Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134614
View
1563
Reply

SELANGOR RED GIANTS - caya la...kepala Rangel (1) vs Pahang (0)

[Copy link]

Author: adbrutals       Show all posts   Read mode

epal_hijau This user has been deleted
Post time 14-2-2005 12:16 PM | Show all posts
aku rase thread nie patut di merge kan ngan thread SELANGOR SOCCER FAN CLUB (SSFC)  pasal dua2 pasal selangor... amacam?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-2-2005 08:57 PM | Show all posts
Bola Sepak: Hatrik Fuentes

PENYERANG Argentina, Brian Fuentes memperlihatkan ketajaman jaringan apaila mencipta hatrik membantu Selangor berpesta gol membelasah TNB Kelantan 6-1 pada perlawanan Liga Perdana, semalam.


Gol-gol pemenang kasut emas musim lalu itu dijaringkan seawal m-7 kemudian m-26 dan gol penalti m-53.

Penguasaan Gergasi Merah di Stadium Shah Alam itu diserikan lagi dengan gol penyerang kembar, Bambang Pamungkas m-29 dan Khalid Jamlus m-34 yang beraksi cukup cemerlang merobek benteng lawan.

Penyerang muda, Mohd Haris Safwan Mohd Kamal melengkapkan kemenangan bergaya Selangor menerusi gol m-86.

TNB Kelantan mendapat gol tunggal menerusi Mohd Armi Shariff m-61.

Jurulatih Dollah Salleh gembira dengan kemenangan besar itu namun tidak menyumbunyikan keresahannya berikutan kawalan benteng longgar pada babak kedua.

Saya akui memberikan tumpuan lebih kepada kawalan benteng kerana masih terdapat kelemahan agak ketara.

Ini dapat kita saksikan apabila persefahaman antara pemain pertahanan agak longgar bila kerap diasak rangkaian penyerang lawan.

Saya perlu menampung segera kelemahan ini seberapa segera,
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 15-2-2005 12:54 PM | Show all posts
agak2 barapo kl nak kono ni....
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 15-2-2005 09:19 PM | Show all posts
jgn selangor pulak yg terkena sudah...
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 16-2-2005 12:07 AM | Show all posts
^
tu yg takut tu
mari kite turun std cheras utk beri sokongan padu
semoga sgor terus menang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2005 08:47 PM | Show all posts
Originally posted by massenger at 2005-2-15 12:54 PM:
agak2 barapo kl nak kono ni....


tgk performance skang nie...
stakat 3 gol boleh kot...:cak:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 21-2-2005 01:12 AM | Show all posts
go selangor go !!
4 - 1 kita menang
puas aku bersorak kat stadium
:lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-2-2005 08:52 AM | Show all posts
mengganas lagi s'gor...kl lakk jadi mangsa...
bagus lahh import s'gor tuhhh...tak sia2 beli mat indon tuhh..
syabas s'gor...kasi ganas lagi...:clap::clap::clap:
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2005 12:55 PM | Show all posts
Pasukan: Selangor  
Pusingan 1 Tarikh Perlawanan

6/2/2005  Selangor 4 - 1 Melaka
13/2/2005  Selangor 6 - 1 TNB Kel
20/2/2005  Selangor 4 - 1 K.Lumpur
27/2/2005  Selangor - PP Suria   
6/3/2005  Selangor - Kedah  
13/3/2005  Selangor - Brunei   
20/3/2005  Selangor - MK Land
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 23-2-2005 01:08 PM | Show all posts
kekawan
malam ni turun shah alam tak ?
piala fa lawan pahang tu
tough opponent
mehh sesame kita bagi sokongan pada selangor
aku ada sana
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2005 02:16 PM | Show all posts
Media melapurkan  malam ini perlawanan terhebat untuk 2005
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2005 02:18 PM | Show all posts
dengar kata MB SELANGOR nak adakan JERSEY KHAS untuk SSFC, tapi tak pernah lihat pun lagi, bila agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2005 03:40 PM | Show all posts
R.Madrid M'sia nihh pun nak kena blasah nihh...:cak:

tahh...tahh...ade live kat tv kot..:hmm:
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 24-2-2005 12:23 AM | Show all posts
mangsa terbaru yg kena belasah ngan Selangor... pasukan Pahang... :nana: bukan sebijik dua... sekali 4-1 :pompom::pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 12:54 AM | Show all posts
Power la team Selangor tahun ni. main lawa lak tu. Aku cukup suka tgk Bambang main, rajin giler, pastu leh score lar. Sapo yg tgk kat staidum mlm tadi? Ramai yg dtg tgk, tapi brapa peratus agak yer penonton tu org Indon? FAS mmg pandai la, buat taktik team2 EPL, amik player Indon, sure ramai org Indon dtg tgk. tapi masa game tu, aku cukup geram tgk Indra Putra, mmg sengaja dok siku Bambang. FAM ada buat video evidence tak? Indra patut kena ban 3 game...
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 24-2-2005 01:57 AM | Show all posts
ko gi ke icemallet ?
aku pun gi
aku diri je
sbb tempat duduk best2 dah penuh
mmg best
aku masuk masa nak dekat 2nd goal
bile bambang shoot masuk 2nd goal
dah gembira berpesta di stadium
kihkih

mmg bagus aa bambang tu
tgk camana die shoot finishing
macam dah ukur je

tp khalid kene boo aa tadi
die tu mmg main malas skit kalau dah 2nd half
stamina takde kot mamat ni

mari kekawan
kalau ade match di stadium kite turun reramai
skang std shah alam sudah gempak gempita balik
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 24-2-2005 02:03 AM | Show all posts
game sel vs pah nie ade live kat ntv7 malam tadi... aku tgk pun dah 2nd half...

BV... ko tgk kat Std SA kan... tanye skit... harga tiket skrg brape??
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 09:49 AM | Show all posts
MAN OF THE MATCH malam tadi saya rasa adalah  ELIE ABOY, gerakannya dari tepi padang dan terus seakan untuk merembat gol tetapi sebaliknya menyilang ke tengah untuk di sambut oleh BAMBANG,

BAMBANG memang di akui mempunyai TANDUKAN YG BERBISA dan BRAIN FUNTES menggunakan BODYCONTACTNYA untuk menguasai permainan

Pujian juga kpd Mohd Shahrizan Ismail tidak gugup berhadapan dgn lawan yg GAH cuma kerisauan terhadap benteng pertahananseperti  Ahmad Tharmini Saiban, Nazrulerwan Makmor, Mohd Saifunizam Husin, yg kelihatan masih mentah dgn pengalaman dlm mempertahankan pintu gol selangor

Satu persoalan nampaknya NAZZAB & AMRI nampaknya terpaksa bermain sebagai MIDFIELD sedangkan sebelum ini mereka adalah penyerang utama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2005 10:06 AM | Show all posts
pahang pun kena belasah...lol
kalo 4-1 tuhh...standard melaka dgn kl jekk...:lol
syabas sgor...hari ahad nihhh sapa punya turn lak kena belasah...:bgrin:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 24-2-2005 11:23 AM | Show all posts
epal-hijau:
tiket rm10 je
mohh kite ke stadium

adbrutals:
ahad ni lawan NTFA pulau pinang
insyallah kita menang lagi ahad ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086773s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list