Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7711
View
9
Reply

Qi Gong

[Copy link]

Author: SONofODIN       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-9-2007 05:59 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2007 06:33 PM | Show all posts

Reply #1 SONofODIN's post

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 02:04 PM | Show all posts
kat mane nak belajar qigong ??
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2008 02:50 PM | Show all posts

Reply #3 adha01's post

baca kat dragonball leh kut
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2008 04:21 PM | Show all posts
Dalam badan insan hidup memang ada "chi" yang mengakjubkan, dekat youtube itu barulah qigong yang sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2010 10:53 AM | Show all posts
kat mana nak belajar qi kat area jb?...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2012 06:59 PM | Show all posts
Bila sebut Qi Gong, aku teringat Ten Shin Han Dragon Ball.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2012 09:13 PM | Show all posts
Wong Onn Yong posted on 1-2-2008 04:21 PM
Dalam badan insan hidup memang ada "chi" yang mengakjubkan, dekat youtube itu barulah qigong yang se ...

sy belajar qigong sampai kena buasir cakura sy terlebih kuat sampai tak boleh buang air besar now sekarang sy sudah kurangkan sy punya power power sy sekaran sama level dgn son goku super saiya 5. rambut sy tukar jd rambut alleycats kalau sy marah otot sy tukar jadi daniel crad punya otot  kalau sy tak marah sy ok je qigong sy simpan saja dalam hati. jgn buat sy marah. nnti sy tak boleh buang air besar tau
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2013 08:03 PM | Show all posts
nak belajar!!!! Area2 Melaka takde ke? Dah dewasa masih boleh belajar tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 12:03 PM | Show all posts
Qi Gong ni diaorang ambil energy matahari. Pada saya tak berapa bagus apabila kita ambil enrgy luar masuk ke dalam. Sepatutnya energy dalam ke luar. Energy yang baik dan tidak baik masuk dalam tubuh, pada pendapat saya tidak bagus. Last edited by AdamHood on 26-2-2013 06:35 PM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080202s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list