Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66194
View
2500
Reply

TERATAK SEMBANG

 Close [Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2007 12:20 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Since our admin dah announce yang sebarang thread melebihi 100 pages kena autolock, teratak sembang kita yang ada tu dah kena autolock lah sebab dah 116 pages.  Jadi jelly and gucci bukakan new teratak untuk kita bersembang apa jua dan berkenal mesra....

Jemput la duduk sambil menghirup udara segar...



terasa nyaman sangat tengok suasana yang menghijau camni...



opsss...dodol dah siap...anyone..???



[ Last edited by  jellypuff at 13-5-2008 07:57 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 03:04 PM | Show all posts

Reply #1 gucci's post

Salam gucci. kalau dodol dah siap kena ada air kopi panas. kena cari ubi kayu rebus la pulak. oooooh sedapnya n nyamannye sekeliling
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 03:13 PM | Show all posts
heheheh....ubi rebus tu cicah dengan kelapa campur gula kerr?  nyum..nyum...kita tunggu kalau ada orang nak bancuhkan kita kopi panas!
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 03:23 PM | Show all posts
wah.. dah ada teratak baru ye.. best ni boleh sembang2 dengan topic baru... mana kawan2 yang lain tak nak jengah kesini ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 03:32 PM | Show all posts

Reply #4 jellypuff's post

ok...ok..cerry jenguk kejap...
dodol tu x mainlah....
kat shah alam dari pagi hujan jee....
ngantuk lak rasanya nie..nak tunggu kul 4.30 je  mcm x nyempat
nyempat...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 03:38 PM | Show all posts

Reply #3 gucci's post

aduhhh gucci...
teringat sawah nenek cerry kat PD...kita org bandar
balik kg sekali sekali..tu seronok main  bendang...
dpt lah juga rasa menanam padi...nyabit padi...banting  padi
tumbuk padi...main  lesung padi kaki pun dpt...

tapi.....sedih...  sawah nenek dah jadi ladang kelapa sawit..
no more padi field lagi kat kg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 03:42 PM | Show all posts
cerry macam keje gomen ye balik 4.30pm....gucci kena tunggu 5.30pm jugak ni.  Tangan dok potong huruf untuk projek gucci ni...

hari ni sejuk sepanjang hari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 03:52 PM | Show all posts
best nye main lesung kaki...gucci tak merasa yg tu...stakat main wau kat bendang kering ada la....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 03:59 PM | Show all posts
wahhhhhhhh!!!
dh pindah teratak baru.....
eeeiiiii....bestnyer nengok sawah padi tu
rasa nyaman jeeee....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 04:57 PM | Show all posts

Reply #6 cerry_ice's post

hari tu jelly pi PD ..memang tak nampak sawahpadi dah..tapi kat kampung jelly masih ada lagi sawah padi ..



ni sawah depan rumah jelly kat kampung...

[ Last edited by  jellypuff at 7-12-2007 04:59 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 05:02 PM | Show all posts
dan sapa2 yg dah lama tak tengok padi ni jelly letak gambar nya..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 05:03 PM | Show all posts
best kan...balik kg tgk pemandangan hijau camni....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 05:06 PM | Show all posts
jelly...ada gambar emping beras tak?  makan dengan kepala campur gula....hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2007 05:10 PM | Show all posts

Reply #13 gucci's post

tak ada lah gucci..dah lama jelly tak makan emping ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2007 05:12 PM | Show all posts

Request #1 and #2 for extra kredit

ok..sesapa yang boleh tunjuk gambar lesung kaki dan emping beras mod akan bagi kredit!!   cepat!!  gambar lesung kaki!!  gambar emping beras!!  

[ Last edited by  gucci at 12-12-2007 10:13 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2007 01:55 PM | Show all posts
betoi ker bleh kredit neh....



lesung kaki.

gambo emping berasnya takde la...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2007 10:26 PM | Show all posts

Reply #16 peekabo's post

peekabo,

terimakasih kerana menyahut panggilan mods skac.  nah! ambik ini upah!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2007 10:27 PM | Show all posts
sekarang gucci nak tunggu gambar emping beras plak....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 12:58 PM | Show all posts
mod...

ni gambo emping berasnya..



ehem.....bagi le kredit lagi wahai tuan mod yang murah hati

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2007 01:02 PM | Show all posts

Reply #19 peekabo's post

hai peekabo..  terimakasih kerana menyahut cabaran mod.. rajin2 lah jengah kesini..ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094874s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list