JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
103613
View
714
Reply

[ANIME] Gundam (gundam 00 the movie....)

[Copy link]

Author: RED 666       Show all posts   Read mode

Post time 6-3-2005 08:15 PM | Show all posts
ala....part Kira ngan Lacus kat OP tuh pun kannyer ader kaitan pun.... :lol

tapi....kalo Fllay ader laa kot kaitan ngan silhouette tuh....
sbb episode 50 yg may be kene potong tuh....part Fllay nak mampus laaa.... lol
bab ade ke sesape lil bit hentai tuh.... aku raser Fllay jer kot.....yg cam slut sket ...hehehe :lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:20 PM | Show all posts
oh nanti flay tu mati ye macammana dia mati
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:26 PM | Show all posts
mesti laa mati..... episode last plak tuh...apsal laa tak mati awal awal.... lol

cam ne dia mati...ermm..cam ne erk...dah terluper...providence gundam kot yg menghancurkan kapal penyelamat yg dia nengah naik...aku pun tak ingat dah ...hehehhe... aku tak ingat cam ne Fllay mati....
org lain aku ingat laaa....:lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:28 PM | Show all posts
selain dia ada orang lain yang kenal turut mati tak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:30 PM | Show all posts
mesti laa ader yg lain gak mati...Harumi nak siape mati lagi....sebut kan nama....:lol
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:32 PM | Show all posts
Orang yang pakai topeng tu mati tak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:35 PM | Show all posts
oh....semestinyer mati....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:37 PM | Show all posts
kira ngan lacus mesti hidupkan kawan2 kira ada yang mati tak
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2005 08:45 PM | Show all posts
Kira ngan Lacus mesti laaa hidup...kalo tak.... cam ne leh tetiber muncul dlm Seed Destiny.....:lol ala...snang citer watak utama tak mati....:lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2005 11:10 AM | Show all posts
Kawan2 kira ada yang mati tak?

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2005 05:02 PM | Show all posts
ader...sorang je kot...kalo tak silap ingatan aku ah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2005 05:46 PM | Show all posts
Originally posted by MadaMadaDane at 12-3-2005 05:02 PM:
ader...sorang je kot...kalo tak silap ingatan aku ah...


ohhhhh ok ni last saya tanya yang rambut putih tu ngan perempuan rambut hijau tu mati tak?

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2005 11:37 PM | Show all posts
yang rambut putih ... Yzak Jule ker...?? hahahaha :lol mamat nih tak mati...siap ader lagi kat Seed Destiny... huhuhu cool.....:kerek:




pompuan rambut hijau....???
pompuan...??? rambut hijau .... ?? saper ??? kawan Athrun tuh ke....?? Nicol ??
Nicol tuh bukan pompuan laa ....

___________________________________________

nengok sini...

Nicol Amarfi



Allegiance: ZAFT
Age: 15
Status: Coordinator
Pilots: Blitz Gundam

Biography:

Pilot of the Blitz Gundam.
He is a more peaceful person than Issac/Yzak and Diakka and considers Athrun to be a big brother to him.
He is also a talented pianist and has a father who works on the council and who is a supporter of Athrun's father.
He is KIA by Strike Gundam in Sword Strike Mode.  


ref:gundams.net

_____________________________________________


kalo Nicol laa yg Harumi maksudkan.... kan previous nyer post dah bagi tau.... yg Nicol mati ... bengang btul laa nengok episode dia mati....nf:nf:nf: Kira yg bunuh dia..... sib baik Diakka ader lagi....hahahha pompom::love:




[ Last edited by MadaMadaDane on 13-3-2005 at 12:28 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2005 10:40 AM | Show all posts
lelaki rupanya tapi suara kat dalam TV tu macam perempuankan

Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2005 01:54 PM | Show all posts
itu laaa pasal...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2005 10:06 AM | Show all posts
bile nicol mati.athrun balas dendam.lagi satu kawan mf kate,mwu la fllaga pon mati btol tak?

hmm Harumi sape pompuan rambut kaler kuning kat sebelah athrun tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2005 11:18 AM | Show all posts
Originally posted by MetalFire at 15-3-2005 10:06 AM:
bile nicol mati.athrun balas dendam.lagi satu kawan mf kate,mwu la fllaga pon mati btol tak?

hmm Harumi sape pompuan rambut kaler kuning kat sebelah athrun tu?



rambut kuning tu ke itu nama dia.................ah lupalah! tapi yang harumi tau itu salah seorang tentera ZAFT (eh betulkah?) dan juga boyfriend salah seorang kawan KIRA YAMATO (yang perempuan rambut pendek tu.)

kalau nak tau lebih lanjut lagi tanya mademadedane (betulkah ejaan ni )

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 12:52 AM | Show all posts
eh bukan...pompuan sebelah Athrun tuh...CAGALLI laa....itu baju CAGALLI tuh ...selaku representatives di ORB tuh...... mmg rambut dia nampak pendek sikit.....
fashion CAGALLI biler nak ayu ayu mmg cam tuh .....heheheh :lol


yup...Betul MF ..... Mwu La Flaga / Captain Fraga pun terkorban dlm misi utk menamatkan perang pada maser tuh...

episode 49 dia mati....cheisss..episode yg paling diingati....sedih bangat...
dia mati.... sbb nak selamatkan ARCHANGEL dari serangan 2nd ARCHANGEL class ship ... THE DOMINION....
tapi..episode nih mmg cool laaa.....

eh ... skang kat TV dah masuk episode maner.... diorang dah jumper Andrew Bartfeldt (Tiger of Dessert) ker...???
hoho aku suker dia....samer cool cam Fraga....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 08:58 AM | Show all posts
Hey, korang ada beli komik Starz latest issue nyer ker? Kat situ ada poster Lacus dgn Cagalli laa... rembat cepat sebelum abis...!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 09:59 AM | Show all posts
sayang skali aku tak minat starz.hmmmg
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 11:42 AM | Show all posts
Originally posted by Squall-Leonhart at 18-3-2005 08:58 AM:
Hey, korang ada beli komik Starz latest issue nyer ker? Kat situ ada poster Lacus dgn Cagalli laa... rembat cepat sebelum abis...!!!



dah rembat dah siap saya beli dua sekali
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2005 11:19 PM | Show all posts
poster Lacus ngan Cagalli ker...Athrun tader ker?:lol
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2005 01:51 AM | Show all posts
Takder laa... alaa, asal dah ader poster Gundam Seed tu pun terima jer laa...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2005 11:13 AM | Show all posts
tadi tengok ade part dah kene potong la.Kira nak bercium ngan pompuan rambut merah tu.tak ingat name die.kene potong.straight masuk iklan je
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2005 11:18 AM | Show all posts
Yups, aku pun perasan tadi, memang obvious sesangat... aku rasa part tu memang ada part nak bercium tapi tetiba lak dah kena potong.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044795s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list