Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
141593
View
752
Reply

Mari Belajar Bahasa Korea (Hangul) ~ PART 2

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Post time 11-12-2007 08:26 AM | Show all posts
Originally posted by ussopp at 11-12-2007 12:16 AM
hmmm...agak serius gak korang blajar ek...???

sy ni dok tgk crita ja...

takpa la nanti senang bleh tanya trus....

rasanya kena bukak thread bahasa korea yg part one dulu.....

by th ...


saya rasa pun baik buka balik thread korea yang part one tu sebab dalam tu banyak dah grammar yang mana orang baru boleh belajar .. saya rasa sayang kalau ilmu tu tak dikekalkan ..itu pendapat saya le.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2007 11:02 AM | Show all posts

Reply #21 inan's post

betul tu, just delete posting yg tak relevant jerk... klu nak suruh kita orang letak balik, byk wooo...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 01:17 PM | Show all posts
uikss... thread baru....

aku rasa 1st page ni patut letak benda2 basic hangul... takpun letak summary link ke thread 1 tu....

[ Last edited by  eyka at 12-12-2007 01:19 PM ]
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2007 01:24 PM | Show all posts

Reply #18 ckucin's post

link Part 1 tu still ada tapi buat masa ni bel letak RA tinggi bukan close sbb takut Admin cuci terus thread yg dah close ni...

nanti dah siap Admin buat kerja baru bel bukak balik...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 10:15 AM | Show all posts
korang dah hafal ker spelling tuk esok ek... kekekke aku lum lagi.. malam kang baru nak pulun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2007 10:21 AM | Show all posts
ari ni bel gi kelas...

esk jumpa ko org lak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 11:14 AM | Show all posts
aja aja fighting bel.. ko amik tuisyen hari jumaat ek.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2007 11:31 AM | Show all posts

Reply #27 miss_mulan77's post

x ler songsengnim yg suruh dtg jumaat ni sbb rabu tu dia sibuk gan student baru...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 12:55 PM | Show all posts
wei..kengkawan jgn lupa hafalan dan homework kena siapkan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 02:55 PM | Show all posts

Reply #29 ckucin's post

nae... arasso ketua kelas
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 06:12 PM | Show all posts

Reply #30 miss_mulan77's post

wei.. lantik orang lain ler jadi ketua laks.. hingga ke tua ler aku jadi ketua..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 04:55 PM | Show all posts
assalamualaikum..

isk.interested lah nak belajo bahse korea nih..

tapi takde basic pape~
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 07:43 PM | Show all posts

Reply #32 ah_mao's post

boleh jer.. mulan dulu pun tak tau aper2 gak dulu.. tapi blaja kenal hururf dulu..ah_mao leh rujuk site kat page satu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 08:04 PM | Show all posts

Reply #33 miss_mulan77's post

thanks.

anyway..,jgn panggil ah_mao lah..
panggil je apeng..

yg link kat first page tu apeng dah masuk..
dah ingat sikit2..
sungguh nye nak belajo nihh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 09:42 PM | Show all posts

Reply #34 ah_mao's post

ok apeng.... kitorg masuk kelas.. skang tgh blaja lagi.. mulan tak baper reti nak ngajo org.. tapi don't worry kat sini ramai yg leh tolong... actually kat thread lama banyak info.. tapi sayang dah kena tutup tapi still boleh tgk rasenyer..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 10:40 PM | Show all posts

Reply #35 miss_mulan77's post

owh..rili? korang masuk kelas yeh?

err..kome2 sekelian ni umo bape eh?

ada tak link ke 1st part tu?

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 09:07 AM | Show all posts

Reply #36 ah_mao's post

thread lama tuh kena tanya bel.. skang nih close sebab diorg tengah kemaskinikan forum nih.. dah selesai baru bel bagi link kot...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 12:16 PM | Show all posts

Reply #37 miss_mulan77's post

owh ok...

kamsahamnida.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 01:28 PM | Show all posts

Reply #38 ah_mao's post

kwenchanayo...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 07:08 PM | Show all posts
Wah korang ni dah mula masuk kelas bahasa korea. Ade sesapa ke nak join kelas under Akademi Pengajian Bahasa UiTM x. Registration dah mula.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076679s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list