, Golden Prawn........ kat jetty.. permandangan mmg best oooo
tapi kan.. ko mmg leh nampak s'pore dari situ.. dkt ngan batu ampar ferry terminal.
ko makan kat soping komplex mmg la mahal bro....
actually.. kalau korang nampak warong yg jual pecel lele.. ko masuk dan makan.. ni ikan smilang(keli) yg dorang goreng ngan bumbu2 dan di makan ngan nasi, sambal belacan dan ulam-ulaman.. simple but yet.. out of this world rasa.. dan paling penting murah oooo.. dlm Rp3000 jer..... sepinggan

tapi yg last week aku tak sempat gi makan.. next trip.. confirm wa akan makan.. hehehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 09:47 AM | Show all posts
Originally posted by cipanbakar at 11-11-2007 12:20 AM
thanks pada yg caya aku


cranko, murahnye teksi tuh!! sedara ko kot

yg siput tuh ko makan kat kedai mane? murah semacam jek. aku 2 kali makan kat soping komplex cam mahal ...



tak lah.. kan mmg aku kata aku ada contact taxi.. kan aku ada gak pm ko cipan??
kalau ko contact driver2 pte ni .. dorang tau lah mana nak ajak ko gi spa untuk lelaki..
mandi susu apa pun boleh.. susu monyet pun kalau ko nak aku rasa dorang leh perahkan

siput tu gi kat Bengkong area, Golden Prawn........ kat jetty.. permandangan mmg best oooo
tapi kan.. ko mmg leh nampak s'pore dari situ.. dkt ngan batu ampar ferry terminal.
ko makan kat soping komplex mmg la mahal bro....
actually.. kalau korang nampak warong yg jual pecel lele.. ko masuk dan makan.. ni ikan smilang(keli) yg dorang goreng ngan bumbu2 dan di makan ngan nasi, sambal belacan dan ulam-ulaman.. simple but yet.. out of this world rasa.. dan paling penting murah oooo.. dlm Rp3000 jer..... sepinggan

tapi yg last week aku tak sempat gi makan.. next trip.. confirm wa akan makan.. hehehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 09:57 AM | Show all posts

Reply #108 eenaz's post

yup.. it is a good idea for your mum to temankan your dad dearie..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 10:03 AM | Show all posts

Reply #109 cik_kaer's post

kalau spa tu.. tarak towel2 segala lah yang...

masuk bogel terus tapi dorang ada gak laaa kasi suar dlm disposal tu.. tapi kalau u are not conscious of your body.. then just lie down in your birthday duit jer.. lagi senang dorang nak urut celah mana2.. hehehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 01:07 PM | Show all posts

Reply #113 cranko21's post

  takutsssnyee
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 01:28 PM | Show all posts
Originally posted by cipanbakar at 7-11-2007 09:12 PM
pakej tambahan nih ape saje la dari nak tengok dia bogel, raba dia atau main terus so kalo yg gatal nak raba2 tuh baik main terus, sama harga jek. tp adasyarat la dia punya barang jangan tengok, dan mesti dalam gelap. alahaibersopan tul orang indon nih sampai ayam pun pemalu2 gitu


weih.. ye ke pemalu? ke cover kurap?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 01:28 PM | Show all posts
woopsie! double post
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 02:04 PM | Show all posts
Originally posted by cik_kaer at 13-11-2007 09:30 AM
okeh..bebile kite nak gi ..nanti kite inform awak

crank...kalo spa tuh..nanti kene bukak2 towel cam cipan tak?  ...tak penah ke spa nih..tp cam ngengada teringin


memang even kalau u pergi buat mandi lulur/susu/spa mmg kena tanggal baju segala cuma tinggal panty jerr  
Hari tu masa pi Bali pergi lah Spa dgn hasben, mmg kena pakai disposal spenda/panty tu..  selamba
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 02:26 PM | Show all posts
ye ler cupcakes.. kalau tak bukak semua camna dia nak tenyeh daki2 yg ada kan.. hehehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 03:17 PM | Show all posts
kalau di spa di indonesia.. normally kalau nak buat creambath rambut pun akan di suruh kita berkemban.. soo dorang leh urut bahagian tengkok dan bahu puas2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 05:57 PM | Show all posts
weh aku baru balik dari batam nih. korang nak dengar citer tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091800s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list