Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134608
View
1563
Reply

SELANGOR RED GIANTS - caya la...kepala Rangel (1) vs Pahang (0)

[Copy link]

Author: adbrutals       Show all posts   Read mode

massenger This user has been deleted
Post time 3-3-2005 09:46 AM | Show all posts
boleh tahan gak mamat indon ni...
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 4-3-2005 01:03 AM | Show all posts
indon pun indon lah bung
janji bergoyang
mari bergoyang dangdut sama gue bung massenger
:lol
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 4-3-2005 08:04 AM | Show all posts
bug...ko nak dangdut si inul tu ko.....ken tak biaso dangdut ni..joget lambak buleh la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2005 08:45 PM | Show all posts
hari ahad nihh jumpa brunei plak...
main kat brunei...boleh makan ke kengkawan...:cak:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 10-3-2005 12:41 AM | Show all posts
harap2 bole la
pastu nak jumpa Mkland plak
2nd place
team adik beradik la katakan
:lol
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 12-3-2005 10:49 AM | Show all posts
aku raso...brunei ni boleh makan....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2005 09:28 AM | Show all posts
Originally posted by massenger at 2005-3-12 10:49 AM:
aku raso...brunei ni boleh makan....


mmg dah kena makan dah brunei nihh...:bgrin:
tapi kena2 gakk...adik tiri kita MK Land tuhh dokk follow jekk...:hmm:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 14-3-2005 11:32 AM | Show all posts
kihkih
menang 3-2

waaaa
ahad ni mari ke stadium
perlawanan adik beradik
tp tetap penting
penentuan 1st and 2nd place
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2005 08:17 PM | Show all posts
bug...lwn adik tiri nihh...boleh sumbat brape...:cak:
jgn kita yg tersumbat dah le...:bgrin:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 15-3-2005 01:16 AM | Show all posts
wohh tu yg takmau tu
kasi cleen sheet la skali sgor
tgk amacam bleh tak
:lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-3-2005 09:45 PM | Show all posts
boleh kot...
dollah salleh dah sound dah...:cak:
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 18-3-2005 12:46 AM | Show all posts
wakaka
ko turun stadium ke tidak ahad ni adbrutals ?
aku ingat nak turun
tp kat tv ada rancangan pramlee la
movie DoReMi
syok gak tu layan gelak :lol
tp takpe la...aku gi stadium gak..sbb aku tgk MKland main bagus gak dlm highlite tv1
Reply

Use magic Report

massenger This user has been deleted
Post time 18-3-2005 08:35 AM | Show all posts
aku raso...game ni fight gak ni....tapi selangor boleh makan MKL ni ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2005 08:21 PM | Show all posts
Originally posted by bug_vengeance at 2005-3-18 12:46 AM:
wakaka
ko turun stadium ke tidak ahad ni adbrutals ?
aku ingat nak turun
tp kat tv ada rancangan pramlee la
movie DoReMi
syok gak tu layan gelak :lol
tp takpe la...aku gi stadium gak..sbb aku ...



aku tak turun kot...
tapi aku dah tau dah result...:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2005 08:35 AM | Show all posts
ingatkan selangor kebal sangat..
ngan mk land pun kalah 2-3...
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2005 12:58 PM | Show all posts
Aisey, camno leh Selangor kalah semalam?? Cam takleh diterima akal la..kalah dgn team kelab lak tu..C'mon la Selangorrrr!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2005 02:17 PM | Show all posts
Satu pengajaran berguna seperti apa yg dikatakan oleh DOLAH SALEH
tapi aku tak minat dgn pandangannya dgn mengatakan PERTAHANAN telah bermain baik , sebab jika diperhatikan setiap GAME pasti bolos walaupun menang besar
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2005 05:17 PM | Show all posts
dok ghairah menyerang je..
pertahanan pun sibuk nak buat gol, ingat lawan ngan orang buta kot!!!
Reply

Use magic Report

bug_vengeance This user has been deleted
Post time 21-3-2005 11:27 PM | Show all posts
ape nak pelik kalah ngan MKland
diorang pun bagus ape
kalau tak bagus takkan diorang ada kat 2nd place sebelum match ni
kihkih
sgor byk turun player subs je haritu
:lol

1st n 2nd goal MKland tu defensive error
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2005 11:44 PM | Show all posts
Aku rasa Dollah ni terpengaruh dgn Kevin Keegan kot, asyik dok attack, defence tu kira 2nd priority. Dolah kena pulun skit wey, pasal Selangor patut kena target juara group.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088214s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list