Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
81013
View
498
Reply

Kiehls

[Copy link]

Author: honey_dew       Show all posts   Read mode

Post time 26-5-2019 02:30 AM | Show all posts
Aii guna eyecream dia yang bila sapu ada rasa panas .. bagus tapi aii pulak gatei pergi try eyecream lain. Bila dah habis yang ini aii akan beli kiehls eye cream balik
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 09:04 PM | Show all posts
mujur jumpa board ni. saya baru berjinak2 dengan produk kiehls. kali pertama beli Ultra-Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++. best betul sbb ringan dan sesuai pakai under make up. skrg dah masuk tiub yang ke-3.  saya da cuba pakai Clearly Corrective Dark Spot Solution serum.konon nak hilangkan pigmen, tapi tak berkesan. saya dah consider nak buat laser.
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 07:03 PM | Show all posts
beli online cleanser, korang rasa ada kemungkinan dapat brg tak ori tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:11 PM | Show all posts
coops21 replied at 27-7-2018 12:56 PM
Betol!  The deodorant is to die for! And lotion dia yg creme de corps esp body butter tu!

deodorant yang mana awak?

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:17 AM | Show all posts
seronok pulak baca review korang2 semua psal kiehls produk kt sni..sy currently pakai produk body shop since 2011 until now. Dah guna few range dr body shop mcm seaweed, tea tree sampai la ke youth range, tapi noticed skarang ni mcm dah x berapa nak effective dekat kulit especially yg youth range. Maybe ke sebab kulit dah immune dgn product body shop atau umur dah meningkat. So, sy pun plan nak swicth ke kiehl pulak. lg la sekarang skin sy ni prob nya uneven skin tone color.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:58 PM | Show all posts
Edited by airisa at 20-6-2019 01:04 PM
No_entry replied at 19-6-2019 03:11 PM
deodorant yang mana awak?
yg dlm tube .. anti perspirant cream
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:05 PM | Show all posts
airisa replied at 20-6-2019 12:58 PM
yg dlm tube .. anti perspirant cream

ok tq awak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:13 PM | Show all posts
kimika replied at 20-6-2019 11:17 AM
seronok pulak baca review korang2 semua psal kiehls produk kt sni..sy currently pakai produk body sh ...

awak pakai tak drops of youth tu?saya tak penah try tp kwn sy kata nampak ok berkesan ke muka dia.saya lak nak try the ordinary skrg ni.tgh contemplating antara kiehls, body shop dengan the ordinary.haha.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:14 PM | Show all posts
humanbase replied at 30-5-2019 07:03 PM
beli online cleanser, korang rasa ada kemungkinan dapat brg tak ori tak?

kena check rating and comments orang.biasanya sekarang online jual pun dah okay jarang nak dapat kes tipu.tapi taktau la kan.saya selalu apa apa shopee je sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:53 AM | Show all posts
humanbase replied at 30-5-2019 07:03 PM
beli online cleanser, korang rasa ada kemungkinan dapat brg tak ori tak?

brand apa u? kiehls yg small tube tu ke

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 08:37 AM | Show all posts
No_entry replied at 20-6-2019 03:13 PM
awak pakai tak drops of youth tu?saya tak penah try tp kwn sy kata nampak ok berkesan ke muka dia. ...

yup sy ada pakai drop of youth ni...first sy pakai 5 yrs back x silap masa dia bru keluarkan yg 1st version, masa tu pakai mmg ok kt muka..tp sy ni plak jenis on off pakai nya...then sy back ke tea tress sbb muka sy ni mmg jenis oily esp kt T area..pas 2 try plak 1 set drop of youth whitening...tp hasilnya mcm bese2 jek...then try plak drop of youth yg botol hijau tu...pn xd nmpk effect yg wow nya tu...tu yg mcm nk tukar ke kiehls plak..x pn laneige ke...tgh survey2 lg...
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2019 09:20 AM | Show all posts
So far I ada pakai banyak juga kiehls products. Yang I rasa berkesan is the calendula toner and my most favorite is iris extract activating essence. Serum dia hit or miss but both yang I try, powerful strength line reducing (vit c) and precision lifting, biasa aja. Both I habiskan the whole bottle, but didnt really see results. Midnight recovery oil pon best jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 01:22 PM | Show all posts
i pkai khiles punya facial cleanser yang tube putih tu..so far ok je dah byk tube jgk pkai..tp igt lepas habis yang sekarang ni nak tukar brand lain pulak lah..hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 07:48 AM | Show all posts
Sebulan guna dah, rare earth untuk daily cleaner toner Dan losyen. Kulit nampak sihat bandingkan pakai clinique.
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 03:08 PM | Show all posts
bru try dalam seminggu centella sensitive facial, ultra facial toner & centella cica cream...setakat ni ok utk kulit snsitif...bnyak juga dpat sample mcam midnight recovery concentrate, daily reviving, mask rare earth & calendula, sunscreen dan cc cream...tapi belum ada kekuatan nak pakai kesemuanya sekali..sebab kulit trlalu snsitif..kena try satu2 secara brperingkat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 10:08 PM | Show all posts
I pun baru dlm 2 bulan cuba produk Khiels ni.. so far so good
Utk cleanser i try Cucumber Herbal Conditioning Cleanser. Mmg salesgirl situ sajes kt i yg itu.
Sgt2 puas hati. Tak ketatkan kulit muka lepas cuci. Menjimatkan, pakai skit je tp buih byk cukup satu muka. I beli travel pack je tapi tahan sampai skrang.
Toner i beli Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner. Best. Pun tahan lama. Pakai skit je then ratakan keseluruh muka. I beli yg 125ml je.
Pelembab mmg i tak beli unless I try sample dulu sbb muka I jenis memilih pelembab
So i try yg Ultra Facial Cream.. rasa cam x best sgt.. tp Super Multi-Corrective Cream is awesome! Salesgirl tu pandai bg sample.   I jimat2 pakai sample. Nnt sample dah habis I'm sure akan beli produk ni. Pakai mlm bgn pagi kulit rasa sgt lembut.
Sunscreen pun I try sample dulu tgk kesesuaian.. I dpt Ultra-Light Daily UV Defense SPF 50 PA++++ with Anti-Pollution utk dicuba. Dan mmg best.. I dpt sunscreen yg tinted. So tak yah dah nak pakai bedak.
Lg satu sample yg I try ialah Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask. Pun best jugak. Bleh buat sleeping mask.

Ok tu je review ikhlas dr I tanpa dibayar oleh Khiels
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aquagirl replied at 14-7-2019 10:08 PM
I pun baru dlm 2 bulan cuba produk Khiels ni.. so far so good
Utk cleanser i try Cucumber Herbal Co ...

Travel pack tu ade brpe barang uolls? Mahal tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 08:12 PM | Show all posts
Mizuahana replied at 19-7-2019 02:53 PM
Travel pack tu ade brpe barang uolls? Mahal tak?

I beli travel pack utk Cucumber cleanser je. Cleanser yg size kecik.. harga tak ingat.. ce refer website..
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2019 03:07 PM | Show all posts
Any suggestion utk yang ada whitehead tak. Tengah risik2 whether nak guna Kiehls or L'occitane.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 10:30 AM | Show all posts
i dah pakai kiehls almost 2years tapi sadly kiehls dah naikkan harga. dulu calendula cleanser baru rm118, skrg dah rm132. mostly diorg increase the price agak byk lahh. tp berbaloi lah sebab boleh guna almost 6 months
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081696s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list