Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6691
View
52
Reply

ALBUM KRU PALING BESTTTT : )

[Copy link]

Author: ahmad_dhani91       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-10-2007 09:44 PM | Show all posts
KRU - DRAMA - 10 DI SKALA RICHTER

lagu kru yang paling best setakat ari nihhhh....

biar pung ku tangis darah
x akan dapat mengubah
kita yang telah terpisah
untuk kini esok dan selamanya

berat untuk  ku terima
namun tuhan yang lebih menyinta
tercalar jiwa tercalar
melihat kau lenyap dari mata

andai kau mendengar
rontaku disana
ku mahu kau tahu ku pilu merindu
lemahnya diriku lemahnya diriku
untuk menempuhi sisa hidup ini
setelah tamatnya drama cinta kita
merana hidup sejak kehilangan mu

x mampu lagih ku beri
cinta kepada insan lain
kerana rasa sayang di hati
ranap hilang disaat kau pergi

mungkin akan kutemui
ketabahan untuk mengharungi
dunia tanpa kau disisi
dengan harapan kepadanya
kita ditemukan disana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-10-2007 05:30 PM | Show all posts
TADIH JUMPA ALBUM KRU YANG LELAMA DIER WAT REPACKAGE BALIKKKKK

20 HINGGIT JEW SATU

TAPI ALBUM + LAGU DORANG TUH KELAKAR SIKIT ARRRR BILER DENGAR SKANG WALAU PUNG BANYAK KENANGAN LAMA.

HEHEHEHEHEHE.................
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2007 08:37 PM | Show all posts
pemenang poll akan lawan pemenang poll album dewa ke?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-10-2007 09:14 PM | Show all posts

Reply #28 cipanbakar's post

x..... la cipannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2007 10:17 PM | Show all posts
dewa is the best in indonesian
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-10-2007 10:38 PM | Show all posts
picture tahun lalu


comel jew muka edry


Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2007 12:43 AM | Show all posts
Awas la best...
Reply

Use magic Report

Post time 16-10-2007 12:04 PM | Show all posts
album krumania xdak ka? tu pun best gak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-10-2007 08:36 PM | Show all posts

Reply #33 ekselen's post

tuh bukan album kompilasi jew kew???
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2007 07:02 PM | Show all posts
Aku suka album Oh La Laa...
cuz ada lagu Apa Saja...
best~~~~~
ahakz!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 10:13 AM | Show all posts
haah....lagunyer memang sumer best..hampir menghafal sumernyer
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 10:53 AM | Show all posts
album ooh la!la! plg best sbb plg bnyk lagu best n fofuler.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2008 10:55 AM | Show all posts
i ni peminat KRU..dr zaman sekolah smp dh besar panjang ni..lg peverot...awas,di dalam dilema,dua,o la la,negatif,emmm semual la lg diorang pun minat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 01:44 AM | Show all posts
Originally posted by cutegirlz85 at 29-9-2007 01:50 PM
suke lagu Hidup-hidup ditipu...
banyak message dlm lagu tu...



Hidup-hidup ditipu? Hidup-hidup dibakar
Rasanya lagu tu Dr. Kronik yg nyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 01:46 AM | Show all posts
Walaupun aku hanya beli album Ooh!La! La! ja (dh hilang pun) aku rasa album yg ada lagu AWAS, DI DALAM DILEMA tu paling best! Lagu pulak JANJI TINGGAL JANJI la paling best!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2008 09:47 AM | Show all posts
Awas da soundtrack + rekrued.

Canggih cam rojak , lagipun lagu dlm album canggih byk cedok lagu omputeh.

plg ske lagu negative.:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2008 11:45 PM | Show all posts
mek tak pernah beli pun album kru....so tak tahu nak pilih yg mana...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-6-2008 02:22 PM | Show all posts

Balas #42 mekjena\ catat

  xper2

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2008 03:08 PM | Show all posts
time dolu2 kru mmg best..skrg lagu dieorg mcm kureng je....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2008 11:24 PM | Show all posts
MAD,KO NI KEJE NGN KRU EK?????
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2008 11:43 PM | Show all posts
lagu Dua tu dari album mana ah? aku rasa lagu tu lagu ballad KRU paling best

tapi aku vote krunisme sbb derang byk guna live music
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2008 03:19 PM | Show all posts
aku suka awas da soundtrack ngan oh la la.....
mengimbas kenangan alam persekolahan ku................
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 04:10 PM | Show all posts
first album ok, tapi banyak kena gam jadi tak berape
start minat.... reKRUed... sampai bagi hilang member punya kaset cetak rompak.. masa tu form 4.....ingat lagi ... simpan duit makan nak bayar kat dia...

oohh.. La... la .. beli original tau
... kirim kat adik yg belajar kat vokasional dulu..

skarang depa tumpu produce lgu je kan ... tp proud sebab depa memang berjaya jadi toke besar sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2008 04:11 PM | Show all posts
first album ok, tapi banyak kena gam jadi tak berape
start minat.... reKRUed... sampai bagi hilang member punya kaset cetak rompak.. masa tu form 4.....ingat lagi ... simpan duit makan nak bayar kat dia...

oohh.. La... la .. beli original tau
... kirim kat adik yg belajar kat vokasional dulu..

skarang depa tumpu produce lgu je kan ... tp proud sebab depa memang berjaya jadi toke besar sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2008 12:24 PM | Show all posts
REKRUED paling best.........
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060529s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list