Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
109121
View
2518
Reply

PART 2. kisah benarku..U Trust Public Mutual

 Close [Copy link]

Author: kirawang       Show all posts   Read mode

Post time 10-12-2007 11:26 AM | Show all posts
Tahniah tu meor dah dpt baby semlm
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 12:43 PM | Show all posts
tq to tam belanje ayam kampung... alhamdulillah, moga murah rezki tam... aminnnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2007 12:56 PM | Show all posts
Originally posted by gajahkursi at 10-12-2007 12:43 PM
tq to tam belanje ayam kampung... alhamdulillah, moga murah rezki tam... aminnnn



mu tu, bila la nak buat sales banyak banyak...anak gajah...?
dah cuti semester ni, buat lah sales...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 12:59 PM | Show all posts
utk dr tam hari tu punya ayam kampung adalah yg paling sedap penah aku rasa. itu yg aku bahang sampai 2 ketul tu tq bro kalau boleh nak lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2007 01:02 PM | Show all posts
to all consultant ..Millionare in the making

Since New EPF regulation will enforced 1st january 08, so buat sales dan pulun banyak banyak this month..


keep the fire burning....


Semua existing clients yang boleh invest, submit asap,,,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2007 01:06 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 10-12-2007 08:18 AM
hehe

sis nak tahu tak...sian saya...saya dah on the way g ikea...tiba2 dpt sms dari boss....kena pth balik...dah la saya sorang jek pempuan yg dtg...kena buli lagik :re:


Nak buat macamana Jel, kau dah terjoin group hyperactive, bertindak balas dengan apa jua keadaan dan issue semasa berkeaan dengan our career commitment, so kau kena follow je lah..

any urgent meeting, akan diinform any time je....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 01:16 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 9-12-2007 10:09 AM
http://i96.photobucket.com/albums/l199/shaari_anuar/STATISTIC.jpg?

TERLALU JAUH PUBLIC MUTUAL TINGGALKAN COMPETITORS..
KALAU CIMB WEALTH MANAGEMENT DAN CIMB PRINCIPLE BERGABUNG..
BUKAN SETAK ...


This is in terms of Fund size and Market share......memanglah terunggul
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 01:29 PM | Show all posts
My checking utk 4 org tu takde  lagi ke???

Kalau masuk skrg, approve sure Jan 08 jugak kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2007 01:38 PM | Show all posts
Originally posted by frapamocha at 10-12-2007 01:29 PM
My checking utk 4 org tu takde  lagi ke???

Kalau masuk skrg, approve sure Jan 08 jugak kan?



belom...meor's wife bersalin..
Approve jan tak kisah, tp mesti kena submit b4 jan,,,
Dapat nanti, saya sms asap..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 01:39 PM | Show all posts
Siapa boleh kasi Sis lift to Sunway tmrw? One-way je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 02:12 PM | Show all posts
apesal price 7/12 tak update lagik nih kat website PM

lombab tul
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 02:21 PM | Show all posts
Originally posted by Jelita at 10-12-2007 02:12 PM
apesal price 7/12 tak update lagik nih kat website PM

lombab tul


sabor jel woii....  kadang2 kita pun lembab jugak
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 03:01 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 10-12-2007 12:56 PM

mu tu, bila la nak buat sales banyak banyak...anak gajah...?
dah cuti semester ni, buat lah sales...


dah buat dah ni boss..  minggu lepas ada appont tp org tu nak tangguh dulu invest.
ada tu nk invest bulan 2, minggu ni ada lagi appoint harap2 close...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 04:27 PM | Show all posts
Originally posted by gajahkursi at 10-12-2007 15:01


dah buat dah ni boss..  minggu lepas ada appont tp org tu nak tangguh dulu invest.
ada tu nk invest bulan 2, minggu ni ada lagi appoint harap2 close...



ko kena push jugak org tu agar depa invest cepat2.....election?CI?divesify?...ko hantam ajerlah janji depa invest.....tangguh punya tangguh nanti tak nak invest lak........

tapi ko banyak gak yer app...hebat gak ko nie....
aku duk runsing yg epf aku...harap2 approve cepat2....yg pssif ari tu pun lum lagi approve.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 04:31 PM | Show all posts
Originally posted by kirawang at 10-12-2007 13:02
to all consultant ..Millionare in the making

Since New EPF regulation will enforced 1st january 08, so buat sales dan pulun banyak banyak this month..

keep the fire burning....


Semua  ...


emmmm....banyak gak kena tukar stratergi nie......
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 05:05 PM | Show all posts
Originally posted by ahmad79 at 10-12-2007 04:27 PM



ko kena push jugak org tu agar depa invest cepat2.....election?CI?divesify?...ko hantam ajerlah janji depa invest.....tangguh punya tangguh nanti tak nak invest lak........

tapi ko banya ...


banyak pun tp tak close tak der makna nyer... huhuhu.. harap2 close... amin....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 05:25 PM | Show all posts
Thanks pada semua agent Univest yang mendoakan kejayaan saya dan kita semua...Insya Allah, rezeki ada sokmo kalau berusaha...kalau duduk depan Astro  waktu orang bekerja, maka kita dapat tonton Travel & Living ka, Disney Channel ka, HBO ka...macam2 ada...kalau pi pulun buat sales, walaupon tak dapat close lagi hari ni, perlu muhasabah diri, mengapa dia tak mahu ambik lagi...mungkin dia tak confident dengan kita atau kita tergagap2 waktu bagi explanation...

Jel,
hari ni kawe close RM106.5K just before the dotted line...ramai sungguh agent2 yang submit last minute...nanti kawe belanje mung air timbikai laici lagi wokkey...

[ Last edited by  tam99 at 10-12-2007 05:28 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 05:30 PM | Show all posts
Originally posted by edypublicmutual at 10-12-2007 11:26 AM
Tahniah tu meor dah dpt baby semlm

Tahniah Meor, sasaran tepat mengena!

Kawe dah enam tahun bersara...kena kejor balik budak Meor dan Aziz Lawyer yang teruih menyepi lepaih dapat baby....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 05:33 PM | Show all posts

Reply #116 gajahkursi's post

Gajah,
mung bawa tak cousin mung pergi tangkap Civic Type R Ahad semalam?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 05:35 PM | Show all posts

Reply #86 frapamocha's post

Sis,
nanti kita mintak Jel masakkan pulut kuning dengan kari ayam...fuhh..terangkat Sis...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.071498s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list