JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
104993
View
720
Reply

[ANIME] Gundam (gundam 00 the movie....)

[Copy link]

Author: RED 666       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-2-2005 12:12 AM | Show all posts |Read mode
confirm, citer yg akan ganti dragonball nanti ialah gundam seed, best2, tak caya tgk jadual rtm2 ni.

http://www.rtm.net.my/english/we ... fd5ffbfb46ec8fe5c9c

Last edited by naen on 8-4-2013 12:18 AM

Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 12:36 AM | Show all posts
erk...ye ke....wah wah makin menjadik jadik stesen TV M'sia skang..bagus..bagus..hohoho

walaupun aku tak minat Gundam nih..tapi...citer ni mmg best...kalo tak takkan laa jadik saingan terhebat ngan FMA kat award animage <--- ntah btul ntah tak nama ni...lol
so....mari nengok reramai....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 12:42 AM | Show all posts
26 episode sahaja?













I am destined by the mysterious powers to walk hand in hand with my strange heroes, viewing life in all its immensity as it rushes past me, viewing it through laughter seen by the world and tears unseen and unknown by it.
Reply

Use magic Report

MogiMogiMonster This user has been deleted
Post time 5-2-2005 01:02 AM | Show all posts

Tomorrow 9.30...
Tomorrow 9.30...
Tomorrow 9.30...

ACHK! I got a premenition that a bad dub will happen!
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 01:48 AM | Show all posts
Arghhh aku tak dapat tengok... aku ader workshop kena hadir...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 07:48 AM | Show all posts
ermm jap eks.adakah ianya setiap ahad dan sabtu atau sabtu sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 08:21 AM | Show all posts
Nasib baik aku dah tengok, sebab aku bz 9.30 ni...













I am destined by the mysterious powers to walk hand in hand with my strange heroes, viewing life in all its immensity as it rushes past me, viewing it through laughter seen by the world and tears unseen and unknown by it.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 08:34 AM | Show all posts
waaaaaaaaaaa.................umah aku takde tv.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 09:45 AM | Show all posts
AAARRRGGGGHHHH....!!!! Time nie laa aku baru tau, rugi giler babeng siot...!!! Esok ader lg tak agaknyer...?
Originally posted by asellus at 2005-2-5 12:42 AM:
26 episode sahaja?

Tak laa, kan Gundam Seed tu 50 episod, abis citer Gundam Seed nanti citer Gundam Seed Destiny lak, hihihi...
Reply

Use magic Report

MogiMogiMonster This user has been deleted
Post time 5-2-2005 10:48 AM | Show all posts

Mogi tertidur and missed it. Ngeee.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 10:55 AM | Show all posts
laa.  ingat kan yg ganti dragon ball tu.. grander musashi...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 12:00 PM | Show all posts
Originally posted by MogiMogiMonster at 5-2-2005 10:48:

Mogi tertidur and missed it. Ngeee.....



eyy mogi u know what.ur premonitions is accurate.it was a stupid BM dubb.arghh tension siot.masa awal2 tu sore buruk kamaain.

Demi untuk ZAFT.plak tuh ulang2.ampeh

lagi satu aku check balik kenapa 26 episod je?
adakah MS Gundam Seed 26 episod pehtu baki 24 episod lagi jadi Seed Destiny.harap2 gitulah pasal forumers kite,MwuRaFraagaa kata episod 49 best dan tragik
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 02:26 PM | Show all posts
Aku tak tau laa... 26 episod ataupun 26 minggu... tp yang aku tau, Gundam Seed nie ader 50 episod sumer...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 03:06 PM | Show all posts
Aku tertengok stesen lain .... mogi x suka ye, boleh layan kartun Nickelodeon di TV3! :lol

Originally posted by asellus at 5-2-2005 12:42 AM:
26 episode sahaja?

Ko pantau kat kedai VCD yer? Aku pun perasan camni...

[ Last edited by scorpio_mmiv on 5-2-2005 at 03:08 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2005 11:46 PM | Show all posts
sapa 2 yg tak sempat tengok gundam seed episode 1 (BM) ni ader untuk download punya

http://artakus.ath.cx/temp/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-2-2005 11:58 PM | Show all posts
gundam seed confirm ari sabtu dan ahad, bukan sabtu sajerr...

nak tayang 26 episod je ker?? harap2 jgnla camtu, tyg sampai abis ler 50 episod.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2005 01:16 AM | Show all posts
Aku rasa maybe 26 minggu kot...

Anyway, semoga dengan penayangan Gundam Seed kat TV2 nie akan menjurus ke arah industri anime yang cemerlang, gemilang dan terbilang... cewah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2005 01:39 AM | Show all posts
Originally posted by Squall-Leonhart at 6-2-2005 01:16 AM:
Aku rasa maybe 26 minggu kot...

Anyway, semoga dengan penayangan Gundam Seed kat TV2 nie akan menjurus ke arah industri anime yang cemerlang, gemilang dan terbilang... cewah...



tahun 2004/2005 RTM ngan TV3 dan NTV7 dapat beli siri anime murah kot lepas tu ader penaja lak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2005 02:43 AM | Show all posts
bukan ker gundam seed ni intro footage dia ada gambar bogel perempuan ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2005 06:33 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 6-2-2005 02:43 AM:
bukan ker gundam seed ni intro footage dia ada gambar bogel perempuan ...


Tak tahu pula aku, sebab aku waktu tengok Gundam Seed dulu tu aku skip OP dan ED, sebab tak ada yang best.
Kalau ada pun memang kena potong habis punya macam Shin Chan.:cak::cak:



I am destined by the mysterious powers to walk hand in hand with my strange heroes, viewing life in all its immensity as it rushes past me, viewing it through laughter seen by the world and tears unseen and unknown by it.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072188s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list