JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
123995
View
1553
Reply

SELANGOR RED GIANTS - caya la...kepala Rangel (1) vs Pahang (0)

[Copy link]

Author: adbrutals       Show all posts   Read mode

Post time 23-2-2005 02:16 PM | Show all posts
Media melapurkan  malam ini perlawanan terhebat untuk 2005
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2005 02:18 PM | Show all posts
dengar kata MB SELANGOR nak adakan JERSEY KHAS untuk SSFC, tapi tak pernah lihat pun lagi, bila agaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2005 03:40 PM | Show all posts
R.Madrid M'sia nihh pun nak kena blasah nihh...:cak:

tahh...tahh...ade live kat tv kot..:hmm:
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 24-2-2005 12:23 AM | Show all posts
mangsa terbaru yg kena belasah ngan Selangor... pasukan Pahang... :nana: bukan sebijik dua... sekali 4-1 :pompom::pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 12:54 AM | Show all posts
Power la team Selangor tahun ni. main lawa lak tu. Aku cukup suka tgk Bambang main, rajin giler, pastu leh score lar. Sapo yg tgk kat staidum mlm tadi? Ramai yg dtg tgk, tapi brapa peratus agak yer penonton tu org Indon? FAS mmg pandai la, buat taktik team2 EPL, amik player Indon, sure ramai org Indon dtg tgk. tapi masa game tu, aku cukup geram tgk Indra Putra, mmg sengaja dok siku Bambang. FAM ada buat video evidence tak? Indra patut kena ban 3 game...
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 24-2-2005 01:57 AM | Show all posts
ko gi ke icemallet ?
aku pun gi
aku diri je
sbb tempat duduk best2 dah penuh
mmg best
aku masuk masa nak dekat 2nd goal
bile bambang shoot masuk 2nd goal
dah gembira berpesta di stadium
kihkih

mmg bagus aa bambang tu
tgk camana die shoot finishing
macam dah ukur je

tp khalid kene boo aa tadi
die tu mmg main malas skit kalau dah 2nd half
stamina takde kot mamat ni

mari kekawan
kalau ade match di stadium kite turun reramai
skang std shah alam sudah gempak gempita balik
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 24-2-2005 02:03 AM | Show all posts
game sel vs pah nie ade live kat ntv7 malam tadi... aku tgk pun dah 2nd half...

BV... ko tgk kat Std SA kan... tanye skit... harga tiket skrg brape??
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 09:49 AM | Show all posts
MAN OF THE MATCH malam tadi saya rasa adalah  ELIE ABOY, gerakannya dari tepi padang dan terus seakan untuk merembat gol tetapi sebaliknya menyilang ke tengah untuk di sambut oleh BAMBANG,

BAMBANG memang di akui mempunyai TANDUKAN YG BERBISA dan BRAIN FUNTES menggunakan BODYCONTACTNYA untuk menguasai permainan

Pujian juga kpd Mohd Shahrizan Ismail tidak gugup berhadapan dgn lawan yg GAH cuma kerisauan terhadap benteng pertahananseperti  Ahmad Tharmini Saiban, Nazrulerwan Makmor, Mohd Saifunizam Husin, yg kelihatan masih mentah dgn pengalaman dlm mempertahankan pintu gol selangor

Satu persoalan nampaknya NAZZAB & AMRI nampaknya terpaksa bermain sebagai MIDFIELD sedangkan sebelum ini mereka adalah penyerang utama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2005 10:06 AM | Show all posts
pahang pun kena belasah...lol
kalo 4-1 tuhh...standard melaka dgn kl jekk...:lol
syabas sgor...hari ahad nihhh sapa punya turn lak kena belasah...:bgrin:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 24-2-2005 11:23 AM | Show all posts
epal-hijau:
tiket rm10 je
mohh kite ke stadium

adbrutals:
ahad ni lawan NTFA pulau pinang
insyallah kita menang lagi ahad ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2005 03:23 PM | Show all posts
Originally posted by bug_vengeance at 2005-2-24 11:23 AM:
epal-hijau:
tiket rm10 je
mohh kite ke stadium

adbrutals:
ahad ni lawan NTFA pulau pinang
insyallah kita menang lagi ahad ni



nanti suruh team NTFA PP nihh jaga bambang 3 org, fuentes 3 org, khalid 3 org....biar senang lak si elboy score hattrick...lol
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2005 05:12 PM | Show all posts
hebat siot si bambang tu . finishing dia maut . memang berbaloi selangor beli pemain indon ni ....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2005 09:04 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 24-2-2005 05:12 PM:
hebat siot si bambang tu . finishing dia maut . memang berbaloi selangor beli pemain indon ni ....



game dah cantik dah...
padang pulak buat spoil....:hmm:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-2-2005 03:03 PM | Show all posts
Originally posted by anakomar at 2005-2-25 09:04 AM:



game dah cantik dah...
padang pulak buat spoil....:hmm:


pasal padang tuhh...ko tanyalahh anak toyo tuhh...
dia bab2 gondol2 nihh mmg dia suka...:bgrin:
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 26-2-2005 12:32 AM | Show all posts
aku tgk std SA nie... semakin hari bukan semakin elok...

jadik macam std terbiar jek... sejak tukar pengurusan std... jadik cam siot jek...

[ Last edited by epal_hijau on 26-2-2005 at 12:33 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-2-2005 08:51 PM | Show all posts
menang besar lagi s'gor...:clap::clap:
kira2 s'gor nihh adil lahh...suma dpt 4...:lol

kekalkan prestasi cemerlang mu selangor...:pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Capeda8 This user has been deleted
Post time 1-3-2005 12:33 AM | Show all posts
hai dah lama betul aku tak jenguk forum ni
tapi bila ade tajuk pasal team Selangor ni yg aku minat ni nak posting.

Selangor tahun ni memang power...tahniah atas kemenangan keatas
NTFA Penang (4-1) he,he.....

Ahad depan lawan Kedah pulak,game tu mesti best...Kedah pun
kuat jugak. Jom kita penuhkan std Shah Alam dgn gelombang merah kuning.:cak:
Reply

Use magic Report

epal_hijau This user has been deleted
Post time 1-3-2005 12:41 AM | Show all posts
Originally posted by adbrutals at 28-2-2005 20:51:
menang besar lagi s'gor...:clap::clap:
kira2 s'gor nihh adil lahh...suma dpt 4...:lol

kekalkan prestasi cemerlang mu selangor...:pompom::pompom:


tapi ad... score 4 bijik...

bolos mesti sebijik... :hmm:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 1-3-2005 12:54 AM | Show all posts
ahad ni kite kene penuhkan stadium
perlawanan penting
kedah pesaing utama kita
mari sahabat semua ke std shah alam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2005 02:57 PM | Show all posts
Originally posted by bug_vengeance at 2005-3-1 12:54 AM:
ahad ni kite kene penuhkan stadium
perlawanan penting
kedah pesaing utama kita
mari sahabat semua ke std shah alam


bug...ko rasa brape lakk kedah kena hari ahad nihh...:cak:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2005 02:58 PM | Show all posts
Originally posted by epal_hijau at 2005-3-1 12:41 AM:


tapi ad... score 4 bijik...

bolos mesti sebijik... :hmm:



kira2 tuhh gol saguhati lahh tuh..:bgrin:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 2-3-2005 01:24 AM | Show all posts
fuihh
tak berani nak cakap match ahad ni
kedah setakat ni main bagus ke eh?
tak penah tgk lagi

tapi aku rasa kalau midfield kita control mcm game2 yg lepas
maybe kite bleh menang
bambang dan fuentes sentiasa tajam
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 2-3-2005 07:29 AM | Show all posts
aku raso selangor monang la...ad..ko suruh la mod buek pool...sapo botul kasi la tangan sikit....baru hangat kat local ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2005 08:49 AM | Show all posts
Originally posted by epal_hijau at 2005-3-1 12:41 AM:


tapi ad... score 4 bijik...

bolos mesti sebijik... :hmm:



setakat ini setiap game pasti bolos 1 biji, nampkanya defend kena banyak kerja keras , tapi aku tak pasti dema punya skill, sebab semua buka baru, kalu ada b.rajnikadh tentu selamat sikit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2005 09:29 AM | Show all posts
Originally posted by massenger at 2005-3-2 07:29 AM:
aku raso selangor monang la...ad..ko suruh la mod buek pool...sapo botul kasi la tangan sikit....baru hangat kat local ni...



ok gak tuhh...nanti aku bodek tuan mod kita...:ah:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046430s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list