JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
124222
View
1562
Reply

SELANGOR RED GIANTS - caya la...kepala Rangel (1) vs Pahang (0)

[Copy link]

Author: adbrutals       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 7-2-2005 08:03 PM | Show all posts
Originally posted by TUKANGKEBUN at 2005-2-7 01:20 PM:
Gol Fuentes, Bambang julang Selangor
Oleh Nazri Abu Bakar


HATRIK penjaring terbanyak bola sepak Liga Perdana 2004, Brian Fuentes dan satu lagi dari penyerang Indonesia, Bambang Pamungkas memb ...



mengganas awang import sgor nihh...:clap::clap:

p/s tuan mod...rasanya elok thread nihh di bawak ke local board...:hmm:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-2-2005 08:16 PM | Show all posts
Originally posted by PEPPERMAN at 2005-2-4 07:26 PM:
di barat, pemain join team2 dlm liga tetinggi..supaya peluang utk main nasional team jd lebih cerah, n glamernya lebeh...tp di malaysia, pemain pakat2 join team dlm liga yg lebih endah dr liga teri ...



kena ingat maa...sini mentaliti fulus sajee...:cak:
nasional team tuhh letak belakang... :gila:
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 8-2-2005 09:52 AM | Show all posts
yup....janji duit masuk.....lain blakang kira....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2005 10:44 AM | Show all posts
Barisan serangan tumpul resahkan skuad Merah Kuning
Oleh Ahmad Fiesal Othman


KEMENANGAN besar 4-1 ke atas Melaka adalah permulaan baik untuk Selangor dalam saingan bola sepak Liga Perdana tetapi pengurusan Merah Kuning menyifatkan beberapa kelemahan masih perlu diperbaiki terutama jentera serangan dan pertahanan.



Sambil menyifatkan Merah Kuning seharusnya mampu mencatat kemenangan lebih besar, pengurus pasukan Datuk Satim Diman menjelaskan kelemahan itu harus segera diatasi oleh pasukannya untuk memastikan Selangor terus berupaya mencatat kemenangan dalam perlawanan seterusnya.

Kemenangan ini satu permulaan yang baik untuk Selangor tetapi saya perhatikan masih ada beberapa kelonggaran dalam aksi pemain terutama di bahagian serangan dan pertahanan.

Saya lihat barisan penyerang cukup cemerlang pada awal permainan hingga berjaya menjaringkan tiga gol dalam tempoh 18 minit. Namun mereka mula hilang tumpuan selepas itu hinggakan hanya satu gol berjaya dijaringkan daripada pelbagai peluang yang terhidang.

Pertahan pula saya lihat tidak begitu berkesan menangkis asakan lawan. Perkara ini harus diperbaiki menjelang perlawanan akan datang untuk memastikan Selangor terus mencatat kemenangan dalam saingan musim ini.

Pengurusan bukan mahu campur tangan dalam urusan penyediaan skuad tetapi jika ada pandangan yang dirasakan perlu, kita akan beritahu kepada jurulatih,
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 8-2-2005 07:20 PM | Show all posts
^
moh kite ke stadium ahad ni
aku nak tgk main camana team baru ni
bagus ke tidak
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2005 03:19 AM | Show all posts
weh aku tengok bukan main hebat lagi pelancaran semalam kat Shah Alam. Tapi boleh atasi kedah ka? satu aja negeri akan layak ke Liga Super.
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 12-2-2005 12:19 AM | Show all posts
satu negeri je layak ?
walauehh
kemut quota betul la FAM ni
:lol
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2005 04:51 PM | Show all posts
Originally posted by bug_vengeance at 2005-2-12 12:19 AM:
satu negeri je layak ?
walauehh
kemut quota betul la FAM ni
:lol


FAM memang hampeh pun. Selagi Pahang tak jatuh liga perdana aku ingat kuota tu takkan bertambah.
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 12-2-2005 10:33 PM | Show all posts
sultan ni mmg tak rock la
:lol
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 14-2-2005 02:02 AM | Show all posts
yahooo
selangor balun tnb 6 - 1
minggu depan mohh kita ke std cheras
dekat je ngan umah aku tu
:lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2005 10:56 AM | Show all posts
Originally posted by bug_vengeance at 2005-2-14 02:02 AM:
yahooo
selangor balun tnb 6 - 1
minggu depan mohh kita ke std cheras
dekat je ngan umah aku tu
:lol


belasah tak teragak-agak. tapi stadium cheras tu leceh sikit, tempat parking sempit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2005 11:01 AM | Show all posts
semlm tnb kelantan lakk jadi mangsa...:bgrin:
baguslahh 2 org mat indon tuhh...puas hatilahh beli...:cak:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 14-2-2005 11:25 AM | Show all posts
^
kunta
skang ni parking dah byk skit
sbb kat sebelah stadium/tasik tu die dah buat parking lot baru
so byk krete bleh sumbat

mohh le kite
minggu depan kite tentang KL plak
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 14-2-2005 11:26 AM | Show all posts
jom turun std cheras ahad ni
jom jom
sape turun bagitau
bleh kite lepak sesame
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 14-2-2005 11:31 AM | Show all posts
power gak si bambang ni......
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 14-2-2005 12:16 PM | Show all posts
aku rase thread nie patut di merge kan ngan thread SELANGOR SOCCER FAN CLUB (SSFC)  pasal dua2 pasal selangor... amacam?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2005 08:57 PM | Show all posts
Bola Sepak: Hatrik Fuentes

PENYERANG Argentina, Brian Fuentes memperlihatkan ketajaman jaringan apaila mencipta hatrik membantu Selangor berpesta gol membelasah TNB Kelantan 6-1 pada perlawanan Liga Perdana, semalam.


Gol-gol pemenang kasut emas musim lalu itu dijaringkan seawal m-7 kemudian m-26 dan gol penalti m-53.

Penguasaan Gergasi Merah di Stadium Shah Alam itu diserikan lagi dengan gol penyerang kembar, Bambang Pamungkas m-29 dan Khalid Jamlus m-34 yang beraksi cukup cemerlang merobek benteng lawan.

Penyerang muda, Mohd Haris Safwan Mohd Kamal melengkapkan kemenangan bergaya Selangor menerusi gol m-86.

TNB Kelantan mendapat gol tunggal menerusi Mohd Armi Shariff m-61.

Jurulatih Dollah Salleh gembira dengan kemenangan besar itu namun tidak menyumbunyikan keresahannya berikutan kawalan benteng longgar pada babak kedua.

Saya akui memberikan tumpuan lebih kepada kawalan benteng kerana masih terdapat kelemahan agak ketara.

Ini dapat kita saksikan apabila persefahaman antara pemain pertahanan agak longgar bila kerap diasak rangkaian penyerang lawan.

Saya perlu menampung segera kelemahan ini seberapa segera,
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 15-2-2005 12:54 PM | Show all posts
agak2 barapo kl nak kono ni....
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 15-2-2005 09:19 PM | Show all posts
jgn selangor pulak yg terkena sudah...
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 16-2-2005 12:07 AM | Show all posts
^
tu yg takut tu
mari kite turun std cheras utk beri sokongan padu
semoga sgor terus menang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2005 08:47 PM | Show all posts
Originally posted by massenger at 2005-2-15 12:54 PM:
agak2 barapo kl nak kono ni....


tgk performance skang nie...
stakat 3 gol boleh kot...:cak:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 21-2-2005 01:12 AM | Show all posts
go selangor go !!
4 - 1 kita menang
puas aku bersorak kat stadium
:lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2005 08:52 AM | Show all posts
mengganas lagi s'gor...kl lakk jadi mangsa...
bagus lahh import s'gor tuhhh...tak sia2 beli mat indon tuhh..
syabas s'gor...kasi ganas lagi...:clap::clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2005 12:55 PM | Show all posts
Pasukan: Selangor  
Pusingan 1 Tarikh Perlawanan

6/2/2005  Selangor 4 - 1 Melaka
13/2/2005  Selangor 6 - 1 TNB Kel
20/2/2005  Selangor 4 - 1 K.Lumpur
27/2/2005  Selangor - PP Suria   
6/3/2005  Selangor - Kedah  
13/3/2005  Selangor - Brunei   
20/3/2005  Selangor - MK Land
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 23-2-2005 01:08 PM | Show all posts
kekawan
malam ni turun shah alam tak ?
piala fa lawan pahang tu
tough opponent
mehh sesame kita bagi sokongan pada selangor
aku ada sana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067688s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list