JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
104953
View
720
Reply

[ANIME] Gundam (gundam 00 the movie....)

[Copy link]

Author: RED 666       Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2005 06:09 PM | Show all posts
Originally posted by MadaMadaDane at 16-2-2005 06:04 PM:
boleh di maaf kan tuh..lawak tul...hhmmm...mmg boleh dimaafkan...:lol
tapi..obses sangat nak selamatkan org ....bosan btul.


watak hero mesti macam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2005 06:36 PM | Show all posts
hehehe..hero slalu sangat cam tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2005 07:47 PM | Show all posts
Originally posted by HangPC2 at 15-2-2005 11:33 PM:


aku dulu ader tengok tv segmen khas Channel [V] pasal MTV Anime ni.. semua lagu   
J Pop / J Rock ngan Hip Nop


maner nak dapat Video Clip Anime ni....
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2005 02:11 PM | Show all posts
dwnload kat kaazaa atau imesh.tapi tak jamin lar betul ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2005 03:44 PM | Show all posts
Originally posted by atan at 16-2-2005 07:47 PM:


maner nak dapat Video Clip Anime ni....



hm.....................:hmm: susah nak cari ni :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2005 03:51 PM | Show all posts
anyway MF nak welkam new member bod nih,and salah satunya ialah Harumi.welcome and enjoy
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2005 04:00 PM | Show all posts
Originally posted by MetalFire at 18-2-2005 03:51 PM:
anyway MF nak welkam new member bod nih,and salah satunya ialah Harumi.welcome and enjoy


arigato gonzaimas
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2005 08:11 AM | Show all posts
Originally posted by Squall-Leonhart at 6-2-2005 23:40:

Aku dah check dah, Gundam Seed memang ader 50 episod jer, tak lebih... tapi maybe ada 2 minggu yg cuma dpt siar satu episod jer psl maybe ada event penting time tu agaknyer kot... daripada tu la  ...



bad news guys.
MF dah check link nih
http://www.rtm.net.my/english/we ... fd5ffbfb46ec8fe5c9c

ari nih.dan die tulis MS Gundam Seed 5/26.maknanya chapter 5 dan bukannya week 3.hmm:pray:mintak2 ader tunuj episod penuh
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2005 08:41 AM | Show all posts
Originally posted by MetalFire at 19-2-2005 08:11 AM:



bad news guys.
MF dah check link nih
http://www.rtm.net.my/english/we ... fd5ffbfb46ec8fe5c9c

ari nih.dan die tulis MS Gundam Seed 5/26.maknan ...


maksud kamu episod 4 dia tak siarkan kenf:
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2005 09:18 AM | Show all posts
Dalam citer Gundam Seed nie, yang baik ialah tentera Bumi sebab dalam Gundam Seed tu ZAFT yang serang dulu time Bloody Valentine Tragedy... kalau Gundam Seed Destiny lak tentera bumi lak yang jahat sebab cabul gencatan senjata dan perjanjian damai dengan curik masuk bengkel ZAFT dan curik Gundam ZAFT.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2005 09:57 AM | Show all posts
Originally posted by Squall-Leonhart at 19-2-2005 09:18 AM:
Dalam citer Gundam Seed nie, yang baik ialah tentera Bumi sebab dalam Gundam Seed tu ZAFT yang serang dulu time Bloody Valentine Tragedy... kalau Gundam Seed Destiny lak tentera bumi lak yang jahat ...


oh gitu baru habis tengok cerita tu tak sabar nak tengok episode seterusnya

yang perempuan rambut pink tu bila dia keluar
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2005 11:20 AM | Show all posts
Originally posted by Harumi at 19-2-2005 09:57 AM:
yang perempuan rambut pink tu bila dia keluar


lambat lagi kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2005 05:12 PM | Show all posts
so...26 episode jer ke dia nak tunjuk....???

20/2/2005

09:30 Action Kids : Mobile Suit Gundam Seed # 6/26

ha ?!!! biar btul...?

ohh..ohh....aku dah nengok seed dub malay....tapi...semalam laa..
apsal sore nicol cam tuh...obvious bebenar sore pompuan....

aku suke dia...kawaii...tapi...huk huk hukzzz....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2005 10:06 AM | Show all posts
awek rambut pink yang pegang bola benang dan yang jadi awek Kira tuh memang kawaii giler la
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2005 03:26 PM | Show all posts
pegang bola benang...?
bola benang....? bola benang warna pink striking tuh ker...

kalo tuh laa..itu bukan bola benang...itu haro....robot yg athrun buat n bagi kat lacus (awek pink tu).....samer cam tori (burung hijau yg slalu ngan kira tuh...) athrun buat bagi dia gak....
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2005 03:38 PM | Show all posts
bola kaler pink tuh robot ke.
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2005 03:49 PM | Show all posts
yup...robot....robot comel....Haro...
boleh cakap tuh...tapi...sket jer laa....:lol boleh terbang gak...tapi..tak le terbang  cam Tori (burung Kira tuh...)...boleh melompat....

genki? <-- ayat yg slalu pink-chan sebut...

athrun yg buat robot tuh....ader banyak lagi...kaler lain.... tapi...Lacus slalu bawak yg pink tuh...Lacus/Rakusuu panggil dia pink-chan......kire cam kawan Lacus laaa...

sama cam Kira....Kira kan ader robot burung warna hijau tuh..... Athrun buat bagi dia gak......

[ Last edited by MadaMadaDane on 22-2-2005 at 03:53 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 11:32 AM | Show all posts
Originally posted by MetalFire at 22-2-2005 10:06 AM:
awek rambut pink yang pegang bola benang dan yang jadi awek Kira tuh memang kawaii giler la


Bola benang lollollol:lol

Nama bagus tu....



I am destined by the mysterious powers to walk hand in hand with my strange heroes, viewing life in all its immensity as it rushes past me, viewing it through laughter seen by the world and tears unseen and unknown by it.
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 04:56 PM | Show all posts
cett kutuk abis korang yer
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 09:45 PM | Show all posts
mata dia kecik sangat....then tak pernah nampak kepak dia.... sebab tuh nampak cam bola benang.....eh..hehehhe lol

hoho..tunggu lacus kuar...aku nak dengar sore Haro dub malay cam ne...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042411s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list