Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
82638
View
498
Reply

Kiehls

[Copy link]

Author: honey_dew       Show all posts   Read mode

Post time 22-6-2014 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_sparky posted on 22-6-2014 03:19 PM
ini utk jeragat sja ka sis?

Aah, serum utk jeragat, pakai sekali dgn serum utk wrinkles



pasni baru nak sambar cleanser dgn toner. Terbalik suda. So far akak happy
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 03:49 PM | Show all posts
mizahanan posted on 22-6-2014 03:32 PM
Aah, serum utk jeragat, pakai sekali dgn serum utk wrinkles

lil yg pki lipbalm aje pn dh rasa best...dok plan nk bli facial cleanser..so far..try yg gel n apa ntah lg satu..yg gel xbest lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2014 04:51 PM | Show all posts
Akak dah try clearly corrective purifying foaming cleanser dgn ultra facial toner. Dua2 bes, melembabkan sepanjang hari, berbeza dgn product yg akak pakai sblm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 09:46 AM | Show all posts
pernah guna ultra facial cleanser. lepas bilas rasa licin2 mcm tak bersih jer muka. pastu mcm naik jerawat lak. terus taknak guna dah. dahla beli tube besar

tapi calendula toner dia best sbb takder alkohol. tak mengeringkan kulit...

pastu guna gak uv defense spf50++. mcm greasy sikit, tak sesuai lak dgn kulit. lps abis satu tube tak beli dahla

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
aahkan ikut kesesuaian kulit kita juga..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 04:25 PM | Show all posts
Sape dah guna/cuba clearly corrective clarity-activating toner? Ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 04:27 PM | Show all posts
shunnaray posted on 23-6-2014 09:46 AM
pernah guna ultra facial cleanser. lepas bilas rasa licin2 mcm tak bersih jer muka. pastu mcm naik j ...

Byk ke jerawat yg naik?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2014 04:35 PM | Show all posts
mizahanan posted on 23-6-2014 04:27 PM
Byk ke jerawat yg naik?

berbiji2 jgk la...tp ni citer lama...dlm 2 tahun yg lps. hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2014 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
jeragat akak semakin menipis lagi dan areanya mengecil. Supplemnt dlmn mungkin antara faktor lain yg membantu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2014 06:16 PM | Show all posts
Boleh suggest outlet Kielhs yang mana best ?

I pergi Midvalley punya semalam..dia tepek due kertas and cakap kulit I berminyak dkt T-Zone and kering dkt other zone. consultant dia terus suggest pakai ultra facial cleanser, toner and moisturizer.

frankly speaking I tak suka - sbb my concern is more on even skin tone, hilangkan jerawat2 halus and kulit lembab. I rasa macam consultant tu terus suggest ultra line tu sbb tu produk terbaru and nak jual/naikkan nama product tu.

kalau sesiapa tahu consultant or outlet yang best - please let me know.

thanks in advanced.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2014 12:58 AM | Show all posts
cikrosienona posted on 23-12-2014 06:16 PM
Boleh suggest outlet Kielhs yang mana best ?

I pergi Midvalley punya semalam..dia tepek due kerta ...

pada saya Outlet di One Utama dan try cari a malay lady consultant
she is a nice person dan pd saya dia tak push jika product tu mmg kita tak perlu.

dia tak paksa utk beli immediately sebaliknya akan bg sample utk kita try dulu...
pd sy dia mmg ikhlas...

dan jk tak silap pas xmas ni dia akn bercuti sbb dah tggu masa utk bersalin.



Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2014 10:11 AM | Show all posts
cikrosienona posted on 23-12-2014 06:16 PM
Boleh suggest outlet Kielhs yang mana best ?

I pergi Midvalley punya semalam..dia tepek due kerta ...

outlet mid valley if yang lelaki tu ok. very helpful
dekat klcc pun sama..yang lelaki tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2014 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Shahir posted on 25-12-2014 12:58 AM
pada saya Outlet di One Utama dan try cari a malay lady consultant
she is a nice person dan pd s ...

U ada tak nama that lady? Boleh i call kiehls 1U tanya bila dia available.

Thanks in advanced bro.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2014 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hidden_fear posted on 25-12-2014 10:11 AM
outlet mid valley if yang lelaki tu ok. very helpful
dekat klcc pun sama..yang lelaki tu

Yang mana? Mason ke? Masa i pergi consultant nama Mason Lu yang attend I. Dia macam tak reti explain sgt pasal product Kielhs yang Ultra line ni..

Sebab tu I ragu2 and tak beli and bukak thread kat sini. Hehe

I pernah pg klcc nye tapi masa tahun 2010 lah..first time pegi..a lady attend me. I beli body scrub mmg best cara dia explain and demo semua. I puas hati and terus beli! Hehe


Pastu dh x beli kiehls..sbb try product lain..skrg ni tetiba terbukak hati balik. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2014 02:35 PM | Show all posts
pki scrub die je, berbaloi... die bg sample tp x pakai lg sbb skrg pakai sk2... sk2 sesuai dgn my skin.its just that i always need to go for outdoor activities so really need to use scrub. recommended. kiehls tu klu kite x beli pun die bg sampel. kekeke. i just accompanied my friend then SA look at my face and he give me sample based on my skin condition...
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2014 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
cikrosienona posted on 25-12-2014 12:07 PM
Yang mana? Mason ke? Masa i pergi consultant nama Mason Lu yang attend I. Dia macam tak reti expla ...

X sure pulak nama dia apa. Yg selalu entertain i, very helpful and x kedekut bagi sample
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 11:09 AM | Show all posts
mizahanan posted on 21-6-2014 02:30 PM
2 tahun x pakai pelembab+spf, muka kuar jeragat. Dah Pakai clearly corrective dark spot solution sel ...

u pakai ngan ape sis? i punya jeragat meriahuols kat area hidung.haha,org lain ada blackhead la.i tempat pengumpulan jeragat
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 11:10 AM | Show all posts
azz_azza posted on 25-12-2014 02:35 PM
pki scrub die je, berbaloi... die bg sample tp x pakai lg sbb skrg pakai sk2... sk2 sesuai dgn my sk ...

scrub yg manakah azz?
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 06:07 PM | Show all posts
auntie_girl posted on 26-12-2014 11:10 AM
scrub yg manakah azz?

skin Brightening exfoliator rpenye, xde tulis scrub


Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2014 11:43 PM | Show all posts
cikrosienona posted on 23-12-2014 06:16 PM
Boleh suggest outlet Kielhs yang mana best ?

I pergi Midvalley punya semalam..dia tepek due kerta ...

Yg kat OU ok. I dulu pakai midnight recovery tu dgn rare earth deep pore masque. Masa gi kat yg OU tu dia selalu advice tackle one skin concern at a time. Kalau nak tackle semua skin condition banyak pulak yg nak kena pakai. And kat ou tu xkedekut sample.tapi I dah lama xgi outlet tu since dah tukar brand lain.



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list