Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66228
View
2500
Reply

TERATAK SEMBANG

 Close [Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-12-2007 10:11 AM | Show all posts
haah..sunyi la skang ni

gucci pun rasa nak sambung cuti lagi tapi ada keje sket ni...takut tak lepas je application cuti
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 11:04 AM | Show all posts
selamat pagi semua.. ramai yg cuti hujung tahun ni.. macam jelly ni tak payah cuti pun dah memang cuti
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2007 12:42 PM | Show all posts
seronoknya.
anak i empat2 pompuan.. tapi kain lom potongpun...
esok cuti nak menjahit kut.... dah berapa hari lagi nih
lain2 barang semua dah beli....
nak tunggu bonus tak ada.... hua...
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2007 08:22 PM | Show all posts
umah kita ni dah lepas ke bawah.
dah takdak sapa nak mai sembang kat cni.  

Masing2 sebok beli baju anak sekolah, kot!

Good news nak share dgn semua warga SKAC. My 3rd daughter dapat result cemerlang dalam PMR yg kuar hari ni. Dia dapat 8A's. KakUmi dan suami sgt bangga dengan dia sbb berjaya ikut jejak langkah kakak2 dia yg dua tu pun dapat 8A's jugak dulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 08:29 AM | Show all posts
tahniah kakumi.. sukenyaaa...
sejuk je hati mak ayah dengar anak dpt keputusan cam ni.

sure mintak asrama penuh nie yek kakumi.

bukan tak mo mai sembang kakumi... rasa cam tak sempat nak nyembang jer ni...
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 08:32 AM | Show all posts
hari ni anak naiz dah msk sekolah.
dia dah tak sabar2 nak kesekolah.
baru tahun 1.

hope dpt ler ikut jejak anak kakumi.
walau cam jauh lagi.. tapi hati nie dah terasa sgt kalau anak tu tak excel semua
subjek.
semua ibu pun nak anak berjaya kan kakumi...

mana yg lain2 nie?
ni pun jengok kejap
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 09:37 AM | Show all posts
tahniah umi
camner nak anak pandai2 ya?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 10:27 AM | Show all posts
salam pagi jumaat. sunyi ye!

anyway tahniah utk anak kak Umi
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 11:00 AM | Show all posts
assalamualaikum semua.. ceria-ceria selalu..

tahniah untuk anak kakumi.. jelly tumpang gembira bila dengar anak2 kawan2 yg berjaya.. tahun depan anak jelly pulak yg nak ambik PMR..kita pulak yang berdebar2 sedang kan dia rilex je..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 03:38 PM | Show all posts
hi ollssss..

In case Bianca ter miss.. mcm slalu.. heheheh...


HAPPY NEW YEAR TO SKACians..... May 2008 brings you joy and happiness....
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2007 07:18 PM | Show all posts
assalamualaikum...
emmm saljue pun bz skrg...akhir2 thn time org semua bcuti..time tu la saljue kene keje..
uuwaaa..esok pun keje..byk event nk kene updates ni...apsal la KL ni suke sgt bt byk2 event..
dah tu jalan byk tutup..so byk ler keje saljue..uuwaa...
projek pe2 kene stop dl la..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 10:48 AM | Show all posts
Hari ni penutup 2007, I nak wish Happy New Year pada semua.

I pun dah lama tak menjegah Cari Forum ni... InsyAllah lepas ni nak aktif semula. Tahun 2007 ni memang tahun kenangan. I terpaksa mendiamkan diri buat seketika... Alhamdulillah.. semua telah berakhir tanpa gangguan.

Seperti lain2. Tahun ni.. semua anak2 I akan bersekolah. Yang abang... dah form 4 (Alhamdulillah.. cemerlang macam anak Umi juga), 2nd daughter, dah form 3.. ada improvement dalam pelajaran... 3rd .. nak masuk darjah 1... Alhamdulillah semakin bijak.. No.4 nak masuk Tadika (masih manja - maklumlah paling kecil).
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 11:03 AM | Show all posts
Salam Pagi Isnin. Insyallah esok kita sambut tahun baru. "SELAMAT TAHUN BARU UTK SEMUA KAWAN"

semuga tahun mendatang ni memberi sinar dan kebahgian buat kita semua n jom kita riuh balik masam selalu

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 01:12 PM | Show all posts
SELAMAT TAHUN BARU UTK SEMUA semoga tahun yang bakal kita lalui ini lebih baik dpd tahun-tahun sebelumnya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 02:06 PM | Show all posts
kejap jer masuk taun baru..
byk dugaan yg dah lepas.
cam berdebar, sabar dan hope tenang dgn dugaan mendatang.

lama tak jumpa kak zana... salam..salamm..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 03:44 PM | Show all posts
SELAMAT TAHUN BARU 2008..

Tahun 2007 meninggalkan kita dengan seribu kenangan suka duka kita disini..Semuga hari-hari yang bakal kita lalui di tahun 2008 ni akan menambahkan kecerian dan kegembiraan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2008 03:34 AM | Show all posts
Happy New Year semua...

Lama tak nampak kak maizana....

Baru balik bercuti..badan pun still sakit sakit lagi....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2008 02:39 PM | Show all posts
SELAMAT TAHUN BARU 2008!!

semoga dengan tahun baru Allah s.w.t melimpahkan lebih keberkatan dan rahmat dari tahun2 yang lepas.  dan semoga bertambahlah taqwa kita dan iman kita kepada Nya...amin....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2008 08:58 AM | Show all posts

mana semua orang ni....

pagi2 masuk teratak rasa sunyi je...ramai yg cuti lagi ke last minute shopping barang anak2....atau saje je lanjutkan cuti sebab esok penggal baru sekolah bermula?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2008 09:00 AM | Show all posts

Cuti lagi...

10 January ni Awal Muharam 1429 Hijrah.  jatuh hari khamis..nampak gara gucci cuti lagi la hari jumaat tu....hehehhe....cuti tahun 2008 baru upload
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075930s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list