Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109134
View
2518
Reply

PART 2. kisah benarku..U Trust Public Mutual

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 18-4-2008 02:19 PM | Show all posts
besok fulltimers kita buat meeting jam 10-30 tepat..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 02:45 PM | Show all posts
uikssss..bos dah balik lerr??

hehe

esok fulltimers je kan bos.......part time takyah kan?

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 02:48 PM | Show all posts
ari ini dlm sejarah...selama aku bekerja 12 tahun nih.

ari nih bz giler dari pagi....smpai takleh napas....tak kuar lunch...baru sekrg nak g mkn.

perghhhhhhh!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2008 03:24 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 18-4-2008 02:45 PM
uikssss..bos dah balik lerr??

hehe

esok fulltimers je kan bos.......part time takyah kan?

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk



PT nak join pon tak pe jel..

semalam saya dah sampai, jam 3.00 petang,,,8 hari saya tak jumpa nasik ...
badan turun 2 kilo setengah....

hari ni, pagi2 ke gym, ambik tenaga balik, besok start kerja.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 04:53 PM | Show all posts
dah lama tak mkn ayam kampung ekkkkkkkkkk nyumm nyummm nyummmm
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2008 06:27 PM | Show all posts


sikit lagi nak cecah 1300..u all prepare apa2 yang patut..
Jangan jadi pasif agents..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2008 07:17 PM | Show all posts
I'm new on this
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2008 09:36 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by emmo at 18-4-2008 07:17 PM
I'm new on this
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 08:53 AM | Show all posts
[quote]Originally posted by emmo at 18-4-2008 07:17 PM
I'm new on this
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 11:37 AM | Show all posts

Reply #2465 kirawang's post

thanks for advice & the link
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 11:40 AM | Show all posts

Reply #2466 skywalker107's post

a'ha there you are
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 12:07 PM | Show all posts
Originally posted by Robertoz at 17-4-2008 11:14 PM


Aku adalah satu condominium harga rm550k, BMW sebutir. Tu pun buat benda ni tak sampai 2 tahun lagi, nanti aku tunjuk kat ko komisyen aku sebulan berapa. Ko tau tak Grand GAM aku ada le ...



Kau nak beli apa tu kau punya suka la... Aku peduli apa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 12:08 PM | Show all posts
Originally posted by Robertoz at 17-4-2008 11:16 PM


Kat depan2 ni ko beranilah kata tak semua condemn cimb...   Depan investors apa yg tak dicondemn, semua dikutuknya...:@



Mcm kau biasa buat je
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 05:35 PM | Show all posts
Originally posted by edypublicmutual at 19-4-2008 12:08 PM



Mcm kau biasa buat je


aha..tak de aku jumpa lagi org kutuk cimb dlm thread nih.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 06:23 PM | Show all posts
masalah cams saya aritu dah selesai
timbul masalah lain pulak
bila saya bukak fundholder details tu
tulisan kaler itam, backgroud kaler biru gelap plak
langsung tak nampak tulisan dia!

mcmana ye?  
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 06:52 PM | Show all posts
Originally posted by Robertoz at 17-4-2008 11:14 PM


Aku adalah satu condominium harga rm550k, BMW sebutir. Tu pun buat benda ni tak sampai 2 tahun lagi, nanti aku tunjuk kat ko komisyen aku sebulan berapa. Ko tau tak Grand GAM aku ada le ...


Tuan Tanah  ..

minta maaf..geli kat usus nie tak tertahan lagi..cam kene geletek jer bila baca post nie  
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 07:17 PM | Show all posts
abaikan je posting2 yg meggelikan hati mcm tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2008 08:02 PM | Show all posts
takde ke yang jual unit trust ni jual takaful sekali? camne korang decide nak join agency mana satu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-4-2008 09:08 PM | Show all posts
Originally posted by skywalker107 at 19-4-2008 06:23 PM
masalah cams saya aritu dah selesai
timbul masalah lain pulak
bila saya bukak fundholder details tu
tulisan kaler itam, backgroud kaler biru gelap plak
langsung tak nampak tulisan dia! :shake ...



setting balik, komputer tu,..
tanya org pandai komputer..suruh set balik..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2008 03:11 PM | Show all posts
salam...

sy berminat nk join public mutual nij.. tp x tau nk start dr mane.. any info..
1. cm ne kalu nk neli je..
2. kalu nk jd agen?
3. pasti, ari tu ade dgr2 bleh guna kwsp eh? tp x clear information...
tq..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077118s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list