Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
131190
View
749
Reply

Mari Belajar Bahasa Korea (Hangul) ~ PART 2

[Copy link]

Author: isabel       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-12-2007 10:21 AM | Show all posts
ari ni bel gi kelas...

esk jumpa ko org lak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 11:14 AM | Show all posts
aja aja fighting bel.. ko amik tuisyen hari jumaat ek.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2007 11:31 AM | Show all posts

Reply #27 miss_mulan77's post

x ler songsengnim yg suruh dtg jumaat ni sbb rabu tu dia sibuk gan student baru...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 12:55 PM | Show all posts
wei..kengkawan jgn lupa hafalan dan homework kena siapkan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 02:55 PM | Show all posts

Reply #29 ckucin's post

nae... arasso ketua kelas
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2007 06:12 PM | Show all posts

Reply #30 miss_mulan77's post

wei.. lantik orang lain ler jadi ketua laks.. hingga ke tua ler aku jadi ketua..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 04:55 PM | Show all posts
assalamualaikum..

isk.interested lah nak belajo bahse korea nih..

tapi takde basic pape~
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 07:43 PM | Show all posts

Reply #32 ah_mao's post

boleh jer.. mulan dulu pun tak tau aper2 gak dulu.. tapi blaja kenal hururf dulu..ah_mao leh rujuk site kat page satu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 08:04 PM | Show all posts

Reply #33 miss_mulan77's post

thanks.

anyway..,jgn panggil ah_mao lah..
panggil je apeng..

yg link kat first page tu apeng dah masuk..
dah ingat sikit2..
sungguh nye nak belajo nihh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 09:42 PM | Show all posts

Reply #34 ah_mao's post

ok apeng.... kitorg masuk kelas.. skang tgh blaja lagi.. mulan tak baper reti nak ngajo org.. tapi don't worry kat sini ramai yg leh tolong... actually kat thread lama banyak info.. tapi sayang dah kena tutup tapi still boleh tgk rasenyer..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2007 10:40 PM | Show all posts

Reply #35 miss_mulan77's post

owh..rili? korang masuk kelas yeh?

err..kome2 sekelian ni umo bape eh?

ada tak link ke 1st part tu?

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 09:07 AM | Show all posts

Reply #36 ah_mao's post

thread lama tuh kena tanya bel.. skang nih close sebab diorg tengah kemaskinikan forum nih.. dah selesai baru bel bagi link kot...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 12:16 PM | Show all posts

Reply #37 miss_mulan77's post

owh ok...

kamsahamnida.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 01:28 PM | Show all posts

Reply #38 ah_mao's post

kwenchanayo...
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2007 07:08 PM | Show all posts
Wah korang ni dah mula masuk kelas bahasa korea. Ade sesapa ke nak join kelas under Akademi Pengajian Bahasa UiTM x. Registration dah mula.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2007 09:49 AM | Show all posts

Reply #37 miss_mulan77's post

nanti thread tu akan bel buatkan link dia bila bel balik dari bercuti after New Year ni nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 09:09 AM | Show all posts
korang dah wat homewrok ker.. aku ada soalan yg konfius nak wat..ptg kang aku tepek yg which one...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 11:22 AM | Show all posts
aku belum lagi prepare apa2 untuk exam hari sabtu nnt..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 02:50 PM | Show all posts
aku tgk pun tak... aku baru balik KL mlm semalam...

tp hari sabtu sengsongnim ada call aku... adik aku yg angkat phone.. tanya aku gi kelas tak... mcm pelik je...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 05:59 PM | Show all posts

Reply #44 eyka's post

aik ye ker?
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 08:37 PM | Show all posts
mulan, question apa yg ko nak tanya??? atau ko dah dpt jawapan???

minggu lepas mmg kita tak ada kelas kan.. rasa ms kim tak ingat kot   ..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 08:40 PM | Show all posts

Reply #46 ckucin's post

aku nak tanya camner ko buat untuk soalan pg 47  yg ask the question using the telephone directory tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2007 11:13 PM | Show all posts
Yg aku boleh fikirkan.. yg A tu ko baca nombor hotel atau tempat2 yg ada tulis kat directory tu.. nnt B laks.. baru refer directory kat page 51.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-1-2008 12:42 PM | Show all posts

Reply #48 ckucin's post

uh..bel pun confius gan soalan tu...

ni hafal huruf still gi lemah ni..

cuma leh sebut bila bel translate ke roman...
time tu cepat aje bila tulis ingat hufuf hangul bila dah translate...

huh..kelemahan bel ni dah jadik kebiasaan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2008 03:30 PM | Show all posts
neil, sihomi aja-aja fighting.....swiwoyo....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list