Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
66314
View
2500
Reply

TERATAK SEMBANG

 Close [Copy link]

Author: gucci       Show all posts   Read mode

Post time 2-1-2008 10:00 AM | Show all posts
assalamualaikumm

salam tahun baru buat semua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2008 10:27 AM | Show all posts

Reply #101 maRgeRin's post

waalaikumussalam margerin.

selamat tahun baru  
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2008 08:51 PM | Show all posts
Salam Tahun Baru semua...

Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 09:26 AM | Show all posts
assalamualaikum semua... mendung je hari ni.. hari ni sekolah mula di buka semula.. dan ibu2 mula sibuk  kembali..
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2008 09:35 AM | Show all posts
Originally posted by pjan at 1-1-2008 03:34 AM
Happy New Year semua...

Lama tak nampak kak maizana....

Baru balik bercuti..badan pun still sakit sakit lagi....


Insyallah, lepas ni.. selalulah I jengah kat sini. Mudah2an mendung tak datang lagi. Pagi ni sibuk dengan anak-anak ke sekolah. This year dah 3 anak bersekolah.. dan yang kecil baru pra school.. yang seronoknya pra school kat sekolah kerajaan... bukan senang nak dapat tu. I dapat pun sebab nak penuh kan quota... parent kat bandar kebanyakkan hantar anak ke tadika swasta.

Mudah2an juga tahun ni dan tahun2 berikutnya membawa keberkatan dan kebahagiaan dalam hidupku sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2008 06:10 PM | Show all posts

Reply #105 maizana's post

insyaAllah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2008 06:13 PM | Show all posts
kak umi, kena rain cheque la azam raya lepas nak belajar buat kurung...harap2 ada masa awal tahun
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 07:19 AM | Show all posts
salam mesra di pagi hari isnin ni.. pagi2 lagi jelly dah jengah kat sini... sekejap lagi nak gi pasar .. stock dalam freezer dah habis ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2008 11:09 AM | Show all posts
salam mesra jelly...lama tak nampak jelly

skang ni sunyi je kat teratak...harap2 lepas sekolah dah buka ni riuh semula kat sini...
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2008 03:09 PM | Show all posts

Reply #109 gucci's post

jelly pun dah macam biskut sekejap ada sekejap tak ada

lepas ni harap2 semua warga skac aktif semula... rajin2 lah jengah ke teratak sembang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2008 04:38 PM | Show all posts
kita berdua je yg mula riuh ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 07:41 AM | Show all posts
assalamualaikum semua... selamat pagi.. b/fast apa hari ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 08:13 AM | Show all posts
Assalamualaikum semua.
wah jelly, pagi2 dah ty breakfast..
kat sini boss baru buat undang2 baru, masuk pukul 8 minum pukul 10.00 .
lambat tu.
pagi ni sempat minum teh 0 je.. dah rasa masuk hangin ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 09:34 AM | Show all posts
salam semua,apa kabar? lama tak stop kat teratak ni, hopefully lepas ni meriah balik lah yer!
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 09:55 AM | Show all posts

Reply #113 naninana's post

nani..tu untung nya dok kat rumah..pagi2 lagi dah boleh cerita pasal makan..

kenapa lambat sangat waktu minum tu..tak ke berbunyi perut tu nanti?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 09:58 AM | Show all posts

Reply #114 umisma's post

kakumi..jelly sihat2 aje ... macamana dgn kakumi ..sibuk kut dgn tugasan kat rumah.. jelly pun sama dok bersilat dgn kerja yg tak pernah habis ni.. sambil2 tu dok layan jugak teratak ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2008 10:01 AM | Show all posts
kena la ada biskut chipsmore...so perut tak berbunyi sebelum pukul 10am...hehehe..jgn org jadi chipsmore dah lah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 11:05 AM | Show all posts

Reply #117 gucci's post

assalammualikum...semua

skrg tengah sebuklah..keje byk sgt...awatlah org suka simpan bil
hujung hujung thn...kita yg kat finance yg juling mata nak bayar..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2008 11:10 AM | Show all posts
Assalamualaikum...

pe kabar semua...waa suke la dengar anak2 korg semua bjaya dlm pelajaran...tahniah semua..
n selamat tahun baru...lusa tahun baru hijrah lak..esok jgn lupe bace doa akhir thn n awal thn..
moga sepanjang thn tselamat dr melakukan dosa2 besar.oorr pe2 la selamat..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2008 12:28 PM | Show all posts

Reply #119 SalJue's post

amin.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.074760s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list