Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109080
View
2518
Reply

PART 2. kisah benarku..U Trust Public Mutual

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Post time 8-12-2007 02:22 AM | Show all posts

Reply #32 frapamocha's post

Sis, mungkin maksudnya...lawyer, engineer, doctor dan accountant memang dah memandu kereta mewah2 sebelum buat any business...then, in order to persuade newcomers to join the business, they will annouce that by doing all this kinda business, you'll get this, you'll get that...

Jel, kalu mahu beli Wira saya tahun 1999 dgn harga RM500,000.00,saya tak mau jual tahu...saya cukup sayang padanyal...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 02:24 AM | Show all posts

Reply #33 AwangAli's post

Apa? Mummy belanja pada malam Selasa lepas?
INI TIDAK ADIL!
Macamana Mummy boleh belanja waktu saya merantau ke Siam?
Ini kena tuntut balik ning....
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 08:02 AM | Show all posts
Originally posted by tam99 at 8-12-2007 02:24 AM
Apa? Mummy belanja pada malam Selasa lepas?
INI TIDAK ADIL!
Macamana Mummy boleh belanja waktu saya merantau ke Siam?
Ini kena tuntut balik ning....


takpe, next week kita suh mummy blanja kita pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 12:37 PM | Show all posts
whomyd, thread ko bile plak nak jd PART 2..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 09:06 PM | Show all posts
Originally posted by whomyd at 8-12-2007 08:02 AM


takpe, next week kita suh mummy blanja kita pulak...


Sorry, next week mummy ada date....... mkn dgn Phua Chu Kang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 09:15 PM | Show all posts

Reply #79 tam99's post

Banyak2 terima kasih ...... tips2 yang sungguh berharga.

Nampaknya Bro Tam99 kita kena buat party ni, utk meraikan ke-success-annya  Part-time UTC yg berjaya.  Belanja makan Nasi beras Siam ke........ Pulut kuning Siam ke......basuh mulut dgn Bubur pulut hitam Siam dan mangga Siam. Ok dok??
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 09:39 PM | Show all posts
Msg terbaru drpd our CEO........

Imposition of Maximum Cap on Service Charge for KWSP (EPF) Investment Scheme
We wish to advise that KWSP has today informed us that the service charge for unit trust investments through KWSP Investment scheme will be capped at 3% with efl'ect from I January 2008. We understand from KWSP that official announcement will be made soon.
Consequential to the above change,the CIBS relating to EPF sales will also be
revised accordingly. We will keep you inform of the CIBS revision in due course.

......................  Mcm ada berita terbaru yg tak berapa best je.......jgnlah cut byk sgt.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2007 09:49 PM | Show all posts
Originally posted by frapamocha at 8-12-2007 09:15 PM
Banyak2 terima kasih ...... tips2 yang sungguh berharga.

Nampaknya Bro Tam99 kita kena buat party ni, utk meraikan ke-success-annya  Part-time UTC yg berjaya.  Belanja makan Nasi beras Siam ke ...



Tadi di Office Univest Cheras, kami discussion ..Habis class apa laghi Tam99 kena pau ayam kampung kat Veledrom Cheras.

Macam biasalah, Jelita makan dengan lahapnya dua ekor ayam....

Btw, Thanks Muzar..moga rezeki terus bertambah..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2007 09:54 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 8-12-2007 09:49 PM



Tadi di Office Univest Cheras, kami discussion ..Habis class apa laghi Tam99 kena pau ayam kampung kat Veledrom Cheras.

Macam biasalah, Jelita makan dengan lahapnya dua ekor ayam....:lo ...

Class apa ni???  Utk UTC veteran saje ke??? UTC muda2 mcm Sis tak dijemput ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2007 10:01 PM | Show all posts
Originally posted by frapamocha at 8-12-2007 09:54 PM

Class apa ni???  Utk UTC veteran saje ke??? UTC muda2 mcm Sis tak dijemput ke?



Bukan class, brainstorming psl charge epf 3 percent antara senior agent..
Nak panggil sis, kot tak berbaloi datang dr jauh jauh..
Result dan our strategies akan diumumkan dalam next class nanti..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2007 10:09 AM | Show all posts
?

TERLALU JAUH PUBLIC MUTUAL TINGGALKAN COMPETITORS..
KALAU CIMB WEALTH MANAGEMENT DAN CIMB PRINCIPLE BERGABUNG..
BUKAN SETAKAT NAK LAWAN PUBLIC MUTUAL, NAK COMPETE AMMUTUAL PON TAK MAMPU..

MANA PERGINYA CONSULTANTS CIMB DULU YANG SIBUK CLAIM MEREKA NO 1..?

[ Last edited by  kirawang at 9-12-2007 10:24 AM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2007 10:19 AM | Show all posts
?t=

Ini C Class terbaru, kat show room Hilton KL,,Sapa nak ambik keta ni..

Husnaidi ke.
ahmad79..ke..
atau awang..kalau awang, kena berhenti kerja gomen dulu, buat Full Time..

[ Last edited by  kirawang at 9-12-2007 10:21 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2007 02:16 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 8-12-2007 21:49



Tadi di Office Univest Cheras, kami discussion ..Habis class apa laghi Tam99 kena pau ayam kampung kat Veledrom Cheras.

Macam biasalah, Jelita makan dengan lahapnya dua ekor ayam....:lo ...


trima kasih kat Tam belanje ayam kg semalam...............
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2007 09:54 PM | Show all posts
Originally posted by frapamocha at 8-12-2007 09:06 PM

Sorry, next week mummy ada date....... mkn dgn Phua Chu Kang.



ohh... lupa la... saya pun pegi...

takpe2, the next coming week, mummy takleh lari... hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2007 09:56 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 9-12-2007 10:19 AM


Ini C Class terbaru, kat show room Hilton KL,,Sapa nak ambik keta ni..

Husnaidi ke.
ahmad79..ke..
atau awang..ka ...


slurppsss.... cun ni... kalau bodykit AMG, lagi cun....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 08:15 AM | Show all posts
moningggggggggggggggg

tima kacih pd encik tam kita......keraanaaa membelanja kami termasuk aku membelasah 15 ketul aym kg.....tp aku mkn 2 ketul je ye ...bukan 2 ekor mcm bos ckp tuh :@

semoga di murah kan rezeki dan di panjang kan umurrrrrrrrr hehe

KEEP THE FIRE BURNINGGGGGG......:pompom: :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 08:18 AM | Show all posts

Reply #89 frapamocha's post

hehe

sis nak tahu tak...sian saya...saya dah on the way g ikea...tiba2 dpt sms dari boss....kena pth balik...dah la saya sorang jek pempuan yg dtg...kena buli lagik :re:

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 08:36 AM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 10-12-2007 08:18 AM
hehe

sis nak tahu tak...sian saya...saya dah on the way g ikea...tiba2 dpt sms dari boss....kena pth balik...dah la saya sorang jek pempuan yg dtg...kena buli lagik :re:



Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 10:22 AM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 10-12-2007 08:18 AM
hehe

sis nak tahu tak...sian saya...saya dah on the way g ikea...tiba2 dpt sms dari boss....kena pth balik...dah la saya sorang jek pempuan yg dtg...kena buli lagik :re:




sapa yg buli kau jel..jgn buat fitnah kitaorg syg kau

[ Last edited by  edypublicmutual at 10-12-2007 10:28 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 10:44 AM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 9-12-2007 10:19 AM
http://i96.photobucket.com/albums/l199/shaari_anuar/PIC071124105848.jpg?t=

Ini C Class terbaru, kat show room Hilton KL,,Sapa nak ambik keta ni..

Husnaidi ke.
ahmad79..ke..
atau awang..ka ...



saya tak kot boss sebab saya nak beli kondo pulak.... rumah dah ada 2 biji  lagipun kete mercz dan bmw ni saya dah biasa bawak dah rasa dah mcm mana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079295s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list