Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66565
View
2500
Reply

TERATAK SEMBANG

 Close [Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Post time 10-12-2007 02:16 PM | Show all posts
WAH rumah baru lagi....tahniah tahniah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2007 02:25 PM | Show all posts
haah la hamy..rumah baru....kali ni gambar pemandangan sawah padi....

nampak gayanya si peekabo yang dapat kredit untuk 2-2 requst yg mod mintak last week.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2007 10:03 AM | Show all posts
assalammualaikum wbt...
sejuknyer skrg ni....
klu lh dapat bantal hhmmm...zzzzzzzzz
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2007 09:57 AM | Show all posts
waalaikumussalam nina....

hehehe...lu keje semalam aaa?  gucci cuti...seronok ooo tarik selimut...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2007 10:01 AM | Show all posts

Request #3 untuk extra kredit

since peekabo dah tunjuk gambar emping beras, kali ni gucci nak tengok gambar emping beras yang dah digaul dengan kelapa dan gula untuk di makan...hehehehe

sapa boleh tunjuk gambar tu mod kasi kredit!!


[ Last edited by  gucci at 12-12-2007 10:04 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 11:06 AM | Show all posts
assalamualaikum semua... hari ni baru jelly ada masa nak jengok teratak waktu pagi..

cepat2 sapa ada gambar yg gucci mintak tu..kredit menunggu anda..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 11:12 AM | Show all posts
amboi...amboi...makin susah ekk cabaran tuan mod......

Tak de ke org lain yang sudi menyahut cabaran ini ...?...Meh la sama2 kita menepek gambar...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2007 12:36 PM | Show all posts
hehehe

emping beras kepala campur gula tu tak ke org2 tua dulu2 suka makan.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2007 12:37 PM | Show all posts
waalaikumussalam jelly
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 01:07 PM | Show all posts
sunyi dan sepi je kat teratak ni... mana gi semua orang ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 01:09 PM | Show all posts

Reply #27 peekabo's post

makin mencabar permintaan mod..makin kencang kreditnye nanti
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 02:44 PM | Show all posts

Reply #30 jellypuff's post

ye le jelly sunyi dan sepi seperti cuaca kat luar nampak mendung, tapi tak hujan ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 05:08 PM | Show all posts

Reply #32 dyancraft's post

depa cuti -cuti malaysia .... rasanya sampai awal tahun baru meriah balik teratak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2007 08:57 AM | Show all posts
mod gambo lain tak leh ker?....susah la nak ambil gambar ni....dah lama tak makan emping beras
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2007 09:06 AM | Show all posts
hehehe...pi cari emping beras kat pasar tani....pas tu gaul dengan kelapa dan gula..snap gambar dan tempek kat sini...)
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2007 10:13 AM | Show all posts
assalamualaikum semua...
lama tak jengok borak.
sehat ke korang?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2007 10:55 AM | Show all posts
waalaikumussalam naiz....hehehe...gucci jawap gucci je la ye...gucci sihat alhamdulillah..org lain tak tau la....

naiz dah habis pantang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2007 11:10 AM | Show all posts
hai... kawan2.... gie cuti2 malaysia di hospital...

abah gie kena lela (asma kronik) tu yg lama tak dtg kerja.... tambah lagi dgn gie pulak kena demam selsema ....

harap2 kawan2 sihat2 semuanya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2007 11:26 AM | Show all posts
abah gie dah ok ke?  gie ok ke?

sabar je la....gucci skang ni tgh jaga MIL plak....abah n mak rotate duduk rumah kakak plak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2007 12:51 PM | Show all posts
salam semua....haiiiiiii
boringnyer skrg niiiii...
jommmmm....sape yg teringin nk main kutu rm50
utk dapatkan cadar english style....

http://www.english-style-bedsheet.blogspot.com/
xcukup org lah la niiii.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list