Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
9016
View
39
Reply

Lagu Duet Ajai & Nurul Paling Best Bagi Korang

[Copy link]

Author: ahmad_dhani91       Show all posts   Read mode

IZYANY This user has been deleted
Post time 4-11-2007 12:17 PM | Show all posts
PROFILE BETINA TERJAHAT
DARSITA ADALAH BETINA TERJAHAT DI FORUM CARI




                                                Gambar DARSITA


Darsita betina jahat   sebab  >> Gila Kuasa, SalahGunaKuasa dan GilaBatangPeller




Originally posted by DARSITA at 27-5-2004 08:25 AM

nama dalam porem:    DARSITA


nama timangan:      Darsita ibu babi pemakan kredit


tarikh lahir:         Jan 198* (tahun babi)


tempat lahir:        
Seremban N.Sembilan

Membesar           dekat Kuantan & KL

Status:                betina jalanx

Kelebihan body :       punyai panntat terlebih kembung ( lihat gambar di atas )

Hobi  1:        Jadi babi makan kredit di forum cari


Hobi  2:        Jadi babi makan thread di forum cari

kegemaran di rumah  :          berdiri  tonggeng sikit, mengadap pc utk potong kredit sambil menerima tusukan

                                             batang suami dari arah belakang.  enak ..  classssssss...  

tahap mentaliti           :          minda tak jana ( bodoh ). tidak lulus bahasa melayu.
                                             bukti -    Originally posted by DARSITA at 4-12-2006 02:44AM

                                                                            Akak tak pass BM - what should I do?
                                                           Tahun depan maybe akak Dar balik dok Malaysia dua tiga bulan

                                                            so nak tau lah bulan berapa yang kita boleh ambil exam BM ni?



sifat keji               :        suka cari batang jantan lain walaupun sudah bersuami.
                              tidak pernah cukup dgn satu batang peller.
                              buret kembungnya selalu lapar batang peller.
                                    bukti -   Originally posted by Acong at 18-1-2007 09:35 PM
                                                            SMod Darsita yg PM aku ngatakan dia 'ai ren' (cinta)dgn org lain
                                                            sedangkan dah kawen....... nape? tak percaya
?


nick-nick yg di cipta
sebab kejahatan darsita     :     DARSITAbitch,  DARSITAsial,  DARSITAjalanx,
                                              DARSITAibuBabi & DARSITAlaparBtg



lain-lain kegemaran:     pakai seluar jean ketat hingga jerut buret ( lihat gambar di atas )

minuman kegemaran:    milo o campur sikit air kencing babi


makanan kegemaran:     Laksam


warna kegemaran:        warna kelabu spt kulit babi


words yg gemar digunakan:       tak ader life  


Impian:                     terus menjadi Ibu Babi Pemakan kredit di porem cari hingga sampai
                                waktu malaikat
maut datang merentap nyawa serakus nya.


detik malang:      gagal exam kertas bahasa melayu.kecewa & merana, terpaksa bawa
                          diri ke USA utk jadi amah(orang gaji/maid)


rekod buruk di cari:     pada 3/9/07 admin mengesahkan Darsita
                                   berperangai buruk ( bad attitudes).




hati2 dengan betina sial berburet kembung yang guna nick DARSITA !!!
GILA KUASA
SALAHGUNA KUASA dan
GILA BATANG PELLER
adalah kerja2 jahat kesukaan DARSITA.



pesanan penaja !
super sial darsita telah beggarkan nick2 rakan kami tanpa sebab.
dia juga telah moved thread2 kawan kami tanpa sebab.

so, we proud and enjoy to paste her bad profile.
hoooray    hoooraaayy
Reply

Use magic Report

IZYANY This user has been deleted
Post time 4-11-2007 12:17 PM | Show all posts
PROFILE BETINA TERJAHAT
DARSITA ADALAH BETINA TERJAHAT DI FORUM CARI




                                                Gambar DARSITA


Darsita betina jahat   sebab  >> Gila Kuasa, SalahGunaKuasa dan GilaBatangPeller




Originally posted by DARSITA at 27-5-2004 08:25 AM

nama dalam porem:    DARSITA


nama timangan:      Darsita ibu babi pemakan kredit


tarikh lahir:         Jan 198* (tahun babi)


tempat lahir:        
Seremban N.Sembilan

Membesar           dekat Kuantan & KL

Status:                betina jalanx

Kelebihan body :       punyai panntat terlebih kembung ( lihat gambar di atas )

Hobi  1:        Jadi babi makan kredit di forum cari


Hobi  2:        Jadi babi makan thread di forum cari

kegemaran di rumah  :          berdiri  tonggeng sikit, mengadap pc utk potong kredit sambil menerima tusukan

                                             batang suami dari arah belakang.  enak ..  classssssss...  

tahap mentaliti           :          minda tak jana ( bodoh ). tidak lulus bahasa melayu.
                                             bukti -    Originally posted by DARSITA at 4-12-2006 02:44AM

                                                                            Akak tak pass BM - what should I do?
                                                           Tahun depan maybe akak Dar balik dok Malaysia dua tiga bulan

                                                            so nak tau lah bulan berapa yang kita boleh ambil exam BM ni?



sifat keji               :        suka cari batang jantan lain walaupun sudah bersuami.
                              tidak pernah cukup dgn satu batang peller.
                              buret kembungnya selalu lapar batang peller.
                                    bukti -   Originally posted by Acong at 18-1-2007 09:35 PM
                                                            SMod Darsita yg PM aku ngatakan dia 'ai ren' (cinta)dgn org lain
                                                            sedangkan dah kawen....... nape? tak percaya
?


nick-nick yg di cipta
sebab kejahatan darsita     :     DARSITAbitch,  DARSITAsial,  DARSITAjalanx,
                                              DARSITAibuBabi & DARSITAlaparBtg



lain-lain kegemaran:     pakai seluar jean ketat hingga jerut buret ( lihat gambar di atas )

minuman kegemaran:    milo o campur sikit air kencing babi


makanan kegemaran:     Laksam


warna kegemaran:        warna kelabu spt kulit babi


words yg gemar digunakan:       tak ader life  


Impian:                     terus menjadi Ibu Babi Pemakan kredit di porem cari hingga sampai
                                waktu malaikat
maut datang merentap nyawa serakus nya.


detik malang:      gagal exam kertas bahasa melayu.kecewa & merana, terpaksa bawa
                          diri ke USA utk jadi amah(orang gaji/maid)


rekod buruk di cari:     pada 3/9/07 admin mengesahkan Darsita
                                   berperangai buruk ( bad attitudes).




hati2 dengan betina sial berburet kembung yang guna nick DARSITA !!!
GILA KUASA
SALAHGUNA KUASA dan
GILA BATANG PELLER
adalah kerja2 jahat kesukaan DARSITA.



pesanan penaja !
super sial darsita telah beggarkan nick2 rakan kami tanpa sebab.
dia juga telah moved thread2 kawan kami tanpa sebab.

so, we proud and enjoy to paste her bad profile.
hoooray    hoooraaayy
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2007 04:44 PM | Show all posts
takder satu pun aku suka...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2007 05:10 PM | Show all posts
aku vote serasi bersama
(sambil tgk zombie kampung pisang)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-11-2007 02:36 PM | Show all posts
skang lagu duet ajai & nurul dah katam dah aku dengar
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2012 07:44 AM | Show all posts
mak teh suka lagu keliru. darsita tu sapa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2012 02:56 AM | Show all posts
lagu duet nurul dan ajai takde satu pun yang aku minat...lebih sedap dengar lagu duet uji dan hail..lebih evergreen lagu2 nya...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2012 11:23 PM | Show all posts
Cinta Mencintai Kita
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2012 09:11 PM | Show all posts
Sehati & Sejiwa best
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2013 09:48 AM | Show all posts
tk layan sgt ajai dgn nurul neh..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2016 07:24 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:00 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 11:01 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2016 07:36 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2016 08:26 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063273s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list