Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
82568
View
498
Reply

Kiehls

[Copy link]

Author: honey_dew       Show all posts   Read mode

Post time 6-5-2014 03:18 PM | Show all posts
enginelady posted on 5-5-2014 09:02 PM
berapa eh sebotol rege deodorant dia?

satu tiub 30ml (rasanya) rm45
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2014 03:41 PM | Show all posts
Produk kiehls ni ada jual kat Sogo ker?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2014 06:13 PM | Show all posts
hidden_fear posted on 6-5-2014 10:05 AM
Exfoliator tu sgt2 best

Best tak Calendula Toner ni? i dh 2 tahun pakai clarity yang untuk whitening tu, igt nk try yang lain pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2014 08:48 PM | Show all posts
airisa posted on 6-5-2014 03:18 PM
satu tiub 30ml (rasanya) rm45

oh, so far awak pakai ok tak? ade tinggal stain kuning tak kat baju?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2014 09:25 PM | Show all posts
zara78 posted on 6-5-2014 01:17 PM
Exfoliator tu utk apa? pkai time bila?

Scrub, hidden pakai 2 hari sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2014 08:19 AM | Show all posts
airisa posted on 6-5-2014 03:18 PM
satu tiub 30ml (rasanya) rm45

deo ni, leh putihkn ketiak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2014 05:14 PM | Show all posts
fa649 posted on 6-5-2014 06:13 PM
Best tak Calendula Toner ni? i dh 2 tahun pakai clarity yang untuk whitening tu, igt nk try yang l ...

hidden dapat 2 jenis sample toner 1 ultra facial toner, lg 1 calendula toner
bila try..hidden lebih suka calendula toner
bila beli full size..dalam botol tu ada calendula flower
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2014 05:23 PM | Show all posts
dah lama tak beli...dulu dia hantar gak newsletter ke rumah tiap2 bulan....terasa cam nak beli toner dia la....

dulu org sumer dok sembang kiehls nyer lipbalm terbaik.....sampai aku baca novel pun kiehls lipbalm....tapi not work for me ....terbaik aku pakai gelcream dermagic simplysiti tu...letak kat bibir huhuhu

pastu lagi satu deodoran dia ada alum tak?aku tgh nak carik deodorant yg xde alum ni....x nak  pakai crystal...crystal tu boleh ke gerenti ketiak kering sepanjang hari?susah2 aku beli sebamed je....tapi kalau ada pilihan nak yg wangi2 sket...tgk website bodyshop ada perisa aloe vera ngan white musk.tapi rasanya ada alum.aku bukan apa.haritu bawah ketiak aku tumbuh cam jerawat xde mata,memula bengkak kecik je pastu membesar keras la jugak kat situ...4-5 hari baru surut....aku skang dah kurang2kan pakai deo.....kalau ke keje je aku pakai ....ngan kalau hari yang terlampau panas
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2014 08:24 PM | Show all posts
zara78 posted on 7-5-2014 08:19 AM
deo ni, leh putihkn ketiak ke?

Xrase nya leh putih .. Biasa jer .. Bab Kalo peluh mmg peluh ler .. Tp mmg xbau lah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2014 05:29 PM | Show all posts
mita sepupu belikan lipbalm #1 kat klcc since dia keja sana
lil xbrapa rajin nk p gurney
dpt 5 sample

-acne blemish control daily skin clearing treatment
-calendula herbal extract toner
-clearly corrective dark spot solution
-ultra facial cleanser
-ultra facial oil free gel cream

samples ni SA bg ikut muka sepupu..dia pn mita free sample gak. dpt 2 set free samples
xsabar nk guna lipbalm..esok smpi la...
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2014 12:22 PM | Show all posts
Members ada less x? Bp %?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2014 03:39 PM | Show all posts
Syampoo amino acid mmg bes.. sesuai utk rambut yg kering, mengerbang.. pakai sekali dgn conditioner.
tp xde bau. Dan mmg x byk buih ek.? Ada kandungan amino acid, minyak kelapa dan wheat protein.
mungkin inilah syampoo yg ku cari2 selama ini... ecehh..
guna sample je pon... Last edited by mizahanan on 28-5-2014 09:39 PM

Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 09:01 AM | Show all posts
sbb baca review korang suma aku dh terjebak dgn kiehls neh.. tp aku try lipbalm n deodorant dia dlu la.
pastu dia bg sample..so dpt la try cleanser,toner,moisturizer,pore minizing lotion n anti blemish nyer cream.

aku suka dia pnye lipbalm n deo tuh. mmg best.

tak pasal2 aku suh kakak aku try. pastu dia pon terjebak. melayang 500. hihihi

tp kan yg paling bes dia pnye points. let say kita spend 500, so kita akan dpt 500 points jgk. (kalo x silap la)
kalo dh 1000 points, kita akan dpt rm100. byk tuu
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 10:35 AM | Show all posts
Lady_Anne posted on 31-5-2014 09:01 AM
sbb baca review korang suma aku dh terjebak dgn kiehls neh.. tp aku try lipbalm n deodorant dia dlu  ...

perghh...bestnya sistem points tu..lil pn terasa nk terjebak jugak one day..
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 11:25 AM | Show all posts
lil_sparky posted on 31-5-2014 10:35 AM
perghh...bestnya sistem points tu..lil pn terasa nk terjebak jugak one day..

Saya dah terjebak.. nak remain member, at least I transaction a year
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2014 12:50 PM | Show all posts
Lady_Anne posted on 31-5-2014 09:01 AM
sbb baca review korang suma aku dh terjebak dgn kiehls neh.. tp aku try lipbalm n deodorant dia dlu  ...

Aah baca review kt sini pastu kat mag. dan youtube kat websitenya pon ada..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 04:31 PM | Show all posts
Aah baca review kt sini pastu kat mag. dan youtube  kat websitenya pon ada..


kannn...skrg kat mag pon dh byk review psl Kiehls ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2014 09:05 PM | Show all posts
roses posted on 11-5-2014 08:24 PM
Xrase nya leh putih .. Biasa jer .. Bab Kalo peluh mmg peluh ler .. Tp mmg xbau lah

roses guna deo yg ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2014 02:30 PM | Show all posts
2 tahun x pakai pelembab+spf, muka kuar jeragat. Dah Pakai clearly corrective dark spot solution selama 2 minggu, jeragat dh semakin menipis, 2x sehari pagi dan malam. So far so good.



http://kiehlstimes.com.my/index.php

Last edited by mizahanan on 21-6-2014 07:23 PM

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 03:19 PM | Show all posts
mizahanan posted on 21-6-2014 02:30 PM
2 tahun x pakai pelembab+spf, muka kuar jeragat. Dah Pakai clearly corrective dark spot solution sel ...

ini utk jeragat sja ka sis?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090116s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list