JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
77478
View
980
Reply

Perak Darul Ridzuan*kejor yop kejor..oittt kejor laa

[Copy link]

Author: Pak_Jen       Show all posts   Read mode

Post time 31-10-2008 12:02 PM | Show all posts
hantu nenen sorok lagi ka..........
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 06:25 PM | Show all posts

Balas #774 genting42\ catat

sib bek anak hardi jaapar masuk skolah kat ipoh kalo xmen selangor dia..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2008 06:47 PM | Show all posts

player star ade brpe je...
adus....
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 11:05 AM | Show all posts


[ Last edited by  zaadiv at 4-11-2008 11:07 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2008 10:17 PM | Show all posts

redha yob redha

ape2 je laa. kite penyokong2 kena laa berdiri di belakang pasukan walopun asik ditipu..
pade yg xberminat sokong team dah, dipersilakan sokong team lain..

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 10:01 AM | Show all posts
so apa cerita?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2008 10:55 AM | Show all posts
training under raja azlan sekarang..
list player xde lg.. by dis week dengarnye ada 1 lagi selection..
wallahu'alam...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 10:22 AM | Show all posts
Nampak mcm ada sinar jer.... tak tau ler berape KANDELA (sukatan cahaya dalam fizik) sinar cahaya tu....

SETAKAT NI PEMAIN yang SUDAH KITA TAHU 15 orang

Megat Amir Faisal-------o rang lama. sejak tahun 1999 lagi
Azlan Jaberi
Kamarul Efendi

Arif fadlie saidin
Chua Kun Hong
S Subramaniam
Syazwan Roslan
Abdullah Mat Kassim

Mohd Nazri Kamal
Mohd Arsyah Ayob-------5 TAHUN pengalaman dalam liga M bersama Melaka, Sabah, DPMM dan Sarawak Mohd Nor Hazrul Mustapha
Mohd Fauzi Kassim

Mohd Razali Umar Kandasamy
Hardi Yahya------bekas pemain presiden Selangor
Thinagaran-------bekas pemain presiden Selangor

Di daftarkan ke FAM sudah pasti 22 orang kan. . .
ada 7 lagi kekosongan yang kita tak tahu SAPA DIA!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 05:45 PM | Show all posts
Aku masih x leh terima hakikat pemain 'kesayangan' ku si KJ itu sudah berhijrah ke Kelantan.













Seronotnya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2008 05:47 PM | Show all posts
Originally posted by genting42 at 4-11-2008 10:17 PM
ape2 je laa. kite penyokong2 kena laa berdiri di belakang pasukan walopun asik ditipu..
pade yg xberminat sokong team dah, dipersilakan sokong team lain..



Sapa yg dah berpaling tadah dari menyokong yob ni ha??? :@  Cakap? Bio akak hempok deme.
Lain la akak ni... turun sokong liga estet.. janji dlm negri Perak gak kan kan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2008 01:26 AM | Show all posts
Perak tetap di hati ku..wlaupun khlangan byak star player,aku xkisah..kita start dari bwah balik..

Aku xnk salahkan player yg dah blah...dorg pun nk cari rezeki jgak...bwat aper nk stay lagi klu gaji pun ader yg tertunggak..

Aku xmgharapkan aper2 dari skuad baru perak ni..dpat dduk kat pertengahan liga pun kire ok bagi aku..jgan tersingkir ke liga perdana sudah la..

Of course la aku mgharapkan lebih dari tu..tapi dengan skuad Perak yang ader sekarang.sasaran tu dianggap realistik bwat masa ini...

Maybe M.Kharathu leh bwat magic kat pasukan kite..just wait n see..

Came on,mase ni la kesetiaan kite terhadap Perak akan diuji...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 12:00 AM | Show all posts
sama la kita....

perak tetap di hari...

skor yob skor..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2008 03:56 PM | Show all posts
Jangan terlalu mengharap - Karathu

"JANGAN meletakkan harapan yang tinggi ke atas skuad Seladang bagi musim 2009."

Begitu permintaan jurulatih, M. Karathu yang terpaksa membentuk semula skuad Perak bagi menghadapi saingan bola sepak Liga Super yang dijadualkan membuka tirainya pada 3 Januari depan.

"Saya hanya mempunyai masa tujuh hari untuk mengemukakan senarai 24 nama pemain," kata Karathu di Ipoh semalam.

"Saya tidak mempunyai pilihan lain dan terpaksa menggunakan khidmat pemain-pemain muda daripada skuad Piala Presiden bagi membawa cabaran Perak kelak," jelasnya.

Pemain yang berumur di bawah 23 tahun itu telah berjaya membawa Perak muncul naib juara Piala Presiden pada tahun lalu.

Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) telah menetapkan 1 Disember sebagai tarikh akhir pendaftaran pemain untuk Liga Super.

Menyedari kekalutan itu, Karathu tidak menjanjikan sebarang sasaran pada saingan musim depan.

"Jika Perak berjaya mengekalkan kedudukannya dalam Liga Super pada akhir musim, ia sudah dianggap sebagai kejayaan," katanya.






[ Last edited by  syazwan89 at 25-11-2008 03:59 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2008 04:38 PM | Show all posts
teruja laa nak tunggu sizen depan..
xsabar2 nak tgk kelibat player2 muda beraksi.. aku akan turun tanpa tekanan dan tanpa apa2 tuntutan..

kalah menang adat permainan.. apa pun resultnya, kite terima..
anggaplah tahun ni dan tahun dpan tahun membentuk semula pasukan, mungkin hasil dari team ni dapat dilihat dalam tempoh 2~3 tahun lagi, maklum lee bebudak muda, keringat ada, tp pengalaman mungkin x seberapa,
pape pon, kita amik benda ni positif..

lagi satu, sape2 dok area2 ipoh, rajin2 la jenguk stadium, aku kat kl ni, kalo ada kesempatan, memang lee nak gi semua game.. tapi apekan daya, kadang2 keadaan x mengizinkan..

tapi kalo main area kl aku usahakan gak untuk turun, especially lawan selangor nanti!

aku memang nak sangat tgk game tu, kalo diizinkan Allah menang game tu nanti, aku nak player2 yg blah ramai2 gi selangor tu bukak mata skit..

memang x sakah deme gi cari team lain, tapi kekadang reason2 yg dikemukakan mcm xmasuk akal pun ada..
pasal karathu jadik coach laa, pafa nak cut off gaji nearly50% la, tapi tu hak diorang...

papepon kite same2 doa perak get 'something' season depan..

insya-allah.. aminnnn..........~~~

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2008 09:39 PM | Show all posts
aku ni pun peminat perak dari jauh jer...aku dduk kat bukiit jalil...

klu perak main kat bukit jalil,aku xkan lepaskan peluang tgok game perak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2008 09:31 PM | Show all posts
ade spe2 da taw bju joma perak yg bru???
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2008 12:34 AM | Show all posts

Reply #796 aleep90's post

lom release lagik alip..
tapi joma still sponsor lagi..

joma pun sizen depan ada taja kl plus ngan KM Naza.. kalo xsilap la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2008 08:04 PM | Show all posts

Balas #797 genting42\ catat

owh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2008 03:40 PM | Show all posts
pak jen ckp sampai 2 sizen depan dia masih nak pakai tajuk thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2008 09:43 PM | Show all posts
bila nak lawan selangor
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.601917s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list