Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12
Return to list New
30149
View
32
Reply

air ketuban pecah kandungan di awal 5 bulan...

[Copy link]

Author: mek_ja    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 13-11-2007 11:33 AM | Show all posts
thanks utk semua...lega jugak hati bila dengar feedback korang...ada jugak bb yg terselamat walau air ketuban pecah awal

arap2 kandungan my sil boleh la bertahan..amin
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2014 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mek_ja posted on 13-11-2007 05:33 AM
thanks utk semua...lega jugak hati bila dengar feedback korang...ada jugak bb yg terselamat walau ai ...

Apa pkembangan tkini pasal thread ni.takut jgk..sy jgk mengalami benda ni.masih d tahan di ward.hope ada keajaiban dr Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2014 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
eye_da79 posted on 12-11-2007 04:25 PM
allo.....

saya dulu memang dr 5 bulan tak cukup air, tak tau kenapa.........air ada paling banyak ...

Salam sis...sy da cuba email sis tpi tk dpt. Plz sms me...nnt sy call sis semula. Tq. 0168106461.
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2014 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy kini sdang alami mslh yg sama. Ada tk sesiapa yg pna alami mslh yg sama boleh bgi no phne untk sy call semula dn bkongsi pengalaman? Tlg sms sy di 0168106461..nnt sy call smula. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2015 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum.
Bole sy tau kesudahan kandungan SIL mekja? Sbb sy pon sdg
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2017 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum..

Any latest news kepada sesiapa yg pernah kena PPROM ni? Skg saya sedang mengalaminya & sedang bed rest.. Boleh x share experience korang..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2018 09:39 AM | Show all posts
cik.puan replied at 16-3-2017 02:02 PM
Assalamualaikum..

Any latest news kepada sesiapa yg pernah kena PPROM ni? Skg saya sedang mengala ...

boleh tau keadaan awak x? sy pulak kena masalah ni sekarang, baru 18w tapi air ketuban sgt2 kurg, doc x janji pon boleh survive ke x, next lg 2 mgu nak scan semula, risau tpi redha, sekurg2 allah bagi peluang mngandung jgal
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2018 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MISZZZ replied at 8-1-2018 09:39 AM
boleh tau keadaan awak x? sy pulak kena masalah ni sekarang, baru 18w tapi air ketuban sgt2 kurg,  ...


Baby tak saya tak survive. Saya bersalin kat rumah jam 3.30am 10-april-2017, @ 26/27 weeks. Lebih kurang 35 hari lepas air ketuban start leaking.

Memang doc dari awal dah inform pasal ni, tapi sedih jugak laa sebab almost 7month kan. Tapi doc dah kata, kalau 7 month ke, 8 month ke even full term baby jarang boleh survive. Sebab paru2 xberkembang.

Sis macam mana sekarang? Ok tak? Bila start air ketuban kurang? Ada leaking ke tak? Macam saya memang leaking tak berhenti2. 2 minggu lepas tu start bleeding sampai ada blood clot..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042008s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list