Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3203
View
7
Reply

:: XPDC ASFON WP ke Bromo dan Bali Indonesia ::

[Copy link]

Author: zaihan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2007 04:52 PM | Show all posts |Read mode
Salam all... lama dah tak post gambau kat sini.. ni aku pastekan gambar di Bromo sekeping dulu yer..

Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 05:02 PM | Show all posts
Pakai filter polarizer ke..cantiknya langit biru.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2007 05:32 PM | Show all posts

Reply #1 zaihan's post

Perghhhh..mantap..
nampaknya kesan2 dust bertaburan di atas CCD tu ye..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2007 10:18 AM | Show all posts
Wah..menembak sampai ke Bali..Hebat,hebat
Sifu mana gambar lain
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2007 10:22 AM | Show all posts

Reply #3 jamaljermii's post

tajam tul mata ko..  aku nampak satu kat blah kanan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2007 09:03 AM | Show all posts
Salam Ramadhan all, kekekek kalau dot dot tu besa la tu kekeke, tu smua kesan dari habuk Gunung Berapi la tu halus2, nak menangis tengok kamera n lens kena habuk. Gambar tu tak pakai CPL/PL pun kat sana langitnya memang dah biru, takyah pakai filter dah... kecikkan jer la Fstop tu. Aku pun memang takder CPL/PL saiz 77 saiz 72 adala... yg lain tungguuuuuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-9-2007 03:10 PM | Show all posts
sekeping 2 lagi











kalau nak tengok yg lain2 bleh la lawat http://gallery.res-qmedia.com
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2016 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Canteekkk....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list