Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
86673
View
439
Reply

Batam, Indonesia..

[Copy link]

Author: musafir_665       Show all posts   Read mode

Post time 13-11-2007 06:02 PM | Show all posts
Originally posted by cranko21 at 13-11-2007 09:47 AM



tak lah.. kan mmg aku kata aku ada contact taxi.. kan aku ada gak pm ko cipan??
kalau ko contact driver2 pte ni .. dorang tau lah mana nak ajak ko gi spa untuk lelaki..
mandi susu apa pun ...


mane ada pm tuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 06:27 PM | Show all posts

Reply #120 cipanbakar's post

nak la...kalo ko segan ko tuka kaler font pun kitoang tka kisah
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 06:39 PM | Show all posts

Reply #120 cipanbakar's post

aikkk.. ko gi batam lagi ker cipan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2007 06:41 PM | Show all posts

Reply #121 cipanbakar's post

lerrrrrr... ko tak dpt ker??
nasib ko laaaa labuuuuu.. heheheheheee
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 12:13 AM | Show all posts
haah aku pi lagi, tp tak plan pun. actually dari awal memang ada terasa nak pi lagi skali. tambahan pulak nih minggu2 terakhir aku kat pasir gudang setelah 7 tahun merantau di negeri orang nih. pas nih nak balik kampung bercucuk tanam, so itu yg 2 3 minggu terakhir nih tibe2 nak sangat2 merasa pi batam skali (tp skang dah 2 kali ) sebab selalu menjadi bualan rakan2. asalnya nak pi 2 orang cam ari tuh gak, tp member aku kensel sehari sebelum tuh atas alasan yg tak masuk akal tp pagi tuh bangun2 tido tp takde menda sangat nak buat(aku dah resign keje, so tiada ari tanpa cuti ), then tibe2 terasa nak gi lagi. time tuh dah kul 830 pagi, bot jalan kul 930 wa pun bersiap ala kadar then terus pi. ingat nak pi pagi balik petang(bot balik kul 5 petang). dapat merasa spa skali dua cukup la.  duit cash ada dalam rm500 lebih jek, nak pi cucuk pun tak sempat, baju dan spender pun bawak bekal 2 helai in case nak stay semalam

sampai2 jeti, bot belum jalan lagi. fuhhh so bermula lah pengembaraan kedua aku ke syurga dunia, syurga spa



Day 1 (pengembaraan ke syurga part II)

macam trip sebelum nih, bot buruk dari pasir gudang nih memang hampir2 takde aircond. mau sesak nafas wa dibuatnya, bepeluh semacam jek tp kali nih ada sket la angin sepoi2 bahasa. sampai sana wa terus kensel plan balik ari. dah alang2 sampai kan, baik lepak lame sket. terus pi cek in hotel kat nagoya. pastuh cam ari tuh gak panggil kaunter antar sorang cewek untuk ngurut. cun, bodi pun lawa. tp mengurutnya cam hape jek. lembik jek. maybe sebab nak simpan tenaga untuk servis tambahan time tuh wa dah tensen tahap cipan dah, rase jek nak balik terus. ape nya massage daa, buang masa waaa jek. pastuh waa pun ingat nak pi merasa spa kat pusatnya la pulak, maybe lebih menarik. wa pun ternampak kat hotel wa satu spa centre bernama Relax, nampak bersih dan cantik sket compare ngan 3 4 spa berdekatan. time tuh dah kul 2 ptg lebih, so wa mintak nak sejam jek (time tuh dalam ati waa masih berkira2 samaada nak balik jb petang tuh gak). tp dia nya spa memang besh la, terus wa lupakan jb, dan mintak tambah bodi scrub sejam setengah. total kene 100 ribu rupiah(compare ngan cewek yg datang ngurut sejam kat hotel pun 100 ribu gak). memang puas ati faciliti dia simple dan tak mewah langsung tp bersih, sebelum ngurut dia akan bawak air sebesen dan bilas kaki korang dalam tuh, so takde la kotor2 kaki korang akan melekat kat tapak tangan diorang dan seterusnya berpindah ke bahagian atas badan mase ngurut lepas ngurut plak dia kasi minum teh ginger. sini cadar ditukar tiap kali selepas sesi, ada seluar lain diorang kasi pakai. aku ske pencahayaan dia yg suram dan cewek2 sini semer bekerja sambil bernyanyi ngan riang dan gembira, burung2 turut berkicau riang mengiringi.. tp takde la sampai memekak. and maybe bos yg suruh, tp tempat lain takde la seceria gitu

balik hotel terus mandi air panas kasi buang scrub tuh(even tadi dah mandi kat spa tuh). tibe2 terasa begitu bersih dan licin jek kulit ini pastuh kuar makan then terasa nak try spa yg kecik sket kat sebelah spa Relax tuh. nama spa Linda, kecik dan buruk jek. tp harga lagi mahal 50 ribu rupiah sejam(relax 45 ribu sejam). tengok bilik pun buruk gile, cadar tak tukar. seluar pun tak bagi. samaada bogel atau kasi spender kotor/berbau. sebab wa takde bekalan spender yg mencukupi, wa bogel terus la   seb baik cewek yg urut wa tuh cun abih, so tak segan la adik wa menampilkan diri rupa2nya ada speselnya spa kecik nih. semer cewek tuh boleh buat main. harga nya cuma  additional 100 ribu kalo main, dan 50 ribu kalo blowjob jek. tp partition nya cuma kain pemidang jek. kiri kanan dengar bunyi ah ah. ingat waa semurah tuh ke? taraf wa kurang2 pun kat hotel 4 bintang dan memang wa tak puas ati massage kali nih sebab kejap2 cewek tuh tanya nak main ke tak. wa dah cakap wa taknak, tp dok tanya jek. ilang selera wa nak massage, cukup sejam wa terus blah

pastuh wa pi ronda kejap kat soping komplex, tp tak besh sebab soping komplex ala2 henpon centre nih banyak jual barang seken hen jek. pastuh wa rase bosan meronda, teringat nak pi skali lagi Relax spa tadi. kali nih amik massage sejam, scrub sejam setengah dan reflekstologi sejam(total kena 145 ribu rupiah). kali nih tukang urut wa namanya Manda, kecik jek dan comel habih wa cakap. senyuman manis tidak pernah lekang dari wajahnya yg sedia manis. 23 tahun, sudah berumahtangga.[tp rasenye tuh jawapan stended diorang. semer ngaku umur 25 plus minus 2 tahun (tak kirelah betapa babyface atau berkerutu muka) dan sudah berumahtangga(nih untuk elak dirayu lelaki2 yg pandai merayu)]. lembut jek jari jemari dia (begitu juga betis dan perut dia opsss tak sengaja terobserve ) dah la urutan dia lebih manja2 gitu berbanding ngan urutan2 sebelum nih yg lebih kepada skil pematah tulang dan pencabut kulit tp diorang ada cakap skil patah2 tuh massage thai, yg belai2 dan guna minyak tuh traditional bali. ntah la balik hotel malam tuh wa asyik terbayang2kan Manda jek gadis yg sopan dan pemalu tp ada kekerasannya. walaupun wa nih pervert, miang dan sebagainya tp wa tak ske pompuan yg lagi miang dari wa. betullah kate orang pasangan yg ditakdirkan punya sifat yg saling berlawanan atau lebih tepat lagi saling melengkapi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 12:14 AM | Show all posts
Day 2 (pengembaraan ke syurga part II)

pagi nih wa plan nak pi konfem tiket bot petang then pi spa lain pulak. masih terbayang2 cerite cranko ( ) pasal trip spa beliau sebelum nih. so sampai sana konfem ada tiket petang, so beli la. then wa pun suruh drebar teksi bawak pi spa yg ada sauna, mandi susu dan korek telinga tuh. dia konfiden jek bawak aku pi Universal spa. dah masuk dalam sana dan bukak kasut baru wa tau kat situ ada massage ngan scrub jek takkan nak kate kensel plak kot. ngan berat ati wa ngurut jek la. kali nih mintak sejam thai, sejam bali. kaki aku semer dia kasi thai, bodi atas jek bali. total kena 200 ribu rupiah, tp aku masih lagi suke spa Relax. abih tuh terus wa mandi (spa2 nih ada tempat shower) then terus pi jeti. tp wa tak puas ati sangat2 time tuh. terbayang2 jek citer cranko. sambil tunggu2 mase cek in tuh tibe2 wa rase ni antara now or never. terus wa amik teksi suruh antar pi mustika. ohhh mustika ratu nih rupanya saloon yg ada kemudahan spa. wa pun belek2 pakej tuh. then tibe2 awek kaunter tuh mintak maaf katanya pakej2 spa tuh hanya untuk pasangan suami isteri geram gile waa time tuh nak jek ngaku drebar teksi tuh bini waa

pastuh aku suruh drebar tuh bawak gi mane2 spa lain yg ada faciliti lengkap. pas gi 1 lagi spa masih takde ape yg wa nak, terus wa cakap senang citer ko bawak aku pi spa paling mahal dan besar kat seluruh batam. dia pun bawak wa pi spa Atalanta. wahhh memang mewah siot cam istana(penuh ngan lukisan dan ukiran bogel ala2 zaman rome dulu), besar tp cam lengang sket. dalam tuh siap ada bar, sauna, kolam air panas dan dingin dan gym. semernye percuma. yg penting kene amik pakej spa la. kalo ngurut jek 2 jam 220 ribu rupiah, takde la mahal sangat kan. wa mintak skali ngan mandi susu dan mintak bilik VIP(yg murah sket bilik executive), pakej paling mahal la konon tp baru 385 ribu rupiah jek. besar ohhh bilik dia kasi siap ngan tandas kencing dan kolam untuk mandi susu tuh. kali nih ceweknya pun cun, bodi mantap gitu. tp masam jek. patut la sebab kat pintu masuk tadi ada safety box, so lepas taruk semer barang2 wa dalam tuh, wa masuk bilik massage tuh bawak kunci jek. dah tau tiada tips yg akan diterima nanti, tuh yg masam jek tuh. rata2 pekerja spa yg aku tanya kate gaji basic diorang dalam 500-800 ribu rupiah sebulan. satu jam ngurut ada komisen bos kasi 10 ribu rupiah(so aku pun tiap2 kali massage bagi tips ikut jam la kalo sejam 10 ribu bagi). so kalo takde tips, memang takleh idup la diorang. ohhh yg cewek kat atalanta nih pun boleh suruh dia bogel/raba2 kalo tunjuk 150 ribu rupiah ke atas (rasenye kat spa Relax jek yg haram terus bukak/raba2 nih). tp main takleh kot. urutan kat sini memang besh, tp muka masam dia tuh buat wa takde selera la. time mandi susu pun dia berus wa cam nak taknak jek. so next time kalo korang datang sini bawak masuk skali uncang duit biarpun korang taknak bagi tips

pas mandi susu yg tak besh langsung tuh, wa pun pi merasa sauna jap (actually nih first time ). waaa besh siot, 4 round gua main tp kejap2 la dalam 10 minit2 gitu. air panas pun wa main. tp air dingin tuh wa memang takleh. letak kaki 2 saat jek dah rase cam kene kejutan letrik sebab takde orang(except pelayan dan beberapa customer kat dalam bar), kejap wa guling gi sini, kejap guling gi sana cam spa tuh bapak wa yg punya. petik jari, jus oren sampai. petik lagi skali jus lain plak sampai. ohhh nikmatnya, terbaring jek aku kat tepi kolam tuh ala2 orang kaya gitu setelah 4 jam main kat atalanta, wa pun blah. drebar teksi tadi tunggu aku kat luar. dari sampai kat mustika lagi aku nak bayar dia nih tp dia kate nanti la. mana2 aku pegi dia nak tunggu gak. aku takut nanti dia charge ikut jam pulak. 4 jam dia tunggu aku kat luar spa tuh tak gi memana. time aku balik mandi kat hotel pun dia tunggu kat bawah. dah la duit cash aku sket jek. hotel, spa atalanta tadi pun aku bayar pakai kad tp di akhir destinasi aku tengah malam karang, akhirnya dia mintak 150 ribu, seb baik cukup duit aku. bayangkan dari kul 4 lebih sampai kul 12 malam dia ikut aku walaupun gi 3 4 tempat dekat2 jek, kalo dia charge ikut jam abih la aku

pas kuar atalanta dan pi hotel, dia ajak wa carik cewek. dia kate pelik nampak aku pi mane2 tak bawak cewek, sebab semer jantan pi batam mesti carik cewek. even tiap2 kali aku bertegur sape ngan mane2 orang batam pun antara soalan pertama ialah 'di mana ambil cewek malam tadi?'   ok lah citer pasal cewek sket. kat sini kononnya tempat paling besh carik cewek ialah di discoti pacific (bangunan cam kapal tuh). tp situ tak terjamin keamanan dan kesehatannya. paling selamat ialah carik cewek di pusat karaoke, diorang tuh under mami (mak ayam la). kelebihannya cantik2, dan selamat dari segi kesihatan dan keselamatan kebendaan. harganya antara 300- 450 ribu for 24 jam(kalo cewek cina mahal sket). diorang nih tiap2 minggu akan di medical cek up. dan kalo ada barang korang diambil oleh cewek nih, bleh tuntut ganti rugi dari mami. so sebab tuh diorang nih jadik pilihan utama untuk yg concern pasal safety. tp kalo ada yg serius pasal nak cewek nih, better amik gadis kilang. just bayar diorang income bulanan lebih kurang 1 juta rupiah lebih then diorang akan jadik milik korang setiap ujung minggu. kelebihan utama: barang masih ketat sebab diorang bukan ayam sepenuh mase. cara nih ramai orang singapore pakai. opss tamat iklan, sambung kesah cipanbakar di syurga spa pulak

bile drebar tuh sebut pasal cewek, teringat terus waa kat Manda. ohhh terbayang2 jek kelembutan wajah dan urutannya ittew time tuh dah kul 9 lebih. banyak kedai dah tutup, tp try la my luck. seb baik spa tuh tutup jam setengah 12 (maknanya 1130 ). tokey tuh sengih2 tanya nak sape yg urut, wa cakap nak Manda la wahhh Manda ku time tuh tengah tido sebab customer tak ramai ari nih. comel juga Manda ku yg muka monyok itu sebab kaki wa dah takleh tahan urutan lagi rase nak tercabut2 jek segala urat dan kulit, so wa suruh dia belai2 waa jek la. wa parking pala wa atas pangkuan dia dan suruh picit2 pala dan belai atas badan jek. sambil tuh wa suruh dia citer kisah2 dia dari kampung halaman di jawa hinggalah kesah pengembaraan nya ke batam. sambil2 tuh kejap2 wa suruh dia nyanyi lagu2 mesia, kejap indon dan kejap2 bolllywood lagu mesia dia tau lagu ct jek(tp cam paling femes kat batam lagu aishah kot. sepanjang mase aku dengar lagu janji manismu, versi ori dan ciplak. even time kat pertandingan nyanyian kat nagoya hill, ada sorang lelaki cina tuh first nyanyi lagu cina, second song lagu janji manismu ) tuh pun lagu bukan cinta biasa jek. takpe, sedap Manda aku nyanyi sedar2 dah 2 jam lebih aku dalam pangkuan Manda, sedih tul saat nak angkat kepala dari pangkuan Manda

malam tuh tido aku termimpi kan Manda lagi



Day 3 (pengembaraan ke syurga part II)

tibalah ari untuk kembali ke alam nyata. walaupun terdetik nak pi atalanta dulu, tp wa badan dah sakit2. kulit memang cam dah nak tercabut dah. sentuh sket jek meraung2 wa nak gi Relax, pitis wa memang dah kering nih. tinggal seratur ringgit lebih jek, tp terpaksa spare untuk tiket bot nanti wa pun pi la beli tiket kul 11. rupa2nya tak payah bayar sesen pun sebab diorang leh kasi tukar date jek tiket yg semalam tuh. ceh kalo tau awal2 aku dah pi Relax. rm100 tuh leh cover 5 jam punya massage+tips tuh nak suruh diorang tukar ke tiket petang kang takut kene tendang pulak asyik tukar2 mase jek

so ngan berat langkah aku tunggu la bot sampai. bot buruk nih kalo dari batam rase2nye mesti busuk2 pun lewat sejam. kali nih lewat sejam setengah, not bad sejak sauna semalam badan aku rase semacam jek, senang berpeluh. semalam tido kat hotel pun taruk 16 degree C kalo selalu mesti berbungkus ngan selimut, tp malam tadi wa siap bukak baju lagi, tak tahan panas so ngan condition bot tuh, memang lencun terus badan wa. semernye indah di batam kalo bukan sebab bot tuh. len kali wa ingat nak naik bot dari stulang laut pulak. dari pasir gudang nih bukan jek ada 1 kompeni jek, bot pun sebijik jek malu tul aku bile tengok bot buruk nih parking sebelah batam fast (dari singapore). macam honda c70 parking sebelah honda cbr. dah la bot2 besar nih ada yg bleh lepak kat bumbung. salah satu sebab aku syok pi tioman ialah leh dok atas bumbung kapal tuh, nikmat jek merasa dibelai angin sepoi2 bahasa

sampai jeti pasir gudang, geng2 indon nih berebut2 nak kuar padahal dah tau semer kene masuk 1 bilik untuk medical cek up dulu. pasport mesia lepas terus la. dan sebaik berlabuhnya bot itu di pelabuhan, secara rasmi juga berlabuhlah kisah pengembaraan putera raja penuh warna warni dgn kebahagian yg sukar digambarkan dengan kata2 selama 3 ari, dan kembalilah beliau ke dunia kotor dan lesu seorang pekerja kilang bagaikan sebuah mimpi indah yg berakhir dengan tragedi ngeri.. namun setiap saat di batam akan jadik kenangan manis seumur hidupku. urutan Manda akan terus membelai hidupku hingga ke akhirnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 12:14 AM | Show all posts
Ending:

memang besh gi batam nih kalo yg niat nak pi urut2 (kalo niat untuk ayam tak payah la, bukan besh pun ) kat semer spa tuh bleh kate hampir2 diwajibkan bogel. kalo taknak pun takpe, tp sendiri rugi la. tambah2 time scrub (scrub nih nak buang daki). cuba korang kasitau tempat mana paling banyak daki? tp kat Relax, walaupun pakai suar tp tiap2 kali nak urut tang tuh diorang akan gulung seluar sampai ke pangkal anu then dah abih diorang akan tarik balik. tp tempat lain, cam pemalas sket. pastuh yg korek telinga tuh kempunan gak wa teringan sangat. tp tuh biasenye kat tempat saloon, wa pun tatau mane nak carik. drebar teksi sini kalo cakap pasal karaoke, laju jek. tanya pasal spa terus gagap2 la. seminggu sekali carik awek karaoke kos 300 ribu pun diorang selamba jek, tp sebut spa kene tak sampai 100 ribu pun dah berpeluh2 ermm tp spa nih memang lagi besh kalo pi ngan orang tersayang, bleh borak2 mase diurut tuh kan in case korang takut boring. dan dalam banyak2 spa, wa paling suka Relax. bersih dan 'bersih'. tp tuh hasil observation waa la daripada beberapa spa yg waa sempat gi. di luar sana mesti banyak lagi spa2 yg jauh lebih menarik untuk diexplore oleh korang

dan segala cerite2 di atas adalah hasil pengalaman seorang yg masih virgin dalam dunia spa sebelum ini. jadik ia adalah cerite seorang amatur. nak cerite lebih lanjut sila rujuk pada master cranko



p/s- saje tulis panjang2 sebab nih la kali pertama dan terakhir leh citer pasal batam. pas nih dah takleh review dah sebab memang dah tak gi(jauh beb dari kampung aku ). nyesal tul gi sana akhir2 saat kat jb nih. kalo tau, dah bertahun aku pi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 12:25 AM | Show all posts
Originally posted by cik_kaer at 13-11-2007 06:27 PM
nak la...kalo ko segan ko tuka kaler font pun kitoang tka kisah


tak main la tukar font kaler. ari tuh lain la, malu2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 12:48 AM | Show all posts
Originally posted by popow at 13-11-2007 01:28 PM


weih.. ye ke pemalu? ke cover kurap?


kurap takde. jerawat ada la sket
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 12:55 AM | Show all posts
Originally posted by cik_kaer at 13-11-2007 09:30 AM
okeh..bebile kite nak gi ..nanti kite inform awak

crank...kalo spa tuh..nanti kene bukak2 towel cam cipan tak?  ...tak penah ke spa nih..tp cam ngengada teringin


ko pompuan kan? ape nak malu? yg urut pun pompuan gak   lain la reflextologi tuh (ntah betul tak ejaan aku)
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 10:29 AM | Show all posts
Originally posted by cipanbakar at 14-11-2007 12:55 AM


ko pompuan kan? ape nak malu? yg urut pun pompuan gak   lain la reflextologi tuh (ntah betul tak ejaan aku)


Amboi Cipan...bestnyer pi Spa..kat sana camna suasana..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 12:56 PM | Show all posts

Reply #127 cipanbakar's post

cipan.. lain kali ko gi tiara mustika.. (ni ckp kalau ada lain kali laaaa)
ko buat creambath Rp55,000 (untuk rambut) dan buat sekali ear candling)Rp90,000

aku confirm malam ko tenang jerrrr tido.. hehehehhe
ni dorang siap urut bahu dan tengok2 ko semua dia pulas2 hingga urat2 yg tegang jadi kendur.. yg kendur jadi tegang.. hehehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2007 11:20 PM | Show all posts
kalu macam ni aku nak ajak bini aku la pi skali ke batam.. selamat sikit.. nanti kang bermandi MANDA plak...

aku pening dok convert RUPIAH ke Ringgit.. berapa kadar aaa ?

Cipan,

Sabtu lepas wa duduk sebelah heliza dalam flight.. kocik ja budaknyaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 09:48 AM | Show all posts
Originally posted by cipanbakar at 14-11-2007 12:55 AM


ko pompuan kan? ape nak malu? yg urut pun pompuan gak   lain la reflextologi tuh (ntah betul tak ejaan aku)


ha pompuan la..tp wa cam lu la...virgin dlm bidang spa nih..maka wa malu la
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 09:49 AM | Show all posts
Originally posted by cranko21 at 14-11-2007 12:56 PM
cipan.. lain kali ko gi tiara mustika.. (ni ckp kalau ada lain kali laaaa)
ko buat creambath Rp55,000 (untuk rambut) dan buat sekali ear candling)Rp90,000

aku confirm malam ko tenang jerrrr t ...


harus termimpi2 die mengingatkan suggestion awak nih ..cipan kg ko kat mana yg payah sgt nak ke batam semula
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 10:03 PM | Show all posts
Originally posted by cik_kaer at 15-11-2007 09:48 AM


ha pompuan la..tp wa cam lu la...virgin dlm bidang spa nih..maka wa malu la


so camna? nak bogel tak?

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 10:07 PM | Show all posts
Originally posted by halimunSER at 14-11-2007 11:20 PM
kalu macam ni aku nak ajak bini aku la pi skali ke batam.. selamat sikit.. nanti kang bermandi MANDA plak...

aku pening dok convert RUPIAH ke Ringgit.. berapa kadar aaa ?

Cipan,

Sabtu lepas wa duduk sebelah heliza dalam flight.. kocik ja budaknyaaa..




heliza tak sombong kan?



rm1=2650 rupiah

so seratus ribu rupiah tuh tiga puluh ringgit lebey la. fes time wa gi tukar rm500 terus takleh lipat wallet
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 10:09 PM | Show all posts
Originally posted by cranko21 at 14-11-2007 12:56 PM
cipan.. lain kali ko gi tiara mustika.. (ni ckp kalau ada lain kali laaaa)
ko buat creambath Rp55,000 (untuk rambut) dan buat sekali ear candling)Rp90,000

aku confirm malam ko tenang jerrrr t ...


meleleh air liur aku


tp harap2 ada la lain kali tuh. teringin sangat nak merasa seaput tuh. langsung tak dapat
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 10:12 PM | Show all posts
Originally posted by cik_kaer at 15-11-2007 09:49 AM


harus termimpi2 die mengingatkan suggestion awak nih ..cipan kg ko kat mana yg payah sgt nak ke batam semula


kampung kat kl jek

tp kan nanti baru start keje situ. takkan nak cuti citun dah. tp hasil penyiasatan wa rupaknya bakal kilang wa tuh ada cawangan kat batam. harap2 slalu dihantar outstation kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2007 10:19 PM | Show all posts
Originally posted by cupcakes at 14-11-2007 10:29 AM


Amboi Cipan...bestnyer pi Spa..kat sana camna suasana..


suasana tak seseram yg aku gambarkan. rupanya kehidupan diorang pun cam kite gak, ingatkan ala2 pekan koboi gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094957s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list